|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2014
3.9.2013 21:32:39   
pancia
pridkana- se bo vleklo, ampak se bo splačalo ;-)

moj tudi jutri ne more z mano, pa je vedno bil zraven na prvem pregledu, potem grem pa nazaj v službo :-/

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 226
4.9.2013 6:48:54   
pridkana
Jaaaa vem, da se bo vleklo. No sej, mal večji strah je k je tole moj prvi prvi pregled...pa še v službo ne grem ker se nima smisla toliko vozit. se bo pa vsaj pes nacrkljal in naigral ko bom toliko časa doma. Btw.me je še sestrca mal napsihirala ker mi skoz kaže slike vozičkov za 3 dojenčke (najina mami je enojajčna dvojčica). saj zdaj pa že komaj čakam...

saj res...a ima še katera kuža in a je bla kaka razlika v njegovem odnosu med nosečnostjo in kasneje? men se zdi k da je moj zdej pretirano vesel vsakič k pride domov...sej vesel je skoz ampak tole pa že meji na obsedenostiuser posted image

(odgovor članu pancia)
Neposredna povezava do sporočila: 227
4.9.2013 7:25:47   
novopecena*
Dobro jutro :) jaa moja kolegica ima kuzeka in se je tud spremenil do mene zdaj :D ful vesel in hodi okol mene :)

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 228
4.9.2013 7:45:45   
aish
Da se še jaz pofočkam po dooolgem času...
Pri meni so se v službi odločili, da mi ne bodo podaljšali pogodbe, malo lažje je ker vem da ne zaradi nosečnosti - nisem še povedala.
V pon sem imela prvi pregled, srček bije ko nor, zdaj pa naročit na nuhalno...
in pa seveda gradbena dela - še nimava dokončno urejene mansarde in sedaj bo čas za načrtovanje in iskanje čim boljšega po najugodnejši ceni materiala, da vsaj kopalnico urediva user posted image
drugače pa moram reči, da sem ena izmed srečk user posted image , brez nekih hudih težav, le nekaj banalnih for imam sedaj - naprimer ful mi paše cocacola, pa je drugače sploh ne pijemuser posted image

(odgovor članu novopecena*)
Neposredna povezava do sporočila: 229
4.9.2013 8:47:31   
pridkana
aish a misliš da se ne bi mogla zmenit da ti dajo pogodbo vsaj do začetka pdp? no, saj jaz tudi še nimam nove pogodbe, tako da še ne vem na čem sem, moja nadrejena mi je rekla da bo probala uredit da bo do aprila, žal pa ona ni tista ki dejansko odloča o temuser posted image

(odgovor članu aish)
Neposredna povezava do sporočila: 230
4.9.2013 9:11:31   
pathra
Midva sva prenavljala celo stanovanje in sva celotno kopalnico kupila v trstu - cescutti piastrelle.. ploščice imajo ful bolj poceni pa večjo izbiro imajo. In vozijo tudi v Slovenijo. Imajo tudi spletno stran.. samo za info user posted image

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 231
4.9.2013 9:21:09   
pikica*1.4.*
tudi midva imava kužka, pa nisem niti pomislila da bi zaradi nosečnosti bil bolj vesel. user posted image je pa hišni kuža in zelooo spušča dlake user posted image trudim se sicer ohranjat čistočo, ampak je to pri teh pasmah nemogoče, ker spušča dlake vsaki ljubi dan v letu user posted image jaz upam da ne bo dojenček prevelik šok za njega...

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 232
4.9.2013 9:27:12   
_vanilija_
Tudi mi imamo kužka (tisti na moji slikici) user posted image Ko sem bla prvič n oseča je non stop bla pri meni, se ni hotla odlimat od mene. Zdej pa ni tko, mogoče je še prezgodaj user posted image Tudi naša spušča tolk dlak da niti posesat ne moreš. Bi jo mogla krtačit vsak 2 dan pa mi se ne da.

