mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam sem končno zvlekla iz njega, zakaj je kar naenkrat postal tako proti še enemu otroku. Se boji, da bo še on ostal brez službe. Se je tako obrnilo, da so nekoga na podobnem položaju, kot ga ima sam, že odpustili. No, čez to res ne morem iti. ker kakor koli obrneva, vsaj eno službo rabiva. Imaš, prav poka so taki časi, da je res treba sklepati kompromise in včasih je treba tudi popustiti na celi črti Veš kaj se mi zdi, da po mojem če lahko za 2 otroka poskrbiš, da lahko še za tretjega. In da po mojem imajo to vsi starši v sebi, ta nagon po preživetju, da če se že karkoli zgodi, da se že nekako znajdeš. Nisem mislila zarad časa, da je treba sklepat kompromise, ampak da jih ponavadi bolj moški nočejo Se mi zdi, da itak slabše kot je, ne more biti, se pravi lahko gre samo navzgor in če mene vprašaš, smo itak vsi navajeno razmišljat preveč materialistično in vse gledamo skozi to. Ko vidim od kakih kolegic, ki imajo po 4 ali celo 5 otrok, so vsi zelo potrpežljivi, lepo vzgojeni, čist drugačni in ko so odrasli, so veliko vbolj povezani. Pa nihče ni premožen, res pa to so taki, kjer imata oba službo z vsaj povprečno plačo, kar je tk 1k eur. Moj ima dve sesti, eno polsestro in polbrata in vsaj oni trije se ful razumejo in so povezani, ampak se sploh ne zaveda tega. Pravi, da so bile tečne in da so se skos kregali, da si lahk kr znorel v bajti... Sploh se ne zaveda, kaj je imel. Kak edinec se nima kasneje na koga obrnit, se mogoče tud ne znajde toliko npr. v puberteti. jaz se s teboj strinjam, samo če se nočem nonstop kregat doma, moram za ljubi mir pač popustit. Sem pa sama edinka in vem kako je hudo, ko se nimaš na nobenega obrniti. Poleg tega se še s starši ne zastopim in se počutim tako kot da bi bila sirota. To kar napišem tu na forumu, ne bi mogla niti pod razno komu od domačih zaupat. Tašča niti ne ve, da sva imela namen imeti tri otroke, moja mama po splavu pred dvema letoma pa sploh ne vpraša več. In glede na to, da že edini vnukinji vedno kritizira, kakor mene že cel življenje, si mislim, saj ji je vseeno koliko vnukov ima. Če vedno jamra, ko ima ena rojstni dan, da je treba obema prinesti darilo, da ne bo zamere. Jaz sem se odločila, da bom sebe spravila v red, ker imam veliko preveč kg, mogoče bo pa potem ratalo kar po naravni poti. Moj kondomov ne uporablja, jaz pa zaščite tudi nimam že vrsto let, ker so mi tablete samo kilograme še dodatno naredile.
|