zlatolasek
|
Dober dan! Ste se spet mal razklofale....fajn vas je brat. Čukica-zelo lepo in razumljivo napisano, hvala za tole razlago, vem da je zdaj tudi meni malo več jasno No, glede na vse napisano bi tudi jaz imela eno vprašanje....namreč prejšni cikel sem na 19.dan občutila res močne špikajoče bolečine v predelu jajčnika, moji hormoni so podivjali, bilo je veliko tistega "beljakovega" izcedka in bila sem full horny, skratka bila sem prepričana, da sem imela O, potem pa M ni bilo še 30 dni, tko da sem sklepala, da sem mogoče imela kakšno cisto rumenega telesca. Mogoče ve katera kaj o tem? IZVIRNO SPOROČILO: Neala Eh, vem, da sem tečna s takimi, samo zdaj pri načrtovanju drugega otroka, ki ni ratal takoj v prvo kot taprva hči, se malo bolj poglabljam v delovanje telesa . Neala: ti si pa čist nestrpna Vidim, da si ti tudi bolj na instant varianto narejena, kot jaz za prvo N. Zdaj mi je sicer zanimivo vse vedet o delovanju telesa (v prvo se nisem tolk poglabljala in sem prisegala na klomifen), ampak sem pa glede zanositve bolj na izi kot pri prvi N. Ne vem zakaj, ampak verjamem da bo, ko mi bo namenjeno. Rada bi zanosila brez pomoči, vem da se čudno sliši.... Siecr mi je pa tudi lažje, ker vem, da se lahko zanesem tudi na K, ki ga bom dobila konec meseca, če do takrat ne bo nič. Še eno vprašanje glede O testov, namreč kupila sem jih kr nekej po e-bayu, grozno poceni. Baje naj bi se lulalo gor v popoldanskih urah, pred tem bolj malo pit in vsaj 2 uri pred tem ne smeš lulat. AMPAK men je to v tej vročini nemogoče, vsakič ko delam test, imam tako razredčen urin, da je tudi kontrolna črtica zelo bleda. Ne vem no, danes sem zanalašč delala z jutranjim in je bila druga črtica res zelo zelo rahla, kontrolna pa tut ni bila zdaj tko močna, kot prejšni cikel. Pa naj bi se delalo 2 krat na dan, da se ne zgreši O. Ker jem maco, ki se naj po O ne bi več jemala, ker lahko škodi morebitni N, bi rada vedla kako je s temi listki. MACA: a je možno, da sem bolj "suha" zaradi tega? Izkušnje?
|