Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 16.9.2013 13:21:11
|
|
|
|
Radenska_
|
ela in lili: hvala. lili: ja, ampak do dejanske ovulacije še rastejo.In so jih pač v tistih 48 urah še 3-4je dohiteli... ela, veš da sploh ne morem mislit da bi naravno ratalo. Saj mogoče bo, ampak zame je kar vse nekako usmerjeno v tisti postopek naslednje leto... Saj zaščite ne bova imela, samo vseeno...dni in O testov itd pa tudi ne bom štela, sem se odločila. Bova kadar bo pasalo...
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 16.9.2013 18:36:28
|
|
|
|
brioš
|
Ela23 nisva poiskala nobene pomoči. Jaz sem imela stalne kontrole pri G ( na cca. 3m ), partner ne. Tako sva se odločila, če bo uspelo super, če ne pa...imava doma že enega sončka tako, da ..Sem pa sedaj začela hoditi k bioenergetiku...cca 7 terapij bom dala skozi, pa bomo videli. Pa cca. 5kg sem si zadala shujšati, + telovadba pol pa ne vem...v glavnem delala bom na sebi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 17.9.2013 9:51:57
|
|
|
|
savanah
|
banana ana čestitke še od mene Radenska, tako zelo mi je žal, res. upam da vama čim prej uspe zagledati magični plusek. in bo uspelo! bo prišel ta čas, za vse nas. Tako da glavo pokonci, saj bo minila ta žalost. Drugače pa jaz čakam na O, mislim da bo nekje tale vikend...iii komaj čakam sem si prejšnji mesec obljubila, da bom merila BT, pa MV vse od konca M, pa seveda nič. ti lenoba ti . Sem si pa kupila neke čaje (mešanica nevem česa vsega), tako da ta mesec bo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 18.9.2013 10:10:13
|
|
|
|
mala jagodka
|
Živjo, kako zatišje je tukaj zgleda da bo konec meseca bolj se dogajalo in upam, da bodo samo rozike na vidiku. Jst še sama ne vem kdaj naj jo pričakujem, po moje z zamikom kot je bila zadnja
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 20.9.2013 8:05:39
|
|
|
|
ela23
|
Tri dni me ni bilo in kljub temu nisem nič zamudila. Kam ste pa vse pobegnile? Kje so pa nove ? Brioš, le poročaj, kako je uspešno tvoje zdravo življenje. Jaz se tudi trudim. Kakšen dan mi uspeva, kakšen dan malo manj. V približno enem letu sem izgubila 9kg, tako da sem sedaj že skoraj zadovoljna s svojo postavo. Počutje je pa sploh neprimerno boljše. Cikacaka, prva si na seznamu. Kdaj lulaš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 20.9.2013 8:07:35
|
|
|
|
ela23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ ali PRIČAKUJEMO 3.9. - 4.9. savanah 4.9. tinncyka 5.9. Čukica 6.9. Sisley 10.9. CECA1 13.9. honey* 15.9. Anonimna 16.9. Sabine 12.9. - 17.9. banana_ana 20.9. Cikacaka 22.9. Lanaia90 23.9. Kyl24 Ela23 26.9. tara.81 Radenska_ (1. IUI) miiška X.9. mamica deklicam Zlatolasek mala jagodka Bluegirl NAVIJAČICE Bluegirl, Neala , Katte , lili25, witch , niinii, LittleSun, Tippi , sitka mala, snika, soncenk, pika555, agnes27, zari SKUPAJ NAS JE : 32 V PRIČAKOVANJU ALI : 19 NOVIH NOSEČK: 2
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 20.9.2013 15:44:40
|
|
|
|
tara.81
|
miiška kako ti gre kaj čakanje? Pri meni tudi ta mesec psiha nagaja . Joški so me začeli bolet kmalu po O, 2 dni me zdaj še srbijo in špika me v trebuhu, podobno kot med , ne boli, je pa moteče. Še en teden...dolga bo. Zdaj sem bila na sprehodu, tako je lepo in toplo zuni, da bi zdržalo tako vreme čim več časa...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 20.9.2013 16:16:50
