Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Tippi tudi vidva oziroma vi si zaslužite srečo. Veliko ste dali skozi in je prišel čas, ko boste pa dobili tisto kar si najbolj želite. In jaz sem zeloooo vesela za vas. Pa komaj čakam da berem tisto najlepše sporočilo od tebe. Če ti priznam, je tudi mene bilo zelo strah na koncu nosečnosti. Prav bala sem se navezati na tega otroka, kupovati za njega, se ga veseliti. V glavi mi je hodilo samo kaj pa če... Tako da do decembra nisem imela čisto nič. Okrog desetega decembra je pa moja mami znorela. Češ da ne bo ona prala oblekic in kupovala stvari. Tak da sem se spravila kupit voziček, previjalno in nujno potrebne stvari. Zadnjega decembra sem končno opogumila da bi sestavila posteljico in jo dala v spalnico. Ampak nisva imela časa. Tako da je pa to potem mami z mojim naredila. In čisto razumem tvojo previdnost in vraževerje. Vse stvari počakajo v trgovinah. Bosta pa ati pa sestrica nakupila vse in še več Ti kar uživaj in božaj trebuščka, saj veš, pogrešeala ga boš Mi smo ok. Malček pridno raste. Dobil je tista lepa polna dojenčkasta lička. Predvidevam da se fajn redi, ker je vedno bolj težek Po oblekicah vidim, da tudi dolžina nič ne zaostaja za kilogrami. Jutri imamo posvetovalnico pa bomo videli kako je. Drugače je ful priden, ponoči lepo spiva. No, so noči, ko bi jedel na uro in pol, takrat si mami močno želi nazaj trebuščka So pa noči ko lepo spi. Danes je spal 5 ur, sva pojedla pa 3,5 ure. Pa sva jedla pa 3 ure. Evo in spet nazaj spi. Čez dan pa se njemu dogaja. Spi zelo malo. Samo bi se cartal, učke odpre koliko jih more pa vrti malo radovedno bučko. Lepo nam je Kot sem že enkrat napisala, lansko leto takega časa sem sanjala, zdaj te sanje končno živim Hvala za dobre želje witch Kot bi brala sebe. tudi pri meni je bilo isto! od tega, da se ne smem navezat, do tiste čudne previdnosti, kaj pa če.... in potem bo spet razočaranje. to je neka obramba našega uma in telesa, al kako bi rekla. uglavnem še vedno si ne upam čisto verjeti. dokler ne bo detece z nami, ne bom mogla verjeti. in zdaj smo res že čisto na koncu... imam pa kar močne lažne popadke, tako da vsakokrat ko se začnejo pomislim, mogoče pa zdaj bo... no potem malo prediham in je vse spet po starem In vesela, da si napisala nekaj malega o tem, kako vam gre. sem ful vesela, za vse vas! počasi bo vedno boljše in še slajše Prosim pridi še kaj naokrog povedat kako vam gre! lepo je brati take čudovite novičke!!
|