|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013
16.9.2013 13:21:11   
Radenska_
ela in lili: hvala.
lili: ja, ampak do dejanske ovulacije še rastejo.In so jih pač v tistih 48 urah še 3-4je dohiteli...
ela, veš da sploh ne morem mislit da bi naravno ratalo. Saj mogoče bo, ampak zame je kar vse nekako usmerjeno v tisti postopek naslednje leto...
Saj zaščite ne bova imela, samo vseeno...dni in O testov itd pa tudi ne bom štela, sem se odločila.
Bova kadar bo pasalo...

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 476
16.9.2013 18:36:28   
brioš
Ela23 nisva poiskala nobene pomoči. Jaz sem imela stalne kontrole pri G ( na cca. 3m ), partner ne. Tako sva se odločila, če bo uspelo super, če ne pa...imava doma že enega sončka tako, da ..Sem pa sedaj začela hoditi k bioenergetiku...cca 7 terapij bom dala skozi, pa bomo videli. Pa cca. 5kg sem si zadala shujšati, + telovadba pol pa ne vem...v glavnem delala bom na sebi. user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 477
17.9.2013 9:51:57   
savanah
banana ana čestitke še od meneuser posted image user posted image

Radenska, tako zelo mi je žal, res. upam da vama čim prej uspe zagledati magični plusek. in bo uspelo! bo prišel ta čas, za vse nas. Tako da glavo pokonci, saj bo minila ta žalost.

Drugače pa jaz čakam na O, mislim da bo nekje tale vikend...iii komaj čakamuser posted image sem si prejšnji mesec obljubila, da bom merila BT, pa MV vse od konca M, pa seveda nič. ti lenoba tiuser posted image . Sem si pa kupila neke čaje (mešanica nevem česa vsega), tako da ta mesec bo!user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 478
18.9.2013 10:10:13   
mala jagodka
Živjo,
kako zatišje je tukaj user posted image zgleda da bo konec meseca bolj se dogajalo in upam, da bodo samo rozike na vidiku.

Jst še sama ne vem kdaj naj jo pričakujem, po moje z zamikom kot je bila zadnja user posted image

Vsako novo jutro prinese novo upanje!

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 479
20.9.2013 8:05:39   
ela23
Tri dni me ni bilo in kljub temu nisem nič zamudila. Kam ste pa vse pobegnile? user posted image Kje so pa nove user posted image ?
Brioš, le poročaj, kako je uspešno tvoje zdravo življenje. Jaz se tudi trudim. Kakšen dan mi uspeva, kakšen dan malo manj. V približno enem letu sem izgubila 9kg, tako da sem sedaj že skoraj zadovoljna s svojo postavo. user posted image Počutje je pa sploh neprimerno boljše.
Cikacaka, prva si na seznamu. Kdaj lulaš?user posted image

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
20.9.2013 8:07:35   
ela23

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.9. - 4.9.
savanah

4.9.
tinncyka

5.9.
user posted image Čukica user posted image

6.9.
Sisley

10.9.
CECA1

13.9.
honey*

15.9.
Anonimna

16.9.
Sabine

12.9. - 17.9.
user posted image banana_ana user posted image

20.9.
Cikacaka

22.9.
Lanaia90

23.9.
Kyl24
Ela23

26.9.
tara.81
Radenska_ (1. IUI)user posted image user posted image
miiška

X.9.
mamica deklicam
Zlatolasek
mala jagodka
Bluegirl

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Bluegirl, Nealauser posted image , Katte user posted image , lili25, witch user posted image , niinii, LittleSun, Tippi user posted image , sitka mala, snika, soncenk, pika555, agnes27, zari

SKUPAJ NAS JE : 32

V PRIČAKOVANJU user posted image ALI user posted image : 19

user posted image NOVIH NOSEČK: 2

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 481
20.9.2013 15:44:40   
tara.81
miiška kako ti gre kaj čakanje? Pri meni tudi ta mesec psiha nagaja user posted image . Joški so me začeli bolet kmalu po O, 2 dni me zdaj še srbijo in špika me v trebuhu, podobno kot med user posted image , ne boli, je pa moteče. Še en teden...dolga bo.

