Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (30.9.2013 3:51:55)
|
Dober večer oziroma dobro jutro. Ne morem spat [sm=smiley22.gif], pa sem vas prišla malo prebrat... Tudi sicer vas spremljam, večinoma pa preko telefona, pa ne utegnem odpisat...ve pa tako veselo in pridno čvekate, tem kar na zmanjka [sm=bravo.gif]; tako da ko se usedem za računalnik že pozabim, kaj vse ste pisale in kaj sem želela komentirat. Torej pri meni nič novega [sm=smiley36.gif]. Lili, žal mi je. En velik [sm=smiley31.gif]. Hkrati pa navijam in držim pestke za naprej. Mamica deklicam, [sm=bravo.gif] za novo pridobitev. Iz tega sklepam, da je tudi pri tvojem v službi spet bolje; super. Potem bo tudi lažje razmišljat o [sm=duda.gif]. Pa vse najboljše tvoji punčki za rojstni dan [sm=torta.gif]. Tedy [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]. Nimam besed... Za ponoven poskus pa ti resnično želim, da bo naslednjič vse brez težav in bp do konca. Cikacaka, kako si ti...že en čas se nisi oglasila? Mi smo vredu (moja roka je veliko bolje, hvala lili in bluegirl; sicer se še malo vleče, ampak zgleda da ne bo treba do zdravnika). Teden brez atija je potekal super; mala dva sta bila zelo pridna, zvečer ju je bilo celo lažje spat spravit [sm=smiley36.gif]. Je že čisto prava jesen, pri nas že dva dni skupaj dežuje...sicer imam zelo rada jesen, za mene ima nek poseben čar. Upam, da bo ga za vas tudi imela - da čimprej katero tukaj razveseli z pluskom [sm=smiley1.gif] [sm=pikapoka2.gif]. Zdaj bomo spet malo več doma, pili čaje, gledali rumeno listje kako odpada...meni je to tako lepo [sm=smiley1.gif]... Lep začetek tedna punce, bom se še probala malo naspat.
|
|
|
|