Anonimen
|
masaja ne me narobe razumet, sej ko dejansko si noseča, pa ti zamuja par dni, bo tudi FS brez problema pokazal . jst pa sem ga vzela ravno zaradi tega, ker sem prebrala, da je bolj občutljiv kot CB - (FS zazna 25 tistih enot, CB pa naj bi jih šele 50), rezultat pa je bil tak, kot sem ga opisala v prejšnjem postu. Drugače piške, kako ste? Mene je včeraj cel dan špikalo po maternici in jajčnikih, križ me je bolel, čeprav sem to pripisovala temu, da že skoraj en teden samo poležavam, ker sem na bolniški zaradi viroze, ne paše mi jest, včeraj zvečer mi je bilo pa za kratek trenutek tudi slabo. Nisem vajena tako kmalu imet vse te znake, ampak mislim, da se ne poigrava psiha. Čutim, da je to to in vesela sem A katera ve, če ti da osebni zdravnik napotnico za v laboratorij - zarad levkocitov in teh zadev, ali mora posebej naročiti tudi test za ßhcg, ali se to avtomatsko vidi? Vem, da je prejšnjič sodelavka na zdravniškem pregledu izvedela da je noseča, ko so pač vidli vrednost hormona... pa me zanima če je vedno tako, ali samo pri medicini dela - kateri najbrž dajo kri v bolj obširno obravnavo? anonimna
|