pikapolonica 85 -> RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 (23.10.2013 21:24:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 85 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen midva sva danes dala kri.zdaj čakamo [sm=hudicek1.gif]... a clomid(a niso inekcije?? ker meni je rekel da bojo inekcije) kolikokrat si šla na UZ? ker jaz se vozim iz LJ... nekatere opisujejo neke krče (a si jih imela) pa po IUI si šla v službo al bolniška? vem da sem radovedna pa saj veš kako je če neveš in je to prvič [sm=smiley1.gif] oooooo še malo pa bo testek [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif] držim pesti nič nisi radovedna, kar vpr.rade volje delim izkušnje. ja to pa je odvisno za kaj se dr.odloči, ene imajo injekcije, druge tablete. jaz sem na bolniškem, ker delam v bolnici in težko dvigujem, pa ne bi rada tvegala, ker imam za sabo že 2 ss. od stop injekcije sem napihnjena, sem se bala da sem fasala hiperco, pa sem šla včeraj v mb na UZ, pa so me potolažili, da ni nič takega, da pač hormoni naredijo svoje. testa ne bom delal, ker raje prenesem [sm=hudicek1.gif], kot pa debeli - na testu, imam pa cikluse dolge od 28-40 dni, tako da 1 krat bo že prišla[sm=smiley36.gif].s krči je pa pri meni tako..4 dni imam krče, prej nič,včasih tako močne da me ponoči obudijo,take do sedaj pred [sm=hudicek1.gif] nisem imela,če že misli priti M, naj kar pride, ker me zelo matra[sm=smiley36.gif] aja pa na UZ sem bila 2 krat, na 4 dni
|
|
|
|