Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 28.10.2013 12:43:40
|
|
|
|
mala jagodka
|
*masaja* koliko časa pa ti že zamuja m? Držim pesti, da nam popoldne sporočiš veselo novico
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 28.10.2013 12:56:47
|
|
|
|
*masaja*
|
Ne vem točno, ker sem bila prelena, da bi si zapisala.. ampak če imam prav v spominu je bila zadnja M 28.9., tako da bi jo morala dobiti v soboto. Cikluse imam drugače redne pa tudi pred M me običajno ne črviči toliko časa. Upam, da ni vse psiha..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 28.10.2013 13:38:57
|
|
|
|
Anonimen
|
čakamo masaja!!! a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 28.10.2013 16:02:15
|
|
|
|
*masaja*
|
Tudi CB je pokazal negativno..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 28.10.2013 16:19:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak če praviš, da bi M morala priti v soboto, si definitivno prekmalu delala test... ŠE je upanje!! a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 28.10.2013 18:51:53
|
|
|
|
mala jagodka
|
*masaja* objem, ampak dokler je ni ostaja upanje, tako da ni še nič izgubljeno.
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 29.10.2013 8:05:23
|
|
|
|
ela23
|
Ta mesecc sem že napisala, da ne pričakujem črtic, ker sem izvedela, da grem na laparo. No, očitno je operacija odlično dela mojim jajčnikom, ker sva natančno 14 dni po operaciji zagledala . Končno tudi jaz lahko rečem, da lahko moje ime obarvate rozasto. Srečno vsem ostalim, ki še čakate na plus.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 29.10.2013 8:22:47
|
|
|
|
mala jagodka
|
Ela23, čestitke Jst pa sem danes iz golega firbca nardila test, ker mi zamuja en dan in zmedena po 5 min se je izrisila zelo rahla črtica, pa ne vem a naj se veselim ali ne, ker s temi nežnimi črticami mam slabe izkušnje....čez 2-3 dni ponovim, če prej ne kaj preseneti....kaj ve mislite?
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 29.10.2013 8:36:47
|
|
|
|
*masaja*
|
Ela23 jaz še vedno nimam M, tako da imam mogoče še malo upanja. V četrtek ponovno delam test, če je ne dobim do takrat. Aja, če sem prav spomnem, bi jo drugače morala dobiti v soboto 26.10., zato mi je še toliko bolj čudno vse skupaj. Mala jagodka, držim pesti mogoče se pa odbeli črtica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 29.10.2013 8:44:52
|
|
|
|
Katte
|
Čestitam, ela23! mala jagodka, tebi bom čestitala, ko bo črtica močnejša. Držim pesti!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 29.10.2013 11:36:37
|
|
|
|
witto
|
Pozdravljene bodoče nosečke. pred nekaj dnevi sem pisala na rubriko "zamujanje menstruacije" pa ni bilo nobenega nasveta, tako da obračam na vas, če bi mi lahko katera svetovala. Ne me kregat, ampak malo sem že iz prakse . Torej, sem imela 1.10. to je bil 25 dan ciklusa, ovulacija je sledila 16.10. z partnerjem sva vsak drugi dan, da ja ne bi kaj zamudili . Iz firbca sem delala cb 8 dan po ovulaciji, in mi je pokazalo rahel plus. No, danes sem pa delala baby chek in mi je pokazalo tudi drugo črtico, ampak ta črtica druga je bolj tako..... resda je bolj bleda pa tudi bolj odebeljena. In zdaj ne vem ali je to to, ali ne..... danes je tudi 29 dan ciklusa, pa ne vem ali sem ga mogoce prehitro naredila. po mojem izracunu bi mogla dobit jutri, ali pojutrišnjem. počutje je slabosti so ful prisotne, joške boleče, napihnjena sem na fullllll. Sej vem da so to tudi lahko vsi znaki za . Kaj menite?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 30.10.2013 6:19:31
|
|
|
|
Anonimen
|
witto mislim, da je sploh tist test "8 dni po ovulaciji" bil vsekakor prehiter, ta drugi, včerajšnji bi pa znal bit ta pravi ampak očitno hormon še ni dost narastu, da bi ti pokazal močno črtico... pravijo, da se vrednost hormona podvaja na 48-72 ur, tko da če jutri delaš test, bi po moje mogla bit 100%. verjamem da bo plusek pa javi nam kako in kaj!! anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 30.10.2013 7:55:11
|
|
|
|
Night
|
witto, nekaterim pokaže tudi 7 dni po ovulaciji, tako da možno vsekakor je. Če je druga črtica bleda, ampak debela, potem mislim, da je test pozitiven
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 30.10.2013 9:19:42
|
|
|
|
Anonimen
|
witto, nekaterim pokaže tudi 7 dni po ovulaciji, tako da možno vsekakor je. Če je druga črtica bleda, ampak debela, potem mislim, da je test pozitiven a res? no, tega pa nisem vedla... ker naj bi se hcg začel dvigovati šele po vgnezditvi, kar pa se po navadi zgodi en teden po ovulaciji... no ja, možno je marsikaj, navijam, da je tisto, kar si želiš a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 30.10.2013 9:29:25
|
|
|
|
mala jagodka
|
Jutro vsem. Witto, držim pesti, da bo izrazit plusek Pri meni je stnje enako, tetke ni, bom pa za vikend ponavljala test, da vidim, če bo plusek izrazit.