Tudi nas čaka prenova stanovanja, smo kupili en mesec nazaj eno staro stanovanje, v katerem so original okna, ploščice, .... Pa so kadili notri 40 let, smrdi katastrofa. user posted image Tko da bomo mogli vse zamenjat. Samo zdej je malo pavza, ker moj nič ne more delat niti hodit okrog, jst pa red ne morem nosti sama recimo pakete laminata ki si okrog 15kg user posted image .

11.4.2012, 13:43, Tina, 53cm 3800gr

---------------------------------------------

Dojimo se dojimo,
Se mame veselimo,
Ko pa mama pride k nam,
Mi veselo recemo HAM!

:D

(odgovor članu pikica*1.4.*)
Neposredna povezava do sporočila: 233
4.9.2013 10:51:00   
pridkana
Ja sej moj tut skoz dlako menja, tako da že šparam za kakega irobota, da bo šu vsak dan čez dnevno sobo, itak je pa nemogoče vse dlake posesat...se niti ne obremenjujem tolk (se pa zato ostaliuser posted image )

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 234
4.9.2013 15:51:51   
*tedy*
pridkana jest mam robotka , pa nimam psauser posted image user posted image mam pa 4 otroke user posted image user posted image in vsak dan pridno sesa namesto mene.....mi je sam žal ker še nimajo takega ki bi še pomil parketuser posted image user posted image

sicer sem pa kar ok, malo slabosti, jutri grem v laboratorij na polikliniko in upam da ne bom predolgo čakalauser posted image

uživajte na sončku

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 235
4.9.2013 16:23:08   
aish
pridkana žal ni šlo, so se moji šefi zelo trudili, ampak kot pri tebi - ne odločajo oni user posted image
pathra hvala za info, si bom ogledala user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
4.9.2013 16:44:03   
pancia
Zjutraj sem bila na pregledu...in šok...noseča sem šele 6t5dniuser posted image Sem ji povedala, da to pa ne morem verjet. Pa mi je rekla, da so kakšne zadeve (stres, itd) ki vse skupaj prestavijo. Ja ko sem test delala sem bila lih ene 3 tedne noseča???

Srček baje bije (mi je pokazala, pa jaz nič ne vidim na tistem ekranu), me je naročila čez 3 tedne in takrat mi bo dala materinsko itd.

Ne gre mi v glavo, res ne.user posted image

Mi je bilo pa včeraj cel daan slabo in sem zvečer spila coca colo in je bilo boljše, ampak naj ne omenim, da mi je od cukra skupaj vleklo usta. Danes zjutraj isto user posted image

(odgovor članu aish)
Neposredna povezava do sporočila: 237
4.9.2013 20:15:40   
pridkana
tedy tebe jst itak občudujem user posted image drgač pa mislim da obstaja neka zadeva k zdej tut že pomivauser posted image

meni je tudi danes na pregledu rekla da izgleda da je ene 3 dni mlajši ampak bl točno mi ni pa nič povedala. moj je itak veseli ker navija da bi mel bikeca, tko da pravi da una dva dni bom pa že zdržala še jst :P

knjižice še tudi nisem dobila, na nuhalno sem naročena 9.10., naslednji pregled oz.svetovalnico (a je to isto?) mam pa 23.10.

pa upam, da se ne pohvalim prehitro ampak očitno so tahude slabosti končno mimouser posted image

(odgovor članu pancia)
Neposredna povezava do sporočila: 238
4.9.2013 20:17:57   
pridkana
aja na slikici moj fižolček meri 13 mm, srček sem tudi slišala...itak sem bla tok zmedena da sploh ne vem kaj se je dogajalo user posted image

pancia a pol ti že pod maj padeš?