|
|
|
|
Cikacaka
|
ela, jaz nem nič lulala... že nosi kufre
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 20.9.2013 19:45:42
|
|
|
|
brioš
|
Živjo...danes je emmm 29 dan in nimamo nobenih izcedkov kot prej skoraj 2 leti, z pol letnim izboljšanjem. Tako, da sem šla danes popoldan delati test...in seveda -. ( hudimana zakaj ne morem zdržati in počakati? ). No uglavnem je - ( cikluse imam sedaj zadnje mesece cca. na 32 dni ). Ampak jaz sedaj računam na to,da nama ta mesec zopet ni uspelo, kar je + je to, da so izcedki izginili ( prej so se pojavili okoli 23-25 dne ). Super se počutim ker hodim k bioenergetiku in tudi lažje prenašam stres. Mogoče je eni nakladanje, ampak sem res boljše. Ela čestitke za izgubljene kg, jaz jih moram izgubiti 5kg..pa nikamor ne gre
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 20.9.2013 19:46:47
|
|
|
|
brioš
|
Cikacaka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 21.9.2013 22:20:03
|
|
|
|
tara.81
|
Cikacaka ...jaz sem danes opazila z mojim izučenim očesom , da prihaja. Je že nežno roza obarvan toaletni. Očitno je ne bo treba čakat do četrtka. Sem pa tako vesela k sem včeraj našla eno delce, tako da kak evriček bo prišel na mesec , pol pa čakat, da mine še en mesec in greva v MB. Tik tak bo tle! Ni tako slabo konec koncev. A ostale vse pred TV-ji navijate za naše? Tuki je danes kar zatišje...Jaz sem gledala prvi polčas, pol sem pa ratala kar malo živčna in sem zamenjala kišto, tako da vas zdaj raje malo berem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 22.9.2013 10:05:19
|
|
|
|
mala jagodka
|
Cikacaka, a je prišla tetka? Tara.81, jst upam, da se ne spremeni v tetko, da ja mine...držim pesti. Mene pa zanima kdaj bi rekle, da bo bolj sigurno pršla tetka na datum, ki bi morala priti prejšnji mesec, ali na datum, ko je prišla z zamudo?
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 22.9.2013 11:17:12
|
|
|
|
tara.81
|
mala jagodka glede datumov je težko reči na pamet, ker je vse odvisno kdaj si imela O. Jaz sem jo npr. ta mesec imela 20 dan cikla, prejšnji mesec pa 27., tako da je bil prejšnji cikel dolg 41 dni, ta bo pa kot zgleda danes dolg samo 32 dni. Danes je na papirju že sveža kri. Ahh kaj čmo. Ta mesec presenetljivo nisem niti toliko razočarana. Sem vesela, ker res mi ni bilo treba čakat toliko časa kot prejšnji. Se bo treba z malenkostmi zadovoljit. Lepo nedeljo zunaj na sončku vam želim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 22.9.2013 11:20:25
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala jagodka Mene pa zanima kdaj bi rekle, da bo bolj sigurno pršla tetka na datum, ki bi morala priti prejšnji mesec, ali na datum, ko je prišla z zamudo? če imaš neredne cikle, glej vedno glede na najdaljšega. Ko dobiš M, je prvi dan cikla. Če čutiš ovulacijo, potem pride 14dni po njej, še bolje če je sploh ni Jaz imam cikle sedaj med 27dni in 40. Večinoma se mi vrtijo 30-33. Danes sem že 32 in še vedno čakam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 22.9.2013 11:38:07
|
|
|
|
mala jagodka
|
Mamica deklicam, do zdej zmeraj redno na 30 maximalno na 31, prejšnji mesec pa na 37 dni....tokrat bom itak čakala dlje, dosti dlje, mogoče bom potegnila v oktober, če ne bo prej tetke...
