|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
7.8.2013 8:45:08   
Cikacaka
Joooooj kdo si je zmislil O dneve sredi najhujse vrocine??? Midva se bova stopila user posted image sva pa kljub temu pridna hehe.

Cestitke user posted image user posted image

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 126
7.8.2013 8:48:34   
Čukica
Ja moški...kaj naj rečem, hehe. Večni kompleks glede svoje "veličine", kaj šele da postaviš pod vprašaj njegove paglavce - ne ne, njegovi so super hitri in močni. Moj je bil recimo bolj razočaran zdej da sm dobila M kot jaz sama, haha. Je bil namreč mnenja, da ko bo on spustil svoje korenjake z vajeti, da pa bom noseča en dva tri:D Ampak to so pač moški. Ženske tudi še nisem slišala, da bi se med seboj dajale, kaj je lažje naredit - fantka ali punčko. No dva moška pa sem že slišala in seveda je vsak trdil, da je težje naredit tisto, kar ima on doma.:D

Neposredna povezava do sporočila: 127
7.8.2013 8:54:17   
Cikacaka
Haha cukica...si me nasmejala...je pa to vse cista resnica...moski so....no ja moski...kdo bi jih razumel...njihov ego pa itak...nekje v oblakih user posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 128
7.8.2013 9:02:20   
Netipa
user posted image user posted image user posted image
Težje/lažje naredit?!?!? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Omg user posted image

Meni je te dni prav bedno. Moj ful dela in vroče je 100 na uro, tako, da neke volje po user posted image sploh nima...nekako ga moram razumet user posted image Ampak mi je čist bedno, ker me programček na telefonu ves čas opominja, da so THE dnevi user posted image No, hvala bogu, da jaz svoje O čutim in da sem to rundo naredila tudi O test in nekako verjamem, da je moja O že davno mimo... bi pa vseeno (saj veste, za svaki slučaj user posted image ) čist rada upoštevala še izračun telefončka....pa ne gre user posted image user posted image Čist nič nisva pridna te dni user posted image No, recimo, da je res O ful prehitela izračunano. Btw, jaz bi O 100% zamudila, če je nebi čutila. Ful pred izračunom je bila user posted image Ah ja, cela znanost user posted image seveda, ko pa je želja, ane user posted image

A ne čakamo še en user posted image od 5.8. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Netipa -- 7.8.2013 9:08:29 >

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 129
7.8.2013 9:13:47   
Čukica
Na povprečje, ki ga računajo programčki, ki temeljijo samo na podlagi izračunane povprečne dolžine ciklov se niti približno ne moreš zanašat. Sicer pa itak veš kaj pomeni POVPREČNA dolžina in kako se jo računa. Zanašaj se raje na to kar opaziš sama. Če je mimo, se niti ne sekiraj, če vama ni do tega. Nam je tudi vroče in se vsak na svojem koncu postelje hladi:)

(odgovor članu Netipa)
Neposredna povezava do sporočila: 130
7.8.2013 9:29:32   
Netipa
Čukica, saj vem, da imaš prav user posted image Hvala. Ampak a veš, tisto, ziher je ziher user posted image Ampak ok, nimam kaj, v sex ga pa res ne bom silila user posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 131
7.8.2013 9:31:13   
Anonimen
dober dan user posted image

Eno vpr. ... kolko približno stane UZ, če grem samoplačniško. Ker mam katastrofa M po klomifenu in sem na pregled naročena šele 3.9., kar bo mimo O in sploh ne vem kaj bo takrat gledala.