Zdaj sem bila na sprehodu, tako je lepo in toplo zuni, da bi zdržalo tako vreme čim več časa... user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 482
20.9.2013 16:16:50   
Cikacaka
ela, jaz nem nič lulala...user posted image že nosi kufre user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 483
20.9.2013 19:45:42   
brioš
Živjo...danes je emmm 29 dan in nimamo nobenih izcedkov user posted image kot prej skoraj 2 leti, z pol letnim izboljšanjem. Tako, da sem šla danes popoldan delati test...in seveda -. ( hudimana zakaj ne morem zdržati in počakati? ). No uglavnem je - ( cikluse imam sedaj zadnje mesece cca. na 32 dni ). Ampak jaz sedaj računam na to,da nama ta mesec zopet ni uspelo, kar je + je to, da so izcedki izginili ( prej so se pojavili okoli 23-25 dne ). Super se počutim ker hodim k bioenergetiku in tudi lažje prenašam stres. Mogoče je eni nakladanje, ampak sem res boljše.

Ela čestitke za izgubljene kg, jaz jih moram izgubiti 5kg..pa nikamor ne gre user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 484
20.9.2013 19:46:47   
brioš
Cikacakauser posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 485
21.9.2013 22:20:03   
tara.81
Cikacaka user posted image ...jaz sem danes opazila z mojim izučenim očesom user posted image , da prihaja. Je že nežno roza obarvan toaletni. Očitno je ne bo treba čakat do četrtka. Sem pa tako vesela k sem včeraj našla eno delce, tako da kak evriček bo prišel na mesecuser posted image user posted image , pol pa čakat, da mine še en mesec in greva v MB. Tik tak bo tle! Ni tako slabo konec koncev.

A ostale vse pred TV-ji navijate za naše? Tuki je danes kar zatišje...Jaz sem gledala prvi polčas, pol sem pa ratala kar malo živčna in sem zamenjala kišto, tako da vas zdaj raje malo berem.user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 486
22.9.2013 10:05:19   
mala jagodka
Cikacaka, a je prišla tetka? user posted image

Tara.81, jst upam, da se ne spremeni v tetko, da ja mine...držim pesti.

Mene pa zanima kdaj bi rekle, da bo bolj sigurno pršla tetka na datum, ki bi morala priti prejšnji mesec, ali na datum, ko je prišla z zamudo?

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 487
22.9.2013 11:17:12   
tara.81
mala jagodka glede datumov je težko reči na pamet, ker je vse odvisno kdaj si imela O. Jaz sem jo npr. ta mesec imela 20 dan cikla, prejšnji mesec pa 27., tako da je bil prejšnji cikel dolg 41 dni, ta bo pa kot zgleda danes dolg samo 32 dni. Danes je na papirju že sveža kri. Ahh kaj čmo. Ta mesec presenetljivo nisem niti toliko razočarana. Sem vesela, ker res mi ni bilo treba čakat toliko časa kot prejšnji. Se bo treba z malenkostmi zadovoljit. user posted image

Lepo nedeljo zunaj na sončku vam želim! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 488
22.9.2013 11:20:25   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: mala jagodka

Mene pa zanima kdaj bi rekle, da bo bolj sigurno pršla tetka na datum, ki bi morala priti prejšnji mesec, ali na datum, ko je prišla z zamudo?

če imaš neredne cikle, glej vedno glede na najdaljšega. Ko dobiš M, je prvi dan cikla. Če čutiš ovulacijo, potem pride 14dni po njej, še bolje če je sploh ni user posted image user posted image

Jaz imam cikle sedaj med 27dni in 40. Večinoma se mi vrtijo 30-33. Danes sem že 32 in še vedno čakam

Neposredna povezava do sporočila: 489
22.9.2013 11:38:07   
mala jagodka
Mamica deklicam, do zdej zmeraj redno na 30 maximalno na 31, prejšnji mesec pa na 37 dni....tokrat bom itak čakala dlje, dosti dlje, mogoče bom potegnila v oktober, če ne bo prej tetke...

