Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: mika Seks, šuhi, rokenrol. Je to preplehko? Kaj pa ''vračanje '' energij pa to...to lahko? Par dni nazaj me ena moževa sorodnica, s katero nimamo stikov 7-8 let in me napade napade, kaj sem nardila njihovi familiji...njej, njenemu ateju in , mami ...pogovor je iz normalnega stekel v par sekund njene norosti...vračammm tiiiii.......... in prekinem mobi....vse več folka je norega....par let nazaj je ena bluzila z uroki ...kaj to samo mi vlečemo tak folk na sebe al imate vi tudi koga zablojenega. Zblojenega folka na tone. Imamo v druzini zensko, ki se je zacela ukvarjati z vedezevanjem. Kasira dobro, naklada pa tudi, saj ima cedalje vec zblojenih strank. Pišuka, to je fenomen, ki meni nikakor ni jasen. Včasih vidim na TV reklame za te vsevedneže, menda jim samo SMS pošlješ in oni vse vedo in vse povedo. Pa mi ni jasno, da ti ljudje lahko, ne le preživijo, ampak celo plačajo reklamo na TV. Sama malo sumim, da gre za kakšno pranje denarja, ampak moj lubi me prepričuje, da je folk res tako ubrisan. Pojma nimam, kako bi reagirala, če bi me kakšna sorodnica obtožila, da sem jo uročila... misim, Zona somraka! Verjemi, da je folk resnicno zblojen in iracionalen. Glede na to, da omenjeno vedezevalko (sedaj slisim tudi, da je postala celo precej znana) poznam ze vrsto let in zelo dobro vem, kako zanicevalno in grdo je govorila o ljudeh, ki so sploh omenili kaksen horoskop , vedezevanje, karkoli duhovnega... mi je vec kot jasno, da je (vsaj za njo) to ena velika trzna nisa in kasira kot neumna. Z druge strani se mi, ne glede na to, da je folk zblojen, zdi skrajnje grdo, da opeharis neko osebo, ki je k tebi prisla zaradi tezave, zaradi muke... in se na koncu se na njen racun smejis. IMO to psada v kategorijo "podenj od cloveka".