(odgovor članu Čukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
7.8.2013 9:35:49   
zlatolasek

IZVIRNO SPOROČILO: Netipa

Čukica, saj vem, da imaš prav user posted image Hvala. Ampak a veš, tisto, ziher je ziher user posted image Ampak ok, nimam kaj, v sex ga pa res ne bom silila user posted image

Oh kako te razumem, smo na istem user posted image Eh se tolažim s tem, da je vroče in da nam ne paše....ampak fora pri mojem je tud v tem, da sem že iz prve N ugotovila, da je čist preveč pod pritiskom, če mu povem da so O dnevi, in ga pol bolj odvrača vse skup ,kot pa da bi na veliko slončkal....tko da sem jst rajš kar tiho in sama zase pač spremljam kdaj sem plodna. Ko bom "prepričana", da je O dan blizu, bom pa malo bolj stopila v akcijo v smislu zapeljevanja user posted image Ah ja, takle mamo....tile moški, joj kot so občutljivi user posted image

(odgovor članu Netipa)
Neposredna povezava do sporočila: 133
7.8.2013 9:38:00   
zlatolasek

IZVIRNO SPOROČILO: sončenk

Eno vpr. ... kolko približno stane UZ, če grem samoplačniško. Ker mam katastrofa M po klomifenu in sem na pregled naročena šele 3.9., kar bo mimo O in sploh ne vem kaj bo takrat gledala.

Nazadnje ko sem jst gledala so bile cene od 30-60€, odvisno kje pač. Pa velik sreče!
P.s. G lahko z UZ tudi vidi, če je O že bila, vsaj tko je bilo pri meni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 134
7.8.2013 9:44:12   
Neala
Jutro punce!
O ste že pridno čvekale.

Vidim, da vse gledamo na to našo nesrečno O in res je malo smotano, ko se najprej sploh prepričat moraš, da O sploh je in potem še spolnih odnosov ne smeš zamudit. A ni nujno, a obema partnerjema ravno je do tega. Se mi zdi, da sva midva tako malo fulala prejšnji mesec, ko dva dni nisva, čeprav se mi zdi, da O več ni bilo. Ampak ziher bi bil ziher. Moj pa je zaspal na kavču in kaj... ga čem budit in prisilit?? user posted image

Zlatolasek, daj se potem ravnat samo po izcedku. Malo čudn nasvet ti bom mogoče dala, ampak jaz se tut tega poslužujem. Namreč, kater mesec se zgodi, da sluzi ni veliko, mi komaj kaj priteče in takrat magar preverim tako, da si prst fejst globoko porinem not in pol vidim kakšen prst dobim nazaj ven user posted image  oz. kakšna sluz je: lepljiva, gosta, beljakasta... Jao, mogoče sem smešna, ampak... Tako potem točno vem, da bi recimo morala res bit O, ali pa ne.

Čukica, žal mi je, da je pritekla... Bo pa naslednji krog!!

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica
Ja moški...kaj naj rečem, hehe. Večni kompleks glede svoje "veličine", kaj šele da postaviš pod vprašaj njegove paglavce - ne ne, njegovi so super hitri in močni. Moj je bil recimo bolj razočaran zdej da sm dobila M kot jaz sama, haha. Je bil namreč mnenja, da ko bo on spustil svoje korenjake z vajeti, da pa bom noseča en dva tri:D

Hehe, moj je isti!! Prejšnji mesec, ko sva bla v prvem krogu je bil ful razočaran, ker ni ratalo. Še sploh, ker sva prvo hči nardila v prvo in je bil tako blazno ponosen na sebe user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Netipa
Ampak mi je čist bedno, ker me programček na telefonu ves čas opominja, da so THE dnevi user posted image No, hvala bogu, da jaz svoje O čutim in da sem to rundo naredila tudi O test in nekako verjamem, da je moja O že davno mimo... bi pa vseeno (saj veste, za svaki slučaj user posted image ) čist rada upoštevala še izračun telefončka....pa ne gre user posted image user posted image Čist nič nisva pridna te dni user posted image

Ja, jaz mam tut ta programček... In se ne morem zanest več. Čeprav enako razmišljam kot ti. Bi pač kr vse dni rada hopa-cupa, sam da bi mela mirno vest user posted image .

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 135
7.8.2013 9:54:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zlatolasek

IZVIRNO SPOROČILO: sončenk

Nazadnje ko sem jst gledala so bile cene od 30-60€, odvisno kje pač. Pa velik sreče!
P.s. G lahko z UZ tudi vidi, če je O že bila, vsaj tko je bilo pri meni.