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 22.9.2013 14:05:14
|
|
|
|
Radenska_
|
Ojla punce. Kaj počnete na lepo nedeljo? Jaz sem že en kilometer odplavala zjutraj. Drugače pa trenutno chillaxam, malo u easy gledam en film in zraven bom skuhala kosilo. Navijam za vse, lahko me daste med navijačice, tu in med oktobrčicami...Čakam da pride M. Na tehtnico ne stopam več, ker sem po teh hormonih napihnjena in debela kot žaba.
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 22.9.2013 16:53:56
|
|
|
|
aspera
|
Radenska, jaz sem bila še ene 2 meseca po IUI-ju napihnjena kot en balon. Mine kar nekaj časa, da gre to "ven iz sistema" . A veš, da sem se zadnjič spraševala kako to, da ti niso takrat kar punkcije naredili in mogoče poiskusili z IVF-jem? Ker sem že brala po forumih za take primere, da so imele punce preveč foliklov za IUI in so jim potem zadnji moment kar punkcijo in IVF naredili. Čeprav mi tudi to ni ravno logično, če ti mora IVF prej konzilij odobriti .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 23.9.2013 7:27:08
|
|
|
|
miiška
|
Tara 81 neee, sem upala da bova skupaj test delali Sem že ful neučakana, ne vem če mi bo ratal do četrtka počakat...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 23.9.2013 8:00:02
|
|
|
|
miiška
|
Ker ne morem iz svoje kože, sam danes naredila ovulacijski test za foro in je pozitiven, obe črtici enako močni...tko da čim se trgovina odpre grem po nosečnostni test, da vidim če je res to to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 23.9.2013 8:29:00
|
|
|
|
ela23
|
Dobro jutro, punce. Jaz že srebam jutranjo kavico in se skušam potolažit, da se je moja prikazala v vsem svojem sijaju! Kar je dobrega v tej nesreči je pa to, da imam v sredo pregled in močno upam, da dobim datum za laparo. Takrat bo trapasti endometriozi pri meni odklenkalo! Pa še ena dobra novica, s fantom sva se dogovorila, da bova čez zimo kar odpotovala v tople kraje, če nama do takrat ne uspe. Miiška, si že delala test? Upam, da je tudi nosečniški pokazal dve črtici.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 23.9.2013 8:31:21
|
|
|
|
savanah
|
punce pozdravljene miiška imam eno vprašanje , ker si napisala, da ti je ovulacijski test pokazal pozitivno...ali ovulacijski testi tudi zaznavajo nosečniški hormon in zato lahko pokaže pozitivno? držim pesti da ti tudi nosečniški test pokaže super lep plusek. pa seveda poročaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 23.9.2013 8:41:25
|
|
|
|
ela23
|
Ja, menda sta si ovulacijski in nosečniški hormon precej podobna. Spomnim se, da je eni uporabnici foruma pozitiven O test nakazal nosečnost. V istem mesecu sem te teste naročila tudi sama in seveda proti koncu cikla probala še jaz. Test je bil pozitiven kar 7 dni, nosečniški pa niti enkrat. No, potem se je uscala. Od takrat dalje imam cikluse dolge 34 dni in nič več 28. Zakaj so bili testi tako dolgo pozitivni, mi pa ni jasno. Mogoče odgovor pozna čukica?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 23.9.2013 8:45:39
|
|
|
|
mamica deklicam
|
punce, mene v modro zvija me že kot hudič, vložke in tampone sem pa že tudi vzela iz predala. Močno upam, da bo v nekaj dneh vsega konec in da se ne bo vlekla kakšen teden ali več. Ja O testi ti lahko pokažejo nosečnost. Mislim, da je na to foro poskusila Witch. Ni imela doma nosečniških in je tega uporabila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 23.9.2013 8:50:49
|
|
|
|
miiška
|
Enkrat sem brala Pušenjaka da lahko O test reagira tud na nosečnost, ker sta si hormona zelo podobna...in očitno je res ker je tud nosečniški pozitiven!!!! Kar ne morem dojet da sem spet . Nekaj najlepšega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 23.9.2013 9:08:37
|
|
|
|
mala jagodka
|
Jutro vsem. Miiška bravo, čestitam lepa novička
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?