KajaNagaja -> RE: Aprilčice 2014 (21.8.2013 8:26:01)
|
Tiste, ki vam g na prvem pregledu ne dela UZ, djte mi povedat kako potrdi nosečnost? Na podlagi krvi? Imam namreč en problemček...7.6. sem diplomirala in od takrat nisem več študentka, 1.8. sem se redno zaposlila in sem mislna, da moram sklent dopolnilno zavarovanje, ko se zaposlim oziroma da pač nima veze. No in sem mela v petek en pregled in una teta za šaltarjem men reče, da nimam sklenjenga zavarovanja, povem, da sem redno zaposlena in me praša, ja kaj pa dopolnilno? Js pa v jok pa na drevo :) No uglavnem, tist pregled sem plačala (2,3 €, lih bankrotirala nisem), ampak me je prašala če sem noseča (takrat še nisem vedla) in se rekla, da ne...je rekl, no ker če bi mela kak UZ, bi prišlo cca 40€. Včerej sem šla sklenit dopolnilno zavarovanje in ker sem tolk časa odlašala, bom zdaj 3 meseca plačevala v prazno plus vse preglede. Sicer je bla una teta v zavarovalnici ful prijazna in rekla, da se bo mogoče nekaj dalo uredit, ampak to zvem šele drug teden. GROZA! Upam, da mi bo lahko kaj uredila, drugače ne vem kako bo [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|