Problem je v tem, ker sm naročena glih med M in O in če še ne bom user posted image ne vem kaj bo gledala. Takrat ne bo vidla kok mam debelo sluznico al kako učinkuje klomifen, ker bom 1 teden pred O, ali pač?

a verjamete da sm že tok sita vsega ... nikamor se nič ne premakne, vse traja, vsem rata ... ah, bo že user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 136
7.8.2013 9:57:06   
Čukica
Drugače pa se lahko tudi bolj sprostite v prvem delu cikla z mislijo, da paglavčki lahko počakajo na jajčece do 5dni notri. Seveda, če boste svoje moške vprašale, bojo rekli, da njihovi imajo kisik bombule in so na steroidih in zdržijo tudi dlje:P Je pa res, da so nekateri bolj leni in zdržijo manj ali pa ženski pogoji notri (sluz, ph...) niso gostoljubni in se zato priporoča vsak drugi dan slončkat.
Seveda ne omenjat svojim najdražjim, da ima lene prijatelje...raje reči, da tvoja sluz ni najbolj primerna in da zato ne zdržijo:P
Sicer pa ima sluz zeloooo veliko vlogo. "ta prava", ki se vleče v plodnih dnevih je za paglavčke hranljiva, predvsem prehodna, primernega ph IN maternični vrat je takrat bolj odprt. Tudi tipanje materničnega vratu lahko pomaga pri določanju dnevov. In Neala, je normalno, da je treba tudi prste not dat za sluz preverit, ko na hlačkah ni nič:) Tudi za preverjanje materničnega vratu jih je treba, saj na našo željo nam ne bo poslal SMS sporočila: sem visoko in rahlo odprt - plodna si:) hehe

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 137
7.8.2013 9:59:35   
Čukica
sončenk, sluznica se začne debelit v drugem delu cikla po O, pod vplivom progesterona.
Mogoče bi lahko vidla kako zori jajčna celica...odvisno koliko pred O boš bila.

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 138
7.8.2013 10:06:16   
Anonimen
nekje 1 teden +- dan ali dva

(odgovor članu Čukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
7.8.2013 10:13:51   
Neala
Čukica, crkujem od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image . Hvala ti za te tvoje, sicer zelo lepe in resnične, a hkrati izredno komične razlage user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
7.8.2013 10:20:47   
Neala

Tudi za preverjanje materničnega vratu jih je treba, saj na našo željo nam ne bo poslal SMS sporočila: sem visoko in rahlo odprt - plodna si:) hehe

user posted image user posted image

hm, kako pa vem kdaj je odprt oz. kako to zatipam? na koncu nožnice not tipam sicer polkrožno "zadevo" in to je to...

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 141
7.8.2013 10:41:00   
Čukica
Sončenk: načeloma se rast foliklov spremlja od 9. do nekje 20.dne cikla, zraste pa dominantni folikel tudi do 28mm (tik pred O) in se spremlja glede na velikost. Lahko da bo G gledal, če imaš kake ciste na jajčniku. Ne skrbi, če se ne bo še nič vidlo, te bo prenaročil.

Neala: ja pri vsem tem se moramo tudi malo nasmejat...če se bomo samo sekirale bo le še dlje trajalo pa še na kakih antidepresivih tu pa tam kaka pristane.
Pri materničnem vratu pa je tako: ko začneš spremljat boš opazila, da se spreminja njegova lega (v bistvu globina - al je nizko ali visoko da ga komaj zatipaš ali pa tudi ne dosežeš, ali nekje umes) in odprtost ter mehkoba na dotik.
Med/po M je nizko, z lahkoto dosežeš, trd, zaprt. bližje kot si plodnim dnem, bolj se dvigne globlje in mehča. V času okoli O je zelo visoko, možno da ga ne dosežeš ali zelo težko dosežeš, je mehčejši ko nanj pritisneš s prstom in zatipaš da je malenkost bolj odprt.
Jaz sem to začela spremljat in sploh ugotovila kako se to čuti ko sem začela namesto vložkov/tamponov uporablati menstrualno skodelico. In je ne bi zamenjala več za nič na svetu.

