RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

savanah -> RE: Bodoče nosečke (28.9.2013 10:05:02)

Aha potem jo pricakujes jutr, sem mislila da ti ze zamuja[[sm=smiley36.gif]No jaz jene pricakujem v sredo oz. bojl v cetrtek, pa bom test delala v sredo. Upam da zdrzim[sm=smiley36.gif]. No moram, ker imam doma samo en testek, in ce bom delala prej se bom sprasevala kaj pa ce je prekmalu, potem pa bom spet kupovala teste. Tako pa ce ga naredim samo dan prej sie pac sprijaznim da nise[sm=smiley36.gif], no seveda s tem pride tudi jeza in razocaranje, ampak testov pa ne delam vec. To prakticiram ze nekaj casa, pa kar prisparam[sm=jezicek.gif]

Anonimen -> RE: Bodoče nosečke (28.9.2013 10:13:48)

Tudi jaz prakticiram takole, skušam potrpeti do prvega dne zaostanka M, potem naredim test.

M imam redne na 27-28 dni. tukajle sem izračunala plodne dneve in ovulacijo http://www.foodfacts.si/component/option,com_womancalendar/Itemid,57/ ceu mesec v tem času sva bila z dragim pridna in [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] vsak dan. Ker kospodične [sm=hudicek1.gif] 23.9. ni bilo sem naredila test, in zagledala [sm=modricrtici.gif]. Čeprav sem že kak teden pred terminom M imela čudne občutke (boleče prsi, napihnjenost, bolečine v hrbtenici in povečana zaspanost, sem pač mislila da se pripravlja na [sm=hudicek1.gif].
Edeino boleče prsi mi niso dale miru, saj me ponavadi pred menzo ne bolijo.

Vsem ki upate na pozitivne rezultate držim pesti, da jih čimprej ugledate.

mala jagodka -> RE: Bodoče nosečke (28.9.2013 10:14:21)

Prejšnji mesec sm mela neko zmedo in je zato zamujala, tako da jo čakam šele jutri, če ne bi pa ja, že zamujala, tako niti sama ne vem, držala se bom tega, kot zmeraj sva leta na 30 dni, pa počakam še en ali dva dni več. [sm=smiley1.gif]

Kje je pa lili25?

Anonimen -> RE: Bodoče nosečke (28.9.2013 10:16:34)

Morda je lulala in je [sm=modricrtici.gif] ter se sedaj z dragim veseli ! UPAM

mala jagodka -> RE: Bodoče nosečke (28.9.2013 10:37:21)

Ja mogoče pa res [sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: Bodoče nosečke (28.9.2013 11:07:44)

sem vas prebrala še malo za nazaj pa sem že prej hotela napisat, pa sem pozabila. v času izračunane ovulacije sem si tudi tokrat kupila ovulacijske tese (ovul test v DM-u) in sem jih delala, ves čas ko naj bi imela plodne dneve.... in veste kaj, vedno je bil test negativen. Torej ovulacije naj ne bi imela. M imam vedno redne na 28 dni, in par dni nazaj sem zagledala +. Tako da v mojem primeru tile ovulacijski testi niso bili v pomoč.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.9.2013 13:17:17)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (28.9.2013 14:20:21)

Lili25, tudi jaz mislim nate in upam, da se prikažeta dve črtici. Sem zdoma in sem šele sedaj na telefonu prišlana forum. Moj zastarel telefon je rabil pol ure...

mala jagodka -> RE: Bodoče nosečke (28.9.2013 15:52:29)

Lili25, dokler je ni, je še vse mogoče...držim pesti. Kdaj bi pa morala priti?

Mi pa bili malo v gozdu in nabrali dežnike, pa bo fina večerja [sm=smiley1.gif] mmmmm

Katte -> RE: Bodoče nosečke (28.9.2013 20:09:49)

lili25, [sm=smiley31.gif]. No, mogoče še bo. [sm=pikapoka1.gif]

Anonimna, tebi pa iskrene čestitke in srečno!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.9.2013 20:40:30)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.9.2013 20:41:11)

mala jagodka -> RE: Bodoče nosečke (29.9.2013 9:04:14)

Jutro,
no moja [sm=hudicek1.gif] je par ur prej pohitela, včeraj zvečer me je obiskala [sm=smiley13.gif] tako da gremo v oktober po dve črtici.