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 30.10.2013 10:43:31
|
|
|
|
witto
|
Pozdravljene punce. Hvala vam za odgovore, no, danes sem ponovila baby chek, in se je pokazalo ampak zelo zelo narahlo. Tako da spet ne vem na cem sem. Glede na to,da sva se z mozem za prvega matrala skoraj 4 leta, se mi zdi nemogoče, da bi nam uspelo takoj v prvem krogu. se ni, me pa nenormalno joške bolijo, spodaj me kar nekaj spika in zbada, nevem, ne bom prevec upala, bo kar bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 30.10.2013 15:14:18
|
|
|
|
aspera
|
witto, mislim, da ti lahko kar čestitamo, če ti je že dvakrat pokazalo rahli črtici . A pri prvem vama je po štirih letih potem naravno uspelo zanosit al kako?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 30.10.2013 15:50:48
|
|
|
|
Radenska_
|
06. 10 anaina . 07. 10 tinncyka . 09. 10 monsy . 10. 10 tupi . 11. 10 CECA1 . 12. 10 sabine . 15. 10 honey* . 15. 10 AmyLee . 15. 10 pikapoka* . 15. 10 anonimen . 16. 10 pika555 . 18. 10 lila25 . 22. 10 sončenk . 26. 10 ela23 . 26. 10 mamica deklicam . 27. 10 tara.81 . 28. 10 mala jagodka . 31. 10 savanah . SKUPAJ NAS JE :19 NOSEČK:3 Katte , Neala, ,Čukica, , Agnes27, , mamica deklicam,Žabinčica, sitka mala, niinii, tinncyka, zari, LittleSun, mala jagodka, monsy
< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 30.10.2013 15:51:27 >
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 30.10.2013 16:40:46
|
|
|
|
*masaja*
|
Jaz še vedno nimam M, testa še nisem delala, čeprav bi ga najraje, ampak bom počakala do jutri. počutje ostaja isto, mogoče me malo manj špika spodaj, ampak toliko bolj so napete prsi.. mah sploh ne vem kaj je sedaj to..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 30.10.2013 22:58:59
|
|
|
|
witto
|
Dober večer punce, no da vam javim danasnji razplet. zjutraj sem delala torej baby chek, in je pokazalo . Ker so me prsti srbeli,sem za ziher naredila se cb, in tudi ta je pokazal rahel , ampak se je videl, naj povem da je danes bil moj 30 dan ciklusa. ZDaj pa pridem domov in pogledam ponovno cb, in je bil ta plusek odebeljen.......... se pravi zelo viden. Grem na wc in glej ga zlomka je prisla . tako da ja, nic ne bo. Ampak ni mi jasno, zakaj sta bila oba pozitivna? katera ima izkusnjo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 31.10.2013 9:59:37
|
|
|
|
mala jagodka
|
Jutro....moja je tud danes prišla Tud jst sm včeri delala baby check in je pokazalo dve črtici. Meni se je to zgodilo že dvakrat, pozitivni testi, nato pa tečka. Bom pa šla malo na kontrolo k ginekologu, ker to neki ni v redu, vsaj meni se zdi. Pa tako sm bla prepričana, da ta mesec je, pridno sva slončkala cel mesec in glej kako me vse skupaj heca, dokler ne pride tečka. Mene v modro, kdaj naj jo pričakujem ne vem, mogoče konev+c novembra ali pa celo začetek decembra
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 31.10.2013 10:41:49
|
|
|
|
mamica deklicam
|
