pikapolonica 85 -> RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 (19.10.2013 12:27:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 85 IZVIRNO SPOROČILO: aspera Anonimna, super za nosečnost, čestike [sm=bravo.gif]. Ko preberem take zgodbe, mi ni nič jasno, ampak očitno se vsake toliko časa zgodi kakšen mali čudež in katera po ne vem kolikih letih potem kar naravno zanosi [sm=smiley1.gif]. Jaz zase vem, da trenutno nimam namena it na ne vem koliko postopkov, če ne bo nič, pa pač ne bo. Ne bi žrtvovala naslednjih npr. 10 let življenja zato, da bom imela otroka. Sicer imava šanse tudi naravno, ampak so majhne, tako da če ne bo z umetno nič, se bova pa potem prepustila toku in kar bo bo. Jaz sem pa danes končno [sm=hudicek1.gif] dobila. me veseli, da sva vsaj 2 istega mnenja,tudi mi2 se ne misliva v nedogled "ubijati"zaradi tega, da mogoče ne bova imela otrok,moramo se znati imeti radi tudi brez[sm=duda.gif] Tudi midva sva se pogovorila glede tega, če ne bo pač ne bo... jaz se res nisem sekirala, mojemu pa ni bilo lih vseeno. Sem rekla da če do 35 leta ne bom zanosila, je to to... in sem si že naredila načrte kako se bom posvetila mojemu hobiju, pa da bova z možem po gričih hodila... no pa nama je ratalo v drugem postopku, sedaj se pa spet borimo, bi radi še enega al pa dva[sm=smiley1.gif] kot da bi sebe poslušala, tudi jz ne mislim hoditi dlje kot do mojega 35.leta (imava še 8 let časa). če pa nama ne uspe, kupiva traktor in se bova na stara leta vozila z njim kot đeksona[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|