|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2014
7.9.2013 9:52:16   
Tadea
Živjo!

Se vam javljam po dolgem času, vas pa redno berem.

Včeraj sem imela testiranje za sladkorno, in so mi ugotovili, da imam na tešče povišanega, po spiti sladki vodi pa se nič ne dvigne, nimam pojma kaj bi to pomenilo, se pa pridno izmikam sladkim stvarem.
Čez 2 tedna moram spet v labaratorij na kontrolo sladkorja...

V bolnišnici sem naletela na mojo sestrično, jaz pa veselo mahala z materinsko knjižico v roki okrog, tako da je skrajni čas, da povem mojim, drugače bodo prej od drugih zvedli user posted image
Danes gre hčerkica v varstvo k babici in dediju, pa ji bom oblekla majčko z napisom "sestrica bom"

Tako, da zdaj sm pa tudi jaz pripravljena na neanonimnost :)

Namesto Anonimna T., bom zdaj kar Tadea user posted image

Pozdravček

Pozdravček T.

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 251
8.9.2013 6:59:11   
bugimajstr
dobrojutro!! kako ste??hehe ej a lahko tista ki ureja seznamček dopiše zravn kje bo katera rodila? da se mogoče že tam srečamo.:) mi bomo u nm kot že rečeno okol 4.4.2014. smo pa iz bele krajine. in če je to res da se porodi po hitrosti stopnjujejo..potem bom moral športni avto kupit da mi uspe mojo drago pripeljat do p u enem kosu..naši porodi so expresni.. prvi se spomnim da je trajalo od prvega popadka oz otrdevanja trebuha do poroda sam dobri 2 uri..in smo pelal k po jajcih da nismo stresli že do nm.. drugič pa na srečo smo bli že u nm ma pregledu in so mojo drago kr not zadržali..upam da mi u tretje rata brez komplikacij.:) matr sm tračalica.:p grem delat..lep dan vam želim!!

(odgovor članu Tadea)
Neposredna povezava do sporočila: 252
8.9.2013 16:38:35   
gloris
Pozdravljeni po dolgem času, tudi jaz vas spremljam vsaki dan, a le na hitro preko telefona, kjer pa ne odpisujem. V glaunem najin pregled je mimo in srček nabija kot nor. Naslednji pregled imava 26.9., NS pa 30.9.. in po NS bova razglasila veliko novico, do tedaj pa je to le najina velika skrivnost user posted image

(odgovor članu bugimajstr)
Neposredna povezava do sporočila: 253
8.9.2013 17:33:43   
pridkana
Očitno je to s pregledi ful odvisno od ginekologov? Jaz sem ga imela v torek, naslednjega imam šele konec oktobra, vmes pa nuhalno...tako da je še cel mesec čakanja preden bom spet videla moj fižolček user posted image

(odgovor članu gloris)
Neposredna povezava do sporočila: 254
8.9.2013 18:48:42   
*tedy*
ja vsak porod je hitrejši, vsaj pri meni je bilo tako, pri tretjem ko mi je odtekla voda 20 min, četrta pa je bila medenična pa je vseeno trajalo samo dobro urco.....mene je G že pri zadnjem hecala, da če mi voda odteče na prehodu za pešče ni prepričana da mi bo uspelo pridet na drugo stranuser posted image user posted image

pridkana kolikor vem so pregledi na 4 tedne, na koncu pa bolj pogosto...

lepo nedeljo in zdej letim v Celje navijat za naše junakeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 255
8.9.2013 21:39:25   
elia
Se sploh ne spomnim, kako so bili pregledi v prvi nosečnosti...moram materinsko poiskat user posted image

Zdaj sem pa imela najprej prvega, pa je bil nek nadomestni G user posted image  in sem šla na samoplačniški UZ, ker me je zanimalo, koliko sem noseča...ker se niti približno ne spomnim, kdaj je bila zadnja M. Zdaj v petek pa imam spet pri svojem. In upam, da bo on tam, ker drugače bom kar znorela tam.

Nameravam pa v službi skrivat do nuhalne. Upam, da mi uspe. Čeprav že zdaj nosim nosečniške hlače (katere skrivam pod širokimi majicami), ker sem se že pred poletjem mal preveč zredila in že takrat so me vse hlače tiščale...zdaj jih pa sploh ne morem zapret. Novih pa ne mislim kupovat. Totalno sranje user posted image  user posted image  do zdaj sem reševala še s pajkicami...ampak baje se bo zdaj ful ohladilo..