witto in mala jagodka jaz mislim, da se vama je zgodilo tisto, kar se v 75% primerih, ko me ženske sploh ne vemo, da smo noseče a ker se oplojeno jajčece ne vgnezdi dobro ali pa je kaj narobe, se nadaljuje z menstruacijo. Včasih če ne delamo testov in čakamo več dni, samo M zamuja in niti ne vemo, da smo bile noseče. Vem, da vaju nisem potolažila a na žalost se tudi to zgodi. mati narava sama poskrbi, da se ne rodi bolan otrok.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 31.10.2013 14:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
witto in mala jagodka žal mi je samo en nasvet - če se je že kateri od vaju to zgodilo, bi priporočala obisk pri G... lahko, da imate pozno ovulacijo in zaradi tega kratko lutealno fazo (to je značilno predvsem za tiste, ki imajo cikel krajši od 24 dni), kar pomeni, da progesteron začne prekmalu upadat, posledično pa se zarodek sploh ne ugnezdi, oziroma se prešibko ugnezdi... Stvar ni nič groznega, dobiš progesteron (Dabroston) od 16. dneva cikla dalje, pa ga ješ recimo do 28. dneva cikla, potem narediš test, če je + ga ješ naprej, če je - ga nehaš in čakaš M. Jaz pa ŠE nisem podlegla testu... šla sem gledat in sem vidla, da sem pri prejšnjih dveh nosečnostih delala test šele po 28. dneh (cikle imam dolge drugače 25-26 dni), tko da upam, da bom zdej tut zdržala do takrat, če me prej ne preseneti tečka. nebi bila rada razočarana a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 31.10.2013 14:55:25
|
|
|
|
witto
|
Mamica deklicam,popolnoma se strinjam z tvojim postom. Tudi po moje je bilo tako. Ko sva se z partnerjem odločila še za enega otročka, sem si ves čas sama sebi dopovedovala, da se ne bom obremenjevala, in si jemala k srcu, ker itak in itak redko komu uspe takoj v prvo,potiho sem pa le upala, da bo tudi nam, pa tudi če ne, ne bo nič hudega. Pa me je vseeno sinoči ta kar šokirala, ker sta bila dva,ne eden ampak dva testa pozitivna, in to mi daje le eno razlago: Test ne pokaze kar tako,pokaze le v primeru ce se pripravlja , v mojem primeru se je pripravljala, ampak se je tudi končalo. Očitno se nastopil moj trenutek, ampak sigurno bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 31.10.2013 15:40:20
|
|
|
|
snika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen witto in mala jagodka žal mi je samo en nasvet - če se je že kateri od vaju to zgodilo, bi priporočala obisk pri G... lahko, da imate pozno ovulacijo in zaradi tega kratko lutealno fazo (to je značilno predvsem za tiste, ki imajo cikel krajši od 24 dni), kar pomeni, da progesteron začne prekmalu upadat, posledično pa se zarodek sploh ne ugnezdi, oziroma se prešibko ugnezdi... Stvar ni nič groznega, dobiš progesteron (Dabroston) od 16. dneva cikla dalje, pa ga ješ recimo do 28. dneva cikla, potem narediš test, če je + ga ješ naprej, če je - ga nehaš in čakaš M. a Ja če ti G sploh kaj da, mi2 se trudiva že leto in pol pa sem bila pr G, ji povedala za rjave izcedke ki jih imam vedno po O, ciklus na 23 dni...kar pomeni da je res res kratha luterarna faza pa mi je odgovorila nazaj ja sj 1 leto pa še ni veliko vidva kr vstrajejta...in mam filing d skoz nosim samo vložke...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?