tara.81 -> RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 (7.9.2013 22:15:19)
|
Večer punce!!! pikapolnica 85 jaz imam šele prvi posvet v oktobru... Sem pa šla malček v akcijo, da premagam to krizno obdobje, ki me spremlja zadnjih nekaj mesecev. V glavnem ta mesec sem jemala klomifen, tokrat od 5. do 9. dneva, danes je 16. dan cikla in O test je še vedno negativen, tako da bom po moje nad klomifenom počasi obupala. Sem si pa nabavila tablete Agnus castus (za urejanje cikla) in tablete circadin. Prve bom jemala naslednji cikel od 1. dneva cikla do O, druge pa od O do testa. Upam, da mi bojo prve nekoliko uredile te zmešanje cikle, ta druge pa so tablete z melatoninom, ki naj bi pomagal pri vgnezditvi zarodka. Poleg tega sem poklicala tudi Karmen in sva zmenjeni, da jo ponovno pokličem 1. dan cikla, da narediva diagnostiko in vidimo, če lahko kaj naredimo. Zdaj bi res rada poskusila vse možno. Sem dobila prav boljši občutek in končno gledam na vse malček bolj pozitivno. Čeprav se mi ta mesec res ne da [sm=sloncek.gif]. Ponavadi sem vedno težila mojemu, ko se je bližala O, vsaj en teden prej in vsaj en teden kasneje. Ta mesec pa se kar ne morem spravit,...jao. Se tolažim, da me klomifen heca[sm=jezicek.gif] No, zdaj vas pa zapuščam, ker košarka kliče! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|