|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013
12.9.2013 14:34:02   
pikapolonica 85
CIKACAKA normalna telesna temperatura je od 36,5-37,1 stopinj celzija, tako da nimaš povišaneuser posted image
RADENSKA javiiii seeeeeee user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 451
12.9.2013 15:00:11   
Čukica
banana_ana user posted image čestitaaam:) glede krčev v trebuhu pa jih imam tudi jaz. oz so bili nekje vsak dan okoli dneva predvidene M, zdaj manj. Danes ponoči me je krč recimo zbudil ob 4h pa pol nikakor nisem mogla zaspat. Kar navadi se na te občutke, ker bodo prisotni zdj na začetku (prvo trimesčje) in spet zadnje trimesečje. Drugo trimesečje je nekje najlepše in najmanj težavno:)

Cikacaka 37.0 je normalna temp za po O. Če meriš oralno je T itak vedno malo višja kakor če si meriš pod pazduho, tako da tudi če bi bila 37.3 ni panike. S kakim termometrom pa meriš=? A s prav za to namenjenim BBT ali navadnim digitalcem? Jaz sem si samo v ta namen nabavila digitalca od cyclotest ki meri na dve decimalki natančno.

Radenska kako je bloooo?

Navijam za ostale!!!:) Naj bo čim bolj roza:)

(odgovor članu pikapolonica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 452
12.9.2013 15:22:35   
Radenska_
Porazno je blo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mene med navijačice. pomojem se umikam s foruma dokler ne bom v postopku IVF/ICSI.
Mislim, porazno je bilo zame. Za zdravniek je bilo "odlično, božansko".
Situacija v torek: Trije folikli, eden čisto zrel, gremo v postopek.
Situacija danes: 7!!!!!!!!!!!!!!! foliklov nad 18 mm, možnost sedmerčkov, ne gremo v postopek.
Skratka, iz strokovnega vidika sem na tako nizko stimulacijo odreagirala odlično, da se vidi da sem mlada in zdrava. Žal je bilo foliklov preveč. Pri foliklih nad 18 mm je možnost za to, da tudi dejansko vsebujejo jajčece izredno velika in bi lahko končala s sedmerčki...
Naslednji posvet imava konec novembra, so mi pa rekli da greva zaradi veliiiikooo večjih možnosti za uspeh in moje super reakcije kar v IVF/ICSI, kar se bo najbrž zgodilo nekje pomladi, poleti 2014...
Nisem pričakovala takšnega razpleta, ker so mi v torek dali zeleno luč, danes pa šok. Se še pobiram, čeprav vem, da je tako boljše in sem vesela, ker dobro reagiram ob majhni dozi hormonov.
Vseeno pa sem žalostna, ker je šlo kar nekaj pikanja v nič, pa utrudljivih 2 urnih voženj v eno smer...Psihično me je potrlo.
Itak bi bilo pa vse skupaj že preveč kičasto, če bi se še to razpletlo po pričakovanjih....Včeraj sem namreč izvedela, da me čaka pogodba za NDČ, kar je danes svojevrsten dosežek...

Jaz res navijam čisto za vse, želim vam da bo mesec čimbolj roza, urejanje seznamčka pa verjetno prepuščam v roke kakšni drugi...Sama ne zmorem. Sigurno vas bom še kaj brala, tudi pokomentirala in navijala, na seznamčku pa ne bom več. Dajte me med navijačice. Še posebej želim da uspe tistim, ki se že res dolgo trudite. Seveda uspeh privoščim popolnoma vsem, ampak Littlesun, Mamica deklicam in ostale...Vam pa ga privoščim še za kak procent bolj.

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 12.9.2013 15:26:07 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 453
12.9.2013 15:38:07   
aspera
Joj, Radenska, ful mi je žal, da se je tko razpletlo user posted image . Vem, da mora bit razočaranje ful veliko, ko nekaj tko nestrpno in že tolk časa pričakuješ. Probaj pa iz tega vseeno potegnit nekaj dobrega, da vsaj veš, da dobro reagiraš na hormonsko terapijo in da boš odlična kandidatka za IVF/ICSI. Pri men je isto, IUI sicer neuspešen zaradi slabega semena, ampak se tolažim s tem, da sem pa jaz toliko bolj zdrava in plodna in upam, da bo vsaj ICSI uspešen. Vse je za nekaj dobro, ne bit preveč razočarana user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 454
12.9.2013 17:14:27   
mamica deklicam
radenska user posted image user posted image user posted image

