Neala -> RE: Aprilčice 2014 (21.10.2013 17:26:52)
|
Joj, sem pozabla prej napisat; Sandri, sožalje za dedka in čim prejšnje okrevanje tebi! Vse bo dobro [sm=smiley31.gif]. Ja, corti, peciva bi jedla, sploh kaka kremna, al pa kakšno torto. Pa se itak več al manj izogibam, vseeno pa pridem v situacijo, ko se ne morem upret. Ravno danes je sodelavka od včerajšnjega praznovanja prinesla veliiiiiiko posodo peciva. Ma, vse bi požrla, če bi lahko [sm=smiley36.gif]. Paše mi pa tudi slano.. pistacije so trenutno "in". Na začetku sem pa kak čips pojedla al pa kokice. Po slanem mi ni toliko slabo oz. se mi zdi kot, da je malo boljše. Jaz v bistvu tudi ne morem verjet, da sem začela že drugo tromesečje. Koooomaj čakam, da bo mimo vse to in, da rodim [sm=smiley36.gif]. Čeprav mi je pa ravno danes kolegica rekla, ki ima 5-mesečnika doma, da bi pa ona zdaj še kar trebuh raje imela, ker zdaj pa so druge težavice: ne spijo ponoči, tamali je siten (včasih zaradi vremena, potem spet zaradi dolgčasa, lakote, zaspanosti....) [sm=smiley36.gif]. V trebuhu pa ji je "dal mir", hehe.
|
|
|
|