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 490
22.9.2013 14:05:14   
Radenska_
Ojla punce. Kaj počnete na lepo nedeljo?
Jaz sem že en kilometer odplavala zjutraj.
Drugače pa trenutno chillaxam, malo u easy gledam en film in zraven bom skuhala kosilo.

Navijam za vse, lahko me daste med navijačice, tu in med oktobrčicami...Čakam da pride M. Na tehtnico ne stopam več, ker sem po teh hormonih napihnjena in debela kot žaba.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 491
22.9.2013 16:53:56   
aspera
Radenska, jaz sem bila še ene 2 meseca po IUI-ju napihnjena kot en balon. Mine kar nekaj časa, da gre to "ven iz sistema" user posted image .

A veš, da sem se zadnjič spraševala kako to, da ti niso takrat kar punkcije naredili in mogoče poiskusili z IVF-jem? Ker sem že brala po forumih za take primere, da so imele punce preveč foliklov za IUI in so jim potem zadnji moment kar punkcijo in IVF naredili. Čeprav mi tudi to ni ravno logično, če ti mora IVF prej konzilij odobriti user posted image .

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 492
23.9.2013 7:27:08   
miiška
Tara 81 neee, sem upala da bova skupaj test delali user posted image

Sem že ful neučakana, ne vem če mi bo ratal do četrtka počakat...

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 493
23.9.2013 8:00:02   
miiška
Ker ne morem iz svoje kože, sam danes naredila ovulacijski test za foro in je pozitiven, obe črtici enako močni...tko da čim se trgovina odpre grem po nosečnostni test, da vidim če je res to to.

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 494
23.9.2013 8:29:00   
ela23
Dobro jutro, punce. Jaz že srebam jutranjo kavico in se skušam potolažit, da se je moja user posted image prikazala v vsem svojem sijaju!user posted image Kar je dobrega v tej nesreči je pa to, da imam v sredo pregled in močno upam, da dobim datum za laparo. Takrat bo trapasti endometriozi pri meni odklenkalo! user posted image
Pa še ena dobra novica, s fantom sva se dogovorila, da bova čez zimo kar odpotovala v tople kraje, če nama do takrat ne uspe. user posted image user posted image

Miiška, si že delala test? Upam, da je tudi nosečniški pokazal dve črtici. user posted image

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 495
23.9.2013 8:31:21   
savanah
punce pozdravljene
user posted image
miiška imam eno vprašanjeuser posted image , ker si napisala, da ti je ovulacijski test pokazal pozitivno...ali ovulacijski testi tudi zaznavajo nosečniški hormon in zato lahko pokaže pozitivno?
držim pesti da ti tudi nosečniški test pokaže super lep plusek. pa seveda poročajuser posted image

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 496
23.9.2013 8:41:25   
ela23
Ja, menda sta si ovulacijski in nosečniški hormon precej podobna. Spomnim se, da je eni uporabnici foruma pozitiven O test nakazal nosečnost. V istem mesecu sem te teste naročila tudi sama in seveda proti koncu cikla probala še jaz. Test je bil pozitiven kar 7 dni, nosečniški pa niti enkrat. No, potem se je uscala. Od takrat dalje imam cikluse dolge 34 dni in nič več 28. Zakaj so bili testi tako dolgo pozitivni, mi pa ni jasno. Mogoče odgovor pozna čukica?user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 497
23.9.2013 8:45:39   
mamica deklicam
punce, mene v modrouser posted image user posted image

zvija me že kot hudič, vložke in tampone sem pa že tudi vzela iz predala. Močno upam, da bo v nekaj dneh vsega konec in da se ne bo vlekla kakšen teden ali več.

Ja O testi ti lahko pokažejo nosečnost. Mislim, da je na to foro poskusila Witch. Ni imela doma nosečniških in je tega uporabila.

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 498
23.9.2013 8:50:49   
miiška
Enkrat sem brala Pušenjaka da lahko O test reagira tud na nosečnost, ker sta si hormona zelo podobna...in očitno je res ker je tud nosečniški pozitiven!!!! user posted image user posted image Kar ne morem dojet da sem spet user posted image . Nekaj najlepšega user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 499
23.9.2013 9:08:37   
mala jagodka
Jutro vsem.

Miiška bravo, čestitam user posted image user posted image lepa novička

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?