Sladkiš -> RE: Aprilčice 2014 (17.10.2013 8:19:31)
|
Dobro jutro [sm=kava.gif]! Kako ste kaj? Vremce se je super naredilo, pa še popoldan je prav prijetno toplo[sm=smiley1.gif]. Prava lepa jesen. Sobota bo prav primerna za it malo kostanj nabirat, pa malo v naravo se sprehodit. Že kr komaj čakam vikend [sm=jezicek.gif]. Drugači pa je z mano zaenkrat vse Ok. Stanje z izcedkom se je očitno res umirilo, oziroma je šlo (upam da) za kako žilico. Tako da sedaj že (waawww) 2 dni lažje diham. Me pa malo stiska, ker se približuje 22.10 in z njim AC. Probam čim več razmišljati pozitivno [sm=smiley1.gif]. Cvetka, če imaš tak rezultat po DHT mislim, da se nimaš kaj sekirat. Če bi ti zbilo kot je meni iz 1:4000 na 1:230 pol ti da malo misliti. Sicer meni je G skor z gotovostjo rekel, da je z otrokom vse ok, ker svetlina je bila pa 1.1mm. Ampak sem se kljub temu odločla za AC, ker se bojim, da gre za kake druge hormonske napake... Čeprav, saj veš to je le presejalni test. Tako, da nč se sekirat, ker imaš super rezultat! Drugači ti pa tudi na morfologiji zelo podrobno pogledajo otroka, tako, da če se izkaže, da bi bilo kaj narobe, se lahko še takrat ugotovi. Vsaj mislim da je tako, drugače naj me katera popravi. Kar se pa spanja tiče... Jst spim kot ubita. Zvečer ob 9h zaspim pred tv, potem se ob 10h spravim v postlo in do 6h sem koma. Sem mela pa z nespečnostjo probleme tam okoli 7 tedna, ko tud 14 dni nisem prav nič spala. Čestitke vsem ostalim za super opravljeno NS[sm=bravo.gif]. Mejte se[sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|