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 256
9.9.2013 10:38:20   
pikica*1.4.*
jaz pa močno upam da bodo te nosečniške težave čimprej minile...par dni je ok,že mislim kako se je končalo, pa se naslednjih par dni vrne duplo user posted image pravijo naj bi slabost minila ko čutiš prve gibe, to je okoli 20 tedna ne...user posted image ja pa bom zdaj komaj v 12 teden prišla...drugače pa že nestrpno čakam drug teden ko bo še dragi lahko videl biti srček, upam upam da bo vse ok...me je kr strah ko prebiram forume kako so splavile...
aja kako pa je kaj z vašimi čustvi? jaz nikoli nisem jokala, res je moralo biti nekaj huuuudega da sem, zdaj pa imam takoj solzne oči...user posted image hmmm...se mi zdi da me vse tolko bolj muči ker imam prvega user posted image pri malenkost višji starosti user posted image

(odgovor članu elia)
Neposredna povezava do sporočila: 257
9.9.2013 11:02:07   
*tedy*
pikica najprej nehaj brat negativne stvari na forumih kar se tiče splavov in podobnih slabih stvari.Ni dobro niti zate niti za pikico. Verjeti moraš da bo vse ok user posted image user posted image . Kar se pa joka tiče je pa to čisto normalno, hormoni delajo 100 na uro in smo bolj čustveneuser posted image user posted image .

Glavo pokonci in boš videla da bo hitro minilo do pregleda in potem boš bolj pomirjena. leta naj te ne skrbijo (tudi jest jih imam kar veliko), če se ti počutiš ok potem je vse uredu.user posted image user posted image

(odgovor članu pikica*1.4.*)
Neposredna povezava do sporočila: 258
9.9.2013 11:05:07   
Tadea
Pikica *1.4.* ne govori, meni ni čez dan skoraj nič slabo, zvečer pa izbruham vso hrano ki sem jo pojedla čez dan user posted image
Naj bi slabost izginila po prvem trimesečju, ampak jaz ne upam preveč verjeti v to. Komaj čakam, da tole mine in da začnem uživat v nosečnosti.

Je pa normalno da si bolj čustvena, pri meni to sploh velja ko mi je kakšen dan grozno slabo in se zvečer, ko imam že vsega dovolj kar zjočem, pa me dragi potolaži in je takoj lažjeuser posted image

Mene že vse hlače malo tiščijo, doma sem cel čas v trenirki, v avtu pa si kavbojke obvezno odpnem. Očitno bom morala vsak čas začet nosit nosečniške hlače.

Pozdravček

Pozdravček T.

Neposredna povezava do sporočila: 259
9.9.2013 11:06:05   
Neala
pikica, jaz tudi s slabostmi... Ampak ti si že v 12. tednu??? Jaz pa komaj v 9. user posted image  Prav dolgočasna nosečnica sem, ker me te slabosti tako matrajo, da nisem za nobeno rabo popoldan. Zjutraj je super in en del dopoldneva. Kar je dobrodošlo, da vsaj v službi lahko kaj naredim.

Čustev zaenkrat nimam user posted image . Jao, kak čudno sem se izrazila user posted image . No, mogoče zaradi teh slabosti... Ampak je pa to moja druga nosečnost in bi v bistvu zdaj najraje vidla, da čim hitreje mine. Ti pa verjamem, pikica, da te vse bolj muči, ker pričakuješ prvega.... Meni je tudi takrat bilo tako. Plus, da nismo več mladi... hja, veliko bolj realistično na vse gledamo in se vsega bolj bojimo.

Neposredna povezava do sporočila: 260
9.9.2013 11:19:45   
pikica*1.4.*
hvala punce...pa spet jok...user posted image se bom izogibala takih forumov, sicer rada vnaprej vem dobre in slabe stvari, ampak mislim da vem dovolj slabih, oz. raje ne vem preVEČ
sem se pa nasmejala ob tem članku http://www.ringaraja.net/clanek/oh-ja-tudi-to-je-nosecnost_5005.html in kar bom definitivno poslala mojemu dragemu http://www.ringaraja.net/clanek/bodoci-ocetje-to-je-prepovedano_4825.html user posted image
pa prijetno branje user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 261
9.9.2013 11:51:43   
Neala
Hahaha, pikica, te so dobre, ja user posted image .
Se pa spomnim, kako sem v prvi nosečnosti proti koncu ful brala razne porodne zgodbe. Jao meni, kaj vse so pisale... Do tega, da je kri špricala po steni. Pa da so jo pustili, ko je rodila in šli iz sobe ven in je čistilka prišla not in se za glavo držala. Pa da je neko vedro spodaj nastavla, da se je kri izcejala user posted image . In da ji je koža tako visela na vse strani, da je kr prek postelje visela dol user posted image . Aja, to, da je omedlevala med popadki in se sploh ne spomni poroda, pa niti da ne omenjam user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 262
9.9.2013 14:41:01   
_vanilija_
Oblačila:
1. otrok: Nosečniške obleke začnete nositi takoj, ko vam ginekolog potrdi nosečnost.
2. otrok: Normalna oblačila nosite, kolikor dolgo je to mogoče.
3. otrok: Vaša normalna oblačila so vaša nosečniška oblačila.