< Sporočilo je popravil pridkana -- 4.9.2013 20:18:45 >

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 239
4.9.2013 20:52:14   
elia
Evo, se vam še jaz pridružim.. Sem danes imela UZ in je tudi mene presenetilo, da sem noseča komaj 6t4d. Ampak še padem pod april, predviden rok je 26. 4. user posted image

Doma imamo že enega 3,5 letnika user posted image

Drugače sem pa čist povožena, utrujena za umret, slabo mi niti ni nič kaj. Me je pa zdaj vrgel orng prehlad user posted image  sem v taki službi, kjer nonstop nekaj pokasiram. Tako da ne vem, če bom to nosečnost uspela zvozit do konca v službi, bom pomoje prej obupala od vseh bolezni, ki mi pretijo. In vsakodnevno vstajanje ob 5ih user posted image  Prejšnja nosečnost pa je bila kot da je ne bi bilo...se pozna, da sem takrat bila doma oz. delala doma user posted image

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 240
4.9.2013 20:54:16   
pancia
sem vesela zate pridkana. user posted image

Moj je meril 7,88mm, ampak je naredila ful na hitro ultrazvok, da mi ni bilo nič jasno in sem zaradi tega kar malo razočarana. Na koncu bom res majčica.

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 241
4.9.2013 21:21:25   
pridkana
pancia sej tej 3 tedni bojo tudi hitro mimo pa boš pol točno vidla na čem si....

(odgovor članu pancia)
Neposredna povezava do sporočila: 242
5.9.2013 11:33:32   
_vanilija_

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

pridkana jest mam robotka , pa nimam psauser posted image user posted image mam pa 4 otroke user posted image user posted image in vsak dan pridno sesa namesto mene.....mi je sam žal ker še nimajo takega ki bi še pomil parketuser posted image user posted image

Imajo, imajo user posted image , moja tašča ima enega, zdi se mi da je ime EVO, samo ne vem točno kater proizvajalec je, vidim da tudi iRobot ima Braava floor mopping. Zmočiš krpico, daš gor na robota in on vse pomije :) To je fajn, recimo ko greš ven, ga vštimaš, ko prideš domov vse zrihtano :D

Dojimo se dojimo,
Se mame veselimo,
Ko pa mama pride k nam,
Mi veselo recemo HAM!

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 243
5.9.2013 14:39:55   
Anonimen
Jaaa, bravo za robotka, mi smo ga kupili prejsnji mesec in je nepogresljiv, ko mali polovico peskovnika prinese domov iz vrtca v zepih, zavihkih in se kjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 244
5.9.2013 16:32:08   
Neala
Hej punce. Nič se nisem javila še tukaj... V službi imam kar pestro, popoldan me pa slabosti dajejo in sem bolj malo na računalniku. Čist sem fuč, čeprav se mi zdi, kot da miiiiiičkeno popušča tista najhujša slabost. Se mi zdi, da danes celo malo bolj funkcioniram. Celo i-robota sem vklopla, da sesa user posted image (ko že ravno o robotkih govorite. Jaz sem tako srečna, da ga imamo, čeprav je pač po svoje hrupen in dolgo dela (smo bolj poceni in enostavnega kupli od roombe) in našo dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo v enem kr dolgo puca. Zato ga vklopim zjutraj, ko gremo vsi od doma. Pa ne vsak dan... mi trije še ne zaserjemo tolk user posted image . Pa v kuhni se mora okrog kuhinjskega otoka vozit in mu ta računica ni glih najbolj všeč, zato pa dlje traja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
5.9.2013 16:59:10   
Neala
Aja, pa gledat sem šla in vidla, da vam sploh nisem javila poročila iz pregleda user posted image .
No, v torek sem ga torej imela. Slišal se je srček user posted image . Noseča sem bila tisti dan 7t3d. Plod velik 0.95 mm. Vse ok.... Oktobra že NS in pregled pri istem G.

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 246
6.9.2013 11:29:06   
_vanilija_
Lepo. user posted image Jst pa imam NS 25.sept, komaj čakam.
Jst sem tudi mislila da so tele slabosti proti koncu, ma včeraj zvečer sem pa bruhala. Po eni strani se po bruhanju čutim super, ker mi ni več slabo (ja, tudi nažrla sem se za večerjo pa nimam slabe vesti, ker nič ni ostalo v meni user posted image ), po drugi strani mi je katastrofa, ker ni glih prijetno. Mah... Bo že. Samo je zanimivo da mi je slabo samo zvečer, zjutro in čez dan ni tolk. Najslabše mi je potem ko okopam punčko, verjetno ker sedim na enem mičkenem stolu in si verjetno tiščim želodec. user posted image

Dojimo se dojimo,
Se mame veselimo,
Ko pa mama pride k nam,
Mi veselo recemo HAM!