ni besed, s katerimi bi te lahko potolažila, me je pa tvoja zgodba spravila v solze, sploh ker sem pričakovala dobre novice.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 455
12.9.2013 17:52:31   
pikapolonica 85
RADENSKA ne obupat, bo pa v naslednjem boljšem postopku uspelo! Kot sem že napisala, je moja sodelavka čakala za IVF nekje 2 meseca, povedali pa so ji, da je čakalna doba do 6 mesecev. Tako da se ne sekiraj, če si to prestala, boš to še tudi! Vem, da te je psihično strlo, ampak vse potrebuje svoj čas

Neposredna povezava do sporočila: 456
12.9.2013 18:19:07   
tara.81
Radenska tako mi je hudo zate. user posted image Pošiljam ti en velik objem. Mogoče neumno vprašanje...a misliš, da ti ne bi lahko vseeno naredili punkcijo in spravili jajčeca v skrinjo za drugo rundo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 457
12.9.2013 18:36:53   
Katte
Radenska_, user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 12.9.2013 18:37:20 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 458
12.9.2013 18:59:34   
sonček85
Živjo ! Prosila bi če si lahko vzameš samo pol minutke časa in klikneš na link,ter pod sliko oddaš LIKE.DeliŠ LAHKO TUDI med prijatelje da bo čim več likov in da bo naša mala princeska dobila prelepo kvačkano darilce. hvala
lp,mateja /Tia

Samo za tiste ki imajo fb

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=365308810268640&set=a.365308363602018.1073741831.209296032536586&type=1&theater

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 459
12.9.2013 19:24:08   
Cikacaka
Jooooj Radenska...user posted image user posted image user posted image prav hudo mi je bilo to prebrat...mi je zal zate...ampak ostani pozitivna....zgleda da se res vse zgodi ob prave m casu...torej se samo cas ni pravi. Bo! Verjamem da bo!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 460
12.9.2013 19:26:32   
Cikacaka

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 85

CIKACAKA normalna telesna temperatura je od 36,5-37,1 stopinj celzija, tako da nimaš povišaneuser posted image
RADENSKA javiiii seeeeeee user posted image

Hehe pol to pomeni da sem zgubila se en izgovor zakaj me zebe user posted image

Ne vem katera me je vprasala kateri termometer uporabljam....kar digitalnega ..saj verjetno je ta dovolj dober a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 461
12.9.2013 19:48:41   
Valencia
Ojla...se spet malo javljam.

Danes sem nekje prebrala, da je preduser posted image znak za user posted image tudi enaka sluz kot pri ovulaciji.
Tako da po tej logiki imaš med O....beljaku podoben izcedek, nato normalen beli tok in okoli user posted image spet beljak.

Pred user posted image se MV v primeru zanositve premakne visoko gor in postane trd kot nos, če pa ni zanositve in se pripravlja M pa gre bolj dol in se ga da zatipat ter je mehak...imam prav?

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 462
12.9.2013 21:43:16   
Sabine
Radenska, prevec smo stiskale pesti user posted image user posted image

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 463
13.9.2013 7:06:37   
pikapolonica 85
CIKACAKA če je normalna telesna tem. nekje 36,5 stopinj, zunaj pa je samo 10, imaš pravico da te zebeuser posted image user posted image , ampak ni hudo, jaz sem z nočne prišla v kratkih rokavihuser posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 464
13.9.2013 7:12:32   
pikapolonica 85
SONČEK ker si ravno ti, sem lajkalauser posted image imš pa zelooooo lepo pupikouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 465
13.9.2013 7:39:42   
Bluegirl
Radenska, drži seuser posted image user posted image user posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 466
13.9.2013 10:05:43   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Valencia

Danes sem nekje prebrala, da je preduser posted image znak za user posted image tudi enaka sluz kot pri ovulaciji.
Tako da po tej logiki imaš med O....beljaku podoben izcedek, nato normalen beli tok in okoli user posted image spet beljak.