Ime za otroka:
1. otrok: Berete leksikone imen, delate sezname, črtate, dodajate itd.
2. otrok: Nekdo mora poimenovati otroka po prababici Štefki. Zakaj to ne bi bila ti?
3. otrok: Odprete imenik, zaprete oči in pogledate, kje se vam je ustavil prst. Zdravko? Odlično ime!

Priprave na porod:
1. otrok: Zelo resno vadite dihanje.
2. otrok: Ne obremenjujete se z vajami, ker vam dihanje prvič ni pomagalo.
3. otrok: Zahtevate epiduralno v 8. mesecu nosečnosti.

Oprema za dojenčka:
1. otrok: Skrbno perete vse perilo, ga zlagate po barvah in shranjujete v otrokovo omarico.
2. otrok: Preverite samo, če je perilo umazano in zavržete tistega z največjimi madeži.
3. otrok: Tudi fantki lahko nosijo roza, kajne?!

Skrbi:
1. otrok: Jočete pri vsakem znaku otrokovega vznemirjenja, na vsak znak nezadovoljstva ga vzamete v roke.
2. otrok: V naročje ga vzamete šele, ko obstaja nevarnost, da bo zbudil prvorojenca.
3. otrok: Svojega triletnika naučite pestovati dojenčka s kolikami.

Aktivnosti:
1. otrok: Otroka peljete na gimnastiko, plavanje, v igralnice, na izlete, sprehode.
2. otrok: Otroka peljete na sprehode.
3. otrok: Otroka peljete v supermarket.

Večerni izhodi:
1. otrok: Kličete varuško vsakih pet minut.
2. otrok: Tik preden odidete od doma, se spomnite, da bi ji lahko pustili številko, na kateri ste dosegljivi.
3. otrok: Poklicati vas sme samo, če vidi veliko krvi.

Doma:
1. otrok: Večji del dneva očarano buljite v otroka.
2. otrok: Večji del dneva pazite, da starejši otrok ne bi poškodoval mlajšega.
3. otrok: Vsak dan se poskušate vsaj za kratek čas skriti pred otroki.

Duda:
1.otrok: Ko pade duda na tla, obvezno prekuhat.
2.otrok: Ko pade duda na tla, operemo pod tekočo vodo.
3.otrok: Bolj je usrana, rajš jo ima.

11.4.2012, 13:43, Tina, 53cm 3800gr

---------------------------------------------

Dojimo se dojimo,
Se mame veselimo,
Ko pa mama pride k nam,
Mi veselo recemo HAM!

:D

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 263
9.9.2013 15:23:43   
pikica*1.4.*
_vanilija_ user posted image res si me nasmejala user posted image

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 264
10.9.2013 8:02:08   
Agnes27
Ola punce, jst sm še živa, vendar komaj. Slabosti še vedno 24/7, zaspana sem skoz. V službi se borim vsako minuto kako bom dan pregurala. Jutri bo konec 8. tedna. Prejšnji teden smo imeli uvajanje v vrtec. Je blo kar uspešno - ni bilo nobene solzice.

Neposredna povezava do sporočila: 265
10.9.2013 10:00:23   
hrchy
ojla dekleta, kako ste? Pa ne sprasujem tistih, ki ste bolj na 'slabem' (si verjetno ne zelite niti slisati tega vprasanja). Vam naj hitro hitro mine, ostale se pa fajn pocutite se naprej, a ne?

custva: meni se je itak 'poslabsalo' ze odkar imam prvega. Ampak par mesecev preden smo pa tega nastimali, je bilo pa adijo! Moz ni vedu, kaj bi z mano!