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 142
7.8.2013 10:48:28   
pikapolonica 85
ja imam že dosti za sabo, ampak imam še vedno pozitivne misliuser posted image aha, tako da bom jaz takrat vsako vprašala, če je slučajno katera radenskauser posted image user posted image držim pesti tudi zate in vse ostale! če želiš se lahko bolj spoznave preko maila,user posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 143
7.8.2013 10:59:23   
zlatolasek

Jaz sem to začela spremljat in sploh ugotovila kako se to čuti ko sem začela namesto vložkov/tamponov uporablati menstrualno skodelico. In je ne bi zamenjala več za nič na svetu.

Hej, tole sm pa jst tut že gledala na youtubu in me je zanimal kje se to dobi, sem zadnjič gledala v dm-ju pa nimajo. Kje se da to kupit v slo, ali si naročila po netu???

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 144
7.8.2013 11:02:06   
Radenska_
pikapolonica 85, imaš ZS :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu pikapolonica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 145
7.8.2013 11:08:15   
Neala
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 85

tako da bom jaz takrat vsako vprašala, če je slučajno katera radenskauser posted image user posted image

si predstavljaš kako bi te ženske čudno gledale??? user posted image user posted image  No, seveda vse ostale razen taprave radenske user posted image

(odgovor članu pikapolonica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 146
7.8.2013 11:10:21   
Neala
O menstrualni skodelici sem pa jaz kr dost prebrala par let nazaj... Moja prijateljica jo ima, samo živiva dost narazen in priznam, da je nisem vprašala več kako se ji zdi. Par let nazaj jo je začela uporabljat. Meni je še vedno misterij oz. nekak si ne predstavljam handlat s tem, ampak pohvale so pa ful velike in odzivi žensk zelooo pozitivni.

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 147
7.8.2013 11:27:54   
zlatolasek

IZVIRNO SPOROČILO: Neala

O menstrualni skodelici sem pa jaz kr dost prebrala par let nazaj... Moja prijateljica jo ima, samo živiva dost narazen in priznam, da je nisem vprašala več kako se ji zdi. Par let nazaj jo je začela uporabljat. Meni je še vedno misterij oz. nekak si ne predstavljam handlat s tem, ampak pohvale so pa ful velike in odzivi žensk zelooo pozitivni.

Jst si to predstavljam kot en plastičen/gumijast/silikonski štamp`rle, ki si ga daš not, pa ti pol en mali "lulček" dol binglja, za katerega potem povlečeš celo zadevo ven, ampak kar je men fascinantno je to, da je ta štamp`rle poln krvi in men -štorasta kot sem- bi se ziher vsakih zlil po celi kopalnici, tko da joj ne vem no, je precej draga zadeva baje.....bi blo treba probat, ker sploh v tejle vročini so tele "plenice" od vložkov čist tu mač no. user posted image Čukica...kje si to kupila in za kolk?

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 148
7.8.2013 11:34:35   
Tippi
Moja prijateljica ima tale štamprle user posted image  Ni ga mogla prehvalit!! Enkrat ga bom pa res poskusila, ni hudič, da se še na lastno fuflo prepričamuser posted image , če je ta zadeva res tko ZAKON 

< Sporočilo je popravil Tippi -- 7.8.2013 11:35:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 149
7.8.2013 11:35:38   
Neala
Jaz pa uporabljam tampone.

Jao, zlatolasek, si te prav predstavljam s tole skodelico user posted image . Maš pa na guglu na tone informacij, forumov... doktoriraš lahk user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Teza med nosecnostjo
ninola

Koliko kilogramov ste prodobile med nosecnostjo?

od 10 - 15 (48%)

od 15,5 - 20 (25%)

od 20,5 - 25 (12%)

25,5 in vec (14%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!