Pred user posted image se MV v primeru zanositve premakne visoko gor in postane trd kot nos, če pa ni zanositve in se pripravlja M pa gre bolj dol in se ga da zatipat ter je mehak...imam prav?

jaz imam pred vsakouser posted image tako sluz, samo potem vedno tečka pride. Tako, da osebno ne dam nič več na ta znak. Če je to res, potem nama vsak cikel uspe, a je nekaj drugega narobe in se sčisti.

Mislim, da je glede materničnega vratu res tako, najbolje da ga še sama začnem preverjat. Saj se mi boste smejale a jaz grem včasih z WC papirjem v nožnico, ker gledam, če misli že kakšna kri priti. No pri tem sem tipala tudi ta maternični vrat. In veste, kaj sem vedno mislila, da tipam? Blato v debelem črevesjuuser posted image user posted image . ja prav ste prebrale. In nato berem tu, kaj to v resnici jeuser posted image , jaj sem se sama sebi smejala, jaz kozauser posted image

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 467
13.9.2013 11:00:51   
sitka mala
Radenska user posted image user posted image user posted image

Kot pravijo zdravniki, boš pa na IVF fenomenalno reagirala!!! user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 468
13.9.2013 14:49:44   
Čukica
Radenska_ :( user posted image
ne obupaj, bo naslednji postopek uspešnejši, boš vidlauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Valencia

Po spolnem odnosu imaš tudi lahko beljaku podoben izcedek, pa to nima nič veze ne z O ne z N - je pač seme. Glede višine MV pa sem že enkrat prej razlagala, da ne moreš to jemat kot znak, ker je pri vsaki N drugače - oz se pri nekaterih dvigne šele kasneje v nosečnosti. Načeloma se MV po O spusti in ostane spuščen do po M, ko se pod vplivom hormonov začne ponovno dvigati in je najvišjo ob O. Načeloma je res, da se ob N dvigne višje, vendar ne morš to glih jemat kot znak.

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 469
13.9.2013 17:34:54   
Valencia
hvala Čukica...nisem našla tvoje prejšnje razlage, zato sem ponovno vprašalauser posted image

v glavnem jaz komaj čakam, da pride moja user posted image , ker imam spet nek čuden izcedek oz. danes je že krvavo rjav (možno, da se bo vlilauser posted image , ker vgnezditvena ziher ni). Prišla naj bi nekje v začetku naslednjega tedna, vendar pa me že kake 10 dni tišči tam spodaj, kot preden jo dobiš.

Čakam jo zato, da se grem pokazat, če mi je cista izginila-v tem ciklu bi bilo to izpolnitev moje želje, potem pa da vidimo kako naprej, user posted image pa ne pričakujem, ker nisva bila nekaj pridna v user posted image , pa še jaz sem bila živčna k hudič zaradi mojih izpitov.

Držim pesti za vse na seznamčku user posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 470
15.9.2013 17:52:45   
brioš
Živjo punce...spet sem nazaj, po nekaj mesecih premora od foruma. Nekatere veste, da je za nama 1 leto poiskušanja pa še vedno nisva zagledala user posted image ,v drugo ne gre in ne gre. Ta mesec ne pričakujem okoli 24.9.13. Pa se vam bom spet pridružila malo pri čveku. Pa upam,d a bo ta mesec za vse roza.

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 471
15.9.2013 20:33:36   
honey*
Zdravo punce.
Včeraj je pritekla user posted image , tako da ta mesec ne bo nič user posted image . No, saj se mi je zdelo da bo tak razplet, ker sem ravno v času ovulacije zbolela (kašelj, vročina,...), tako da tud enkrat v tistih dneh nisva user posted image . Sva bila sicer pridna pred in po ovulaciji, ampak ni to to user posted image
Jaz se selim k oktoberkam, držim pa pesti še za ostale, ki ta mesec čakate na user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil honey* -- 15.9.2013 20:36:32 >

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 472
15.9.2013 22:05:21   
Anonimen
Mene v modro, čeprav sem ta mesec res mislila, da je uspelo....

(odgovor članu honey*)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
   [Brisano sporočilo]
16.9.2013 8:19:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
16.9.2013 8:28:04   
ela23
Brioš, dobrodošla nazaj!user posted image A sta šla s partnerjem že na kako kontrolo?
Radenska, še od mene user posted image . Navijam, da bo uspešen naslednji postopek, oz. še bolj navijam, da bo uspelo kar tako, brez pomoči. user posted image
Anonimna in honey en user posted image tudi za vaju. user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?