Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 12.9.2013 22:00:43
|
|
|
|
mateyka
|
jaz analiziram kar opazim, ne razsojam glih... tole je npr. bolj sodba: IZVIRNO SPOROČILO: liliana ..... RR obrekljivk...... sam mogoče si prizadeta, tko da te ne bom zdej spraševala zakaj si glih ta izraz uporabila...
< Sporočilo je popravil mateyka -- 12.9.2013 22:01:10 >
|
|
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 12.9.2013 22:05:06
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz analiziram kar opazim, ne razsojam glih... tole je npr. bolj sodba: IZVIRNO SPOROČILO: liliana ..... RR obrekljivk...... sam mogoče si prizadeta, tko da te ne bom zdej spraševala zakaj si glih ta izraz uporabila... Ja....če jo vzameš iz konteksta, kot ti rada delaš..... Mogoče si pa ti prizadeta, ker si ravno ta izraz izpostavila........
|
|
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 12.9.2013 22:14:31
|
|
|
|
mateyka
|
seveda, to bo - ker si uporabila cel seznam drugih zraven in jaz sem ravno tega izbrala med vsemi
|
|
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 12.9.2013 22:17:42
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka seveda, to bo - ker si uporabila cel seznam drugih zraven in jaz sem ravno tega izbrala med vsemi Torej nisi prizadeta in lahko ping pong še vedno nadaljuješ.......
|
|
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 12.9.2013 23:31:04
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz analiziram kar opazim, ne razsojam glih... tole je npr. bolj sodba: IZVIRNO SPOROČILO: liliana ..... RR obrekljivk...... sam mogoče si prizadeta, tko da te ne bom zdej spraševala zakaj si glih ta izraz uporabila... Povsem analiticno - ko tudi o druzbenih dogajanjih in dogodkih razsojas na podlagi obrekovanja svojih sosed in tistih, ki jih okoli sebe srecas, ter ti tvoja vas postane etalon obnasanja, razsojevanja in ravnanja, te tovrstne zadeve ne smejo presenecati... Se pa sklada z nakljucno izbiro trenutnega mnenja - in eno in drugo nimata osnove. Izraz "RR obrekljivke" je lahko tudi izrazn prizadetosti, saj je v vsakem primeru mocno osebno obarvan in vpeljuje osebno raven, kar govori tudi o tem kako se sprejema zadeva.
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 13.9.2013 6:47:14
|
|
|
|
patrino
|
Kreganje, žaljenje in tečkanje na forumu...kako si to upate brez mene??!
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 13.9.2013 6:57:29
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Povsem analiticno - ko tudi o druzbenih dogajanjih in dogodkih razsojas na podlagi obrekovanja svojih sosed in tistih, ki jih okoli sebe srecas, ter ti tvoja vas postane etalon obnasanja, razsojevanja in ravnanja, te tovrstne zadeve ne smejo presenecati... Se pa sklada z nakljucno izbiro trenutnega mnenja - in eno in drugo nimata osnove. Izraz "RR obrekljivke" je lahko tudi izrazn prizadetosti, saj je v vsakem primeru mocno osebno obarvan in vpeljuje osebno raven, kar govori tudi o tem kako se sprejema zadeva. A sem torej prizadeta ali zgolj "vaškega obnašanja".....
|
|
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 13.9.2013 6:58:32
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Kreganje, žaljenje in tečkanje na forumu...kako si to upate brez mene??! Klicale smo te že....tebe pa od nikoder......
|
|
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 13.9.2013 8:45:26
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: patrino Kreganje, žaljenje in tečkanje na forumu...kako si to upate brez mene??![sm=jezicek.gif] Klicale smo te že....tebe pa od nikoder...... a zato so eni čudni dimni signali danes na nebu? Patrino kličete!!! Jaz pa mislila, da imajo gasilci vaje
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 13.9.2013 8:57:53
|
|
|
|
petea
|
Vsakič, ko vidim naslov te teme, pomislim: ''A očka pa še kar gara?'' Potem pa vidim, da ''se mučijo'' samo še mame ....
< Sporočilo je popravil petea -- 13.9.2013 8:58:37 >
|
|
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 13.9.2013 9:02:58
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Potem pa vidim, da ''''se mučijo'''' samo še mame .... motiš se. obRRekljivke so na delu
< Sporočilo je popravil mateyka -- 13.9.2013 9:03:13 >
|
|
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 13.9.2013 10:06:00
|
|
|
|
ronja
|
Ma, ne, saj lili po moje ima sistem - pač v glavnem ta "devil's advocat", to mi je simpatično. Samo nisem razumela, da so odgovori ključni, ne samo vprašanje. Pa parodije na Stepfordske ženske nisem razumela, da bi šla na avtorico teme. lili, po moje je problem samo v tem, da se dostikrat ne razumemo, čeprav imamo podobna izhodišča. Verjetno celo vse mislimo isto: da ji ni lahko, si je pa bolj ali manj sama kriva, da je tako, ker lahko spremeni, če hoče, vendar očitno le ni tako zelo hudo. Ne vem, ali se ti to zdi obsodba... Patrino, saj veš, da si vedno dobrodošla;).
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 13.9.2013 19:40:44
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Kreganje, žaljenje in tečkanje na forumu...kako si to upate brez mene??! Ti pa mi deluješ, kot da si že leta in leta na RR... a si?
|
|
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 13.9.2013 21:12:19
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Povsem analiticno - ko tudi o druzbenih dogajanjih in dogodkih razsojas na podlagi obrekovanja svojih sosed in tistih, ki jih okoli sebe srecas, ter ti tvoja vas postane etalon obnasanja, razsojevanja in ravnanja, te tovrstne zadeve ne smejo presenecati... Se pa sklada z nakljucno izbiro trenutnega mnenja - in eno in drugo nimata osnove. Izraz "RR obrekljivke" je lahko tudi izrazn prizadetosti, saj je v vsakem primeru mocno osebno obarvan in vpeljuje osebno raven, kar govori tudi o tem kako se sprejema zadeva. A sem torej prizadeta ali zgolj "vaškega obnašanja"..... Ce si nasla vasko obnasanje, vsekakor prizadeta.
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 13.9.2013 21:15:10
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: patrino Kreganje, žaljenje in tečkanje na forumu...kako si to upate brez mene??! Ti pa mi deluješ, kot da si že leta in leta na RR... a si? Meni vse delujemo kot, da smo leta in leta na RR
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 13.9.2013 21:36:40
|
|
|
|
patrino
|
Frodo z jezika si mi vzela .
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 13.9.2013 21:46:58
|
|
|
|
LuLu
|
patrino, ja kaj si ali nisi? Jaz sem...
|
|
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 13.9.2013 21:57:28
|
|
|
|
patrino
|
Če gledam časovno, sem še prava brucka. Drugače pa se mi zdi, da se že kakšnih sto let prepucavam in pametujem tule gor
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 14.9.2013 7:13:12
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Ce si nasla vasko obnasanje, vsekakor prizadeta. Aha......toliko, da vem......
|
|
|
|
RE: očka gara, mamica sama z otrokom doma 14.9.2013 21:05:25
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Če gledam časovno, sem še prava brucka. Drugače pa se mi zdi, da se že kakšnih sto let prepucavam in pametujem tule gor Ne podcenjuj casovno komponento
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?