Anonimen -> RE: Aprilčice 2014 (12.8.2013 12:29:15)
|
Tudi mi smo imeli naporen vikend - rojstni dan v petek zvečer (uspešno prikrivala da ne prijem alkohola, moj M je še vsake tolko reku: a slabo ti je.. ti pijanka [sm=smiley36.gif], tako da je jasno bilo da pijem ne). Včeraj pa je bilo neznosno,.. cel dan slabost in utrujenost, pa moja sestra je praznovala tako da sem se mogla prav zadržat da prikrijem novico. No.. smo uspešno opravli. Sicer pa tudi jaz sem danes pričakovala email z datumom za pregled, ker naj bi moja G delala, pa ni bilo nič od tega... upam da bo čimprej, če ne bom klicala (samo kaj ko se ne javljajo). Zdej moja tamala malo spi, pol pa kuhat, čeprav se meni nič ne je [sm=smiley13.gif]. Aja.. v prvi nosečnosti sem pila folno še preden sem zanosila (sicer je ratalo pol v prvo tako da nisem preveč porabla), zdej pa sem začela pit šele ko sem naredila test - jaz pravim da škodit ne more.. lahko rečeš, da poznaš ne vem koliko ki niso pile folne in je bilo vse ok, jaz pa poznam primer ko ni bilo v redu, tako da rajše preventiva kot kurativa oz od viška glava ne boli [sm=smiley36.gif]. Aja še neki.. kaj seznamček bomo delale - ga lahko naredim če želite. No lep dan vsem.. si ga pišemo še. Anonimna[sm=miska.gif]
|
|
|
|