Neala
|
Hej punce! Ja, julij je bil katastrofalno moder, zato se zdaj zelo veselim tega avgusta, ker enostavno VEEEM kako fejst rozast bo . Jaz tele ovulacije več ne štekam veliko... V bistvu je tako, da se ne smemo obremenjevat kdaj točno kateri dan je, ker od konca menstruacije naj bi imeli spolne odnose vsak drugi dan in s tem ovulacije ne moreš zgrešiti. Pušenjak je na forumu pisal, da ko te na sredi meseca začnejo boleti prsi (za tiste, ki jih bolijo že od O dalje), je to znak, da je ovulacije že mimo. Da v bistvu takrat, ko bi še lahko zanosila, prsi še ne smejo bolet. Tako, ko pa začnejo bolet, pa je ovulacija kao že mimo. Pri meni je blo spet tako ta mesec. Prsi bolijo nenormalno že od O dalje oz., če sem natančna, od konca O dalje. Aja, pa še nekaj mi ni čist jasno. Vedno sem mislila, da naj bi O bila nekak na sredi ciklusa. Ko pa berem kakšne članke pa piše različno. Kao da je res na sredini ciklusa, a po drugi strani pa, da od ovulacije do M kao mine natanko 14 dni. A to pomeni, da če ma recimo ena 40 dni dolg cikel, da ima potem O na 26. dan in ne recimo okrog 20. dne?? Ker če bi jaz opazovala svoje telo (cikle mam okrog 30 dni dolge, dva, tri dni plus ali minus), se mi zdi, da imam res nekje na sredini ovulacijo in nikoli res točno 14 dni pred M.. Mogoče pa se motim. Eh, zakomplicirala sem, vem .
|