forumi in "izobrazevanje": Jaz sem tudi pri prvem brala ogromno - ampak bolj kaksne strani na to temo, ne toliko forumov. Forumi so mi bili po pravici povedano dolgocasni (razen seveda nase teme na RR)

obleke: normalne se vedno enako pasejo na rit, kar je fajn, ker nosecniskih skoraj nimam. Sem se v prejsnji nosecnosti redila samo v trebuh, tako da sem nosila svoje stvari skoraj do konca ( pa veliko oblekic in odpete hlace, pa majcke cez). Upam, da bo slo tudi zdaj tako skoz, ker se mi ne da sopingirat - pa se noro drage so te nosecniske stvari!

pregledi in podatki: sem bila vceraj in v cetrtek, dala kri in je vse ok. Pa podatke mi je vzela za kao materinsko knjizico. Zdaaj se moram narocit na nuhalno. UZ sem imela pa pri 7 tednih in je srcek tiktakal, ampak saj to sem pa ze itak napisala. Rok imam zaenkrat dolocen na 3.4.

anonimnost: ni vec spljoh

Pozdravljam vas pa iz Norveske (sluzbeno potovanje!)

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 266
10.9.2013 14:18:13   
_MiNa
Pozdravljene!
Moj prvi pregled je za mano, že prejšnji teden, samo ni blo časa pisat! Bila sem 3.9. (danes sem že en teden več noseča), srček veselo bije user posted image , zaenkrat je vse ok pa upam da tako tudi ostane!!! Po tednih sem bla ravno 8 tednov, po velikosti ploda pa 8/3, velikost 18,45 mm user posted image , Sem bla tudi na laboratorijskih preiskavah, tudi za sladkorno. Sem bla dve uri tam, pa so se tak vlekle, da groza! Na tešče sem mela 4,9 , po eni uri pa se mi je dvignil na 8,9 , to je baje vredu, tak mi je rekla v laboratoriju. Kolko pa sem mela po 2 urah pa ne vem, nisem čakala na izvide. Sem dobila tudi filmček posnet na dvd-ju, tak da si ga kar večkrat pogledam, če pa se tako lepo vidi kak srček bije user posted image .
Naslednji pregled imam 1.10, NS pa mam 2.10.

Lep jesenski pozdrav vsem

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 267
10.9.2013 14:19:46   
_MiNa
Aja pa moj PDP je po novem 12.4.2013 in ne 14.4. user posted image

(odgovor članu _MiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 268
10.9.2013 17:18:29   
sandri91
Pozdravljene punce, malo vas berem, ker mam tudi sama pdp okrog 25.4.2014.. sem se odločila, da se pridružim, da slišim še od vas kakšne so kaj začetne nosečniške težave :) 13.9. stopim v 9. teden :) to je moja 3. nosečnost, dve sta se slabo končali, 1. s splavom, 2. s spontanim splavom v 14. tednu... sedaj upamo na najboljše.... slabosti so prisotne od jutra do večera, pa napihnjena sem tak, da svojih hlač več ne upam zapenjat :) pa kar naprej me boli v spodnjem delu trebuha, dosti me špika, ko da bom glih glih dobla menstro..user posted image 1.10. imam drugi pregled, ko bom v 11. tednu... kdaj ste se naročile na nuhalno svetlino?? lp user posted image

(odgovor članu Tadea)
Neposredna povezava do sporočila: 269
11.9.2013 7:50:33   
Agnes27
user posted image user posted image user posted image za vse slišane srčkeuser posted image

Sandri91 dobrodošla. Jaz imam tudi PDP 24. ali 25. 4. Ne vem še uradno ker sploh še nisem imela prvega pregleda. Ga imam 25.9., ti boš imela takrat skoraj drugega že. NS imam pa 8.10. takrat bom v 12. tednu.

(odgovor članu sandri91)
Neposredna povezava do sporočila: 270
11.9.2013 8:50:52   
Neala
Agnes, jaz imam tudi NS 8.10. Blizu imava rok - jaz 20.4. user posted image

Dobrodošla, Sandri91. Nosečniške težave pa... ja, slabosti, slabosti, slabosti user posted image  user posted image . Srečno še naprej in naj gre v tretje rado!!

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 271
11.9.2013 11:51:12   
KajaNagaja
Da se še jaz javim po dolgem času...

