dekca -> RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 (6.9.2013 13:03:28)
|
No, jaz imam posvet pred 3. postopkom 24. 9., ponovno morava oba dati kri za SPB, ker nama ravno zdaj preteče vse skupaj. Me pa zanima, kaj mi bodo lepega (=novega) povedali, ker v preteklih mesecih razen totalno porušenega imunskega sistema in zmešanega ciklusa ni bilo prav nič rečenega. Sem rekla, da bom šla preveriti (kar samoplačniško) FSH, pa [sm=hudicek1.gif] sama od sebe sploh ne dobim, imam od osebne ginekologinje predpisane kar Primolut Nor tablete še za ta mesec. Mi je pa kolegica rekla (za njo je 6 neuspešnih postopkov, imata pa doma zdaj posvojeno prvošolko), da ti namerno malce porušijo ravnovesje v telesu, ker drugače imunski sistem še prehitro zavrne zarodek. No, vsaj ena tolažba, pa če je res ali ne. Ene sprašujete za konzilij, midva sva ga imela lani oktobra, pregledajo vse izvide (mislim, da sem morala prinesti samo še kopijo zadnjega izvida brisa), te seznanijo po uradni dolžnosti z vso proceduro, lahko kaj vprašaš, še enkrat gredo s tabo skozi (predpisan) protokol, lahko ti ga tudi spremenijo, podpišeš malo morje papirjev, dobiš evidenčno številko in to je to. Potem pač počakaš na [sm=hudicek1.gif] in se naročiš za postopek. Opis protokolov: http://www.reprodukcija.si/zunajtelesna-oploditev/protokoli/ Pa tisti informativni sestanek je tudi fajn, urnik jesenskih bodo verjetno kmalu objavili na spletni strani.
|
|
|
|