zlatolasek -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 (7.8.2013 8:29:38)
|
Dobro jutro! Čukica: žal mi je, da je pritekla. Držim pesti za naslednji mesec. [sm=bravo.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Čukica Zlatolasek: a si naredila še kak ovul test al si samo po špikanju sklepala? Ker lahko da pa ni bila O. Lahko pa je bila in kot si že sama ugotovila, lahko je nastala lutealna cista - to je funkcionalna cista rumenega telesa, ki nastane po sprostitvi jajčeca iz folikule ob O. Ta cista potem proizvaja hormone in zato ne pride do M, dokler ne propade. To pač lahko traja od 2 tedna, redkeje mesec oz 2. Žal ne moreš vedet koliko dolgo. Ni pa nevarno, da bi zaradi tega potrebovala nujen obisk G. Ja, točno to sem jaz mislila da sem mela ja. No, da sem imela O sem pač sklepala po bolečinah in špikanju ter izcedku, podobnemu jajčnemu beljaku. Ampak ovul testov pa nisem delala, ker jih takrat še nisem imela. Sicer pa vidim, da ste imele debato o moških in njihovih plavalcih in egu....nekako se strinjam, da je za moške, v njihovih glavah, težje it na spremiogram, kot pa nam h ginekologu v neplodnostno. Zakaj, ker mislim, da smo ženske že na splošno bolj navajene "trpet" kot moški, ker to vzamemo kot nekaj dobrega, da se odkrije morebitne nepravilnosti in tudi zato, ker nam pri pregledu pač ni treba "it do konca". Sigurno ni lahko tam v neki tuji sobi, pod velikim pritiskov napolnit lonček [sm=zmeden.gif] Je pa tudi res, da to ni opravičilo in da bi morali moški tudi k temu problemu pristopiti bolj odprte glave, tako kot ženske. Ampak ljudje smo si različni, in težko se je postavit v čevlje nekoga drugega, če nismo sami dali tega skozi. Zato mislim, da je pri vsej tej stvari pametno delat kar se da odkrito, z veliko pogovora in potrpežljivosti itd. Če je želja res velika, se da tudi skozi vse te težave.... Ah, zdaj pa že nekaj filozofiram [sm=zmeden.gif] Pri meni so O testi še zmerej negativni, ah sm že mislila da se kaj dogaja [sm=smiley13.gif] No, tud jst bi mela lahko mal za pojamrat čez mojga...pa o tem raj drugič. [sm=smiley36.gif] Skratka....punce-držim pesti za vsako izmed vas, da bi se čim prej preselile na drugo temo. Jst včasih mal pokukam tja, ker imamo ravno eno nosečko v družini in ji bomo kupili voziček [sm=bravo.gif] pa malo firbcam, ker jst že imam izkušnje s tem, ona pa ne in gleda samo na lepoto [sm=jezicek.gif] Pol ji moram pa mal znat svetovat pa to [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|