Na seznamčku lahko zamenjate anonimna2 z mojim imenom...novi rok je 27. 4. in ne 19. 4., rodila pa bom na Jesenicah. Še vedno nobenih znakov nosečnosti, edino ful me špika v spodnjem delu trebuha :/ a še katero? Sem že malo pozabila od prve nosečnosti, čeprav ni daleč, ampak se mi zdi, da me je takrat kasneje špikalo. Se mi ej pa medenica med 1. user posted image razširla za 10 cm...je šlo sicer potem vse nazaj, ampak bolelo ej pa ko hudič in zgleda bo zdaj enako...Nosečniških oblačil še ne rabim, imam še vedno manj kg kot preden sem v prvo zanosila, tako da so hlače še vedno ohlapne :) Zvečer se mi pa že kar fajn vidi :) Ta vikend smo povedali ožji družini in so bili navdušeni :) Jutri imam spet pregled in komaj čakam da vidim malo pikopoko :) še bolj pa se veselim NS, ki jo imam 8. 10. in gresta z mano hčerkica in partner :)

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 272
11.9.2013 11:52:20   
KajaNagaja
Vidim glavico! Oh, ni je več!
Tega vaša draga res ne želi slišati. Mali dojenček, ki se igra skrivalnice, je za bodočo mamico, ki rojeva, lahko nekaj strašnega. Kako, ni več glavice? Kam je pa šla?!

To je pa moj reku med prvim porodom in se mi je res zdel grozn... :D

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 273
11.9.2013 12:57:32   
_vanilija_
Hehehehe, tudi moj je reku da jo vidi, pa sem mu prepovedala da gleda dol user posted image

11.4.2012, 13:43, Tina, 53cm 3800gr

---------------------------------------------

Dojimo se dojimo,
Se mame veselimo,
Ko pa mama pride k nam,
Mi veselo recemo HAM!

:D

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 274
11.9.2013 13:13:03   
pathra

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol user posted image , porodnišnica

1.4.

pikica*1.4.*

2.4.

3.4.

hrchy, 2 user posted image , 1 user posted image

4.4.

Anonimna1

bugimajstr, 3 user posted image , 2 user posted image (2009, 2012), NM

5.4.

pižmovka, 2 user posted image , 1 user posted image (2011)

Lilla81, 2user posted image , 1 user posted image (2008)

6.4.

Njegova

7.4.

8.4.

*tedy*, 5user posted image , 4 user posted image

9.4.

10.4.

_vanilija_, 2user posted image , 1user posted image (2012)

11.4.

MiNNi N

pathra, 3 user posted image , 1 user posted image (2012), Izola

12.4.

_MiNa, 2user posted image , 1user posted image (2009)

13.4.

Tadea, 2 user posted image , 1 user posted image (2012)

14.4.

trischa

gloris, 1 user posted image , 0user posted image

corti, 2 user posted image , 1user posted image (2008)

15.4.

novopecena*, 1 user posted image , 0user posted image

Martiana, 1 user posted image , 0user posted image

16.4.

17.4.

18.4.

aish, 1user posted image , 0user posted image

19.4.

Piška28, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

cimbale, 1 user posted image , 0user posted image

20.4.

Neala, 2 user posted image , 1user posted image (2009)

25.4.

Anonimna bibaleze, 2 user posted image , 0user posted image

Agnes27, 2 user posted image , 1user posted image (2011)

Pikaba, 3 user posted image , 2user posted image (2011, 2012)

sandri91, 3 user posted image , 0 user posted image

26.4.

elia, 2 user posted image , 1user posted image

27.4.

AdrijanaU, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

KajaNagaja, 2 user posted image , 1user posted image (2012), Jesenice

28.4.

kinvils, 2 user posted image , 1user posted image (2010)

X.4.

pancia, 4 user posted image , 2user posted image (2009, 2011)

pridkana

Anonimna3

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image 33

user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image 33

ZAČELE SO Z NAMI

user posted image Nena83user posted image

user posted image anonimna91user posted image

PREGLEDI

9.9.2013 - pridkana

10.9.2013 - corti

11.9.2013 – Lilla81, Nena83

12.9.2013 - KajaNagaja

16.9.2013 – Anonimna bibaleze

17.9.2013 - Piška28, Anonimna T.

18.9.2013 - novopecena*

19.9.2013 - pikica*1.4.*

25.9.2013 – Agnes27

26.9.2013 - kinvils, gloris

30.9.2013 - pathra

1.10.2013 - _MiNa, sandri91

23.10.2013 - pridkana

NUHALNA SVETLINA:

16.9.2013 - pikica*1.4.*

25.9.2013 - _vanilija_

30.9.2013 - corti, gloris

2.10.2013 - _MiNa

7.10.2013 - pathra

8.10.2013 – Agnes27, KajaNagaja, Neala

9.10.2013 - pridkana

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?