Radenska_
|
Porazno je blo Mene med navijačice. pomojem se umikam s foruma dokler ne bom v postopku IVF/ICSI. Mislim, porazno je bilo zame. Za zdravniek je bilo "odlično, božansko". Situacija v torek: Trije folikli, eden čisto zrel, gremo v postopek. Situacija danes: 7!!!!!!!!!!!!!!! foliklov nad 18 mm, možnost sedmerčkov, ne gremo v postopek. Skratka, iz strokovnega vidika sem na tako nizko stimulacijo odreagirala odlično, da se vidi da sem mlada in zdrava. Žal je bilo foliklov preveč. Pri foliklih nad 18 mm je možnost za to, da tudi dejansko vsebujejo jajčece izredno velika in bi lahko končala s sedmerčki... Naslednji posvet imava konec novembra, so mi pa rekli da greva zaradi veliiiikooo večjih možnosti za uspeh in moje super reakcije kar v IVF/ICSI, kar se bo najbrž zgodilo nekje pomladi, poleti 2014... Nisem pričakovala takšnega razpleta, ker so mi v torek dali zeleno luč, danes pa šok. Se še pobiram, čeprav vem, da je tako boljše in sem vesela, ker dobro reagiram ob majhni dozi hormonov. Vseeno pa sem žalostna, ker je šlo kar nekaj pikanja v nič, pa utrudljivih 2 urnih voženj v eno smer...Psihično me je potrlo. Itak bi bilo pa vse skupaj že preveč kičasto, če bi se še to razpletlo po pričakovanjih....Včeraj sem namreč izvedela, da me čaka pogodba za NDČ, kar je danes svojevrsten dosežek... Jaz res navijam čisto za vse, želim vam da bo mesec čimbolj roza, urejanje seznamčka pa verjetno prepuščam v roke kakšni drugi...Sama ne zmorem. Sigurno vas bom še kaj brala, tudi pokomentirala in navijala, na seznamčku pa ne bom več. Dajte me med navijačice. Še posebej želim da uspe tistim, ki se že res dolgo trudite. Seveda uspeh privoščim popolnoma vsem, ampak Littlesun, Mamica deklicam in ostale...Vam pa ga privoščim še za kak procent bolj.
< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 12.9.2013 15:26:07 >