Vijoličarka
|
Razumem, da je imel klobuček veliko čustveno vrednost in verjamem, da take kvalitete več ne delajo. Razumem tudi, da se mora človek malo spihati. A tudi meni se zdi, da ni dobro kar po krivem vse poprek obsojati, če človek ne ve točno, zagotovo dokazano, kaj se je sploh zgodilo. Eno se je spihati, drugo pa je prenašati 'krivdo' na ljudi, ki morda so ali pa niso kaj storili. Včasih je pač tako, da se zgodi kombinacija neprijetnih reči in dostikrat res ni vredno zganjati drame. Strinjam se z Liliano, da človek dostikrat misli, da je nekaj 100% tako, kot si predstavlja, da je sam videl, da se pravilno spomni, potem se pa izkaže za nekaj drugega. Pri nas ni šlo samo za avtomobilske ključe, ampak kar za sam avto. Sama sem nedavno izgubila toaletno torbico - tako luštno, malo na zadrgo, kjer sem imela zdravila, vložke, obliže in pilico. Izgubila sem jo lahko na dveh mestih, a žal ob povraševanju nihče ni nič vedel, pa ne gre za neke strašno prometne prostore. Hudo mi je bilo, ker ne vem, če bom našla kakšno vsaj približno tako srčkano. Žal mi je za njo, ampak menim da sem predvsem sama kriva, ker nisem bila dovolj pazljiva. Če komu prav pride ta torbica, nekaj vložkov, rupurut, persen, pa srčkana zložljiva pilica in aspirini, pa Bog mu (ji) požegnej. Moja filozofija je taka, da mora človek najprej sam paziti nase in na svoje strani. Če mu prijazni ljudje pomagajo, je to bonus. V glavnem, če je kdo kje videl srčkane toaletne torbice cca 12 x 12 cm, kar na dan z besedo.