Upam, da nas bo čimveč.
Lili25, upam, da bom nalulala dve črtici...držim pesti in za vsako posebej. [sm=smiley1.gif]

mala jagodka -> RE: Bodoče nosečke (29.9.2013 9:05:08)

Jutro, pa je prišla, včeraj, tako da mene kar v modro in se selim k oktobarkam.

savanah -> RE: Bodoče nosečke (29.9.2013 14:32:44)

Dober dan dekleta[sm=smiley36.gif]
Mala jagodka[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] , tako kot si rekla, bo pa oktobra[sm=bravo.gif]
Lili25 upam da je bil testek narejen prehitro,kar je cisto mozno ce si imela pozneje o kot si mislila- glede na sluz. Tako da se vedno drzimo pesti in cakamo na pozitiven odgovor[sm=smiley36.gif]
Anonimna tebi pa iskrene cestitke in srecno do konca[sm=bravo.gif]
Punce jaz pa se tri dni,jupii[sm=bravo.gif], ampak me ze boli in sem skoraj prepricana da ni nic[sm=zmeden.gif]

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (29.9.2013 15:30:43)

Hojla
Se vam ponovno pridružujem[sm=smiley36.gif], sem imela zopet ss tokrat v 12 tednu [sm=smiley19.gif] in ker ne bomo obupali in gre v tretjo rado bom z vami[sm=smiley1.gif]. Sicer moramo počakati tri mesece, tako da upam da božiček prinese lepe novice, no al pa tud januarček al pa tud februarček......[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

vsake toliko sem malo pokukala tudi k vam ko utegnem pa preberem za nazaj[sm=bravo.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (29.9.2013 16:52:00)

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

Hojla
Se vam ponovno pridružujem[sm=smiley36.gif], sem imela zopet ss tokrat v 12 tednu [sm=smiley19.gif] in ker ne bomo obupali in gre v tretjo rado bom z vami[sm=smiley1.gif]. Sicer moramo počakati tri mesece, tako da upam da božiček prinese lepe novice, no al pa tud januarček al pa tud februarček......[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

vsake toliko sem malo pokukala tudi k vam ko utegnem pa preberem za nazaj[sm=bravo.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

ni besed, ki bi ti jih napisala. Me je pa zelo stisnilo, ko sem prebrala tvoj post

mala jagodka -> RE: Bodoče nosečke (29.9.2013 17:46:46)

*tedy* žal mi je, močan objem in dosti moči [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.9.2013 19:45:08)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.9.2013 19:46:34)

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (30.9.2013 3:51:55)

Dober večer oziroma dobro jutro.

Ne morem spat [sm=smiley22.gif], pa sem vas prišla malo prebrat...

Tudi sicer vas spremljam, večinoma pa preko telefona, pa ne utegnem odpisat...ve pa tako veselo in pridno čvekate, tem kar na zmanjka [sm=bravo.gif]; tako da ko se usedem za računalnik že pozabim, kaj vse ste pisale in kaj sem želela komentirat. Torej pri meni nič novega [sm=smiley36.gif].

Lili, žal mi je. En velik [sm=smiley31.gif]. Hkrati pa navijam in držim pestke za naprej.

Mamica deklicam, [sm=bravo.gif] za novo pridobitev. Iz tega sklepam, da je tudi pri tvojem v službi spet bolje; super. Potem bo tudi lažje razmišljat o [sm=duda.gif]. Pa vse najboljše tvoji punčki za rojstni dan [sm=torta.gif].

Tedy [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]. Nimam besed... Za ponoven poskus pa ti resnično želim, da bo naslednjič vse brez težav in bp do konca.

Cikacaka, kako si ti...že en čas se nisi oglasila?

Mi smo vredu (moja roka je veliko bolje, hvala lili in bluegirl; sicer se še