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 247
6.9.2013 15:41:54   
elia
vanilija, pri meni je enako.. Slabosti se mi začnejo pozno pop, zvečer pa je najuje. Sem včeraj tud zbruhala vse od celega dneva user posted image  nič fajn..

Pa še par dni nazaj mi ni bilo nič slabo. Hb pa da je tako, dopoldne bi bilo zelo neprijetno v službi.

< Sporočilo je popravil elia -- 6.9.2013 15:43:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 248
6.9.2013 21:59:25   
bugimajstr
evo nas!!končno smo vidli našo novo pikico.:) vse po jusu..10 tednov noseči..pdp 4.4.2014..lep datum..sicer mamo pa zmerej lepega.:) prvi je bil 12.12.2009 drugi pa 2.2.2012..ma..sm vesel ko radio.:)mami je dobila bolniško do konc mesca..mal smo nabluzili.:)no naj si mal odpočije..itak njena firma gre u franže tak da..bol da je doma.:)vglavnem..ati super-vesel.:)

(odgovor članu elia)
Neposredna povezava do sporočila: 249
6.9.2013 22:05:29   
pathra
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol user posted image

1.4.

pikica*1.4.*

2.4.

3.4.

4.4.

Anonimna1

bugimajstr, 3 user posted image , 2 user posted image (2009, 2012)

5.4.

pižmovka, 2 user posted image , 1 user posted image (2011)

Lilla81, 2user posted image , 1 user posted image (2008)

6.4.

Njegova

7.4.

8.4.

*tedy*, 5user posted image , 4 user posted image

9.4.

10.4.

_vanilija_, 2user posted image , 1user posted image (2012)

11.4.

MiNNi N

pathra, 3 user posted image , 1 user posted image (2012)

12.4.

Anonimna T., 2 user posted image , 1 user posted image (2012)

13.4.

Tadea,

14.4.

trischa

_MiNa, 2user posted image , 1user posted image (2009)

gloris, 1 user posted image , 0user posted image

corti, 2 user posted image , 1user posted image (2008)

15.4.

novopecena*, 1 user posted image , 0user posted image

Martiana, 1 user posted image , 0user posted image

16.4.

17.4.

18.4.

aish, 1user posted image , 0user posted image

19.4.

Piška28, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

cimbale, 1 user posted image , 0user posted image

Anonimna2, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

20.4.

Neala, 2 user posted image , 1user posted image (2009)

25.4.

Anonimna bibaleze, 2 user posted image , 0user posted image

Agnes27, 2 user posted image , 1user posted image (2011)

Pikaba, 3 user posted image , 2user posted image (2011, 2012)

26.4.

elia, 2 user posted image , 1user posted image

27.4.

AdrijanaU, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

28.4.

kinvils, 2 user posted image , 1user posted image (2010)

X.4.

pancia, 4 user posted image , 2user posted image (2009, 2011)

hrcky

KajaNagaja

pridkana

Anonimna3

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image 34

user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image 34

ZAČELE SO Z NAMI

user posted image Nena83user posted image

user posted image anonimna91user posted image

PREGLEDI

9.9.2013 - pridkana

10.9.2013 - corti

11.9.2013 – Lilla81, Nena83

12.9.2013 - KajaNagaja

16.9.2013 – Anonimna bibaleze

17.9.2013 - Piška28, Anonimna T.

18.9.2013 - novopecena*

19.9.2013 - pikica*1.4.*

25.9.2013 – Agnes27

26.9.2013 - kinvils

30.9.2013 - pathra

23.10.2013 - pridkana

NUHALNA SVETLINA:

16.9.2013 - pikica*1.4.*

25.9.2013 - _vanilija_

30.9.2013 - corti

7.10.2013 - pathra

8.10.2013 – Agnes27, KajaNagaja

9.10.2013 - pridkana

< Sporočilo je popravil pathra -- 6.9.2013 22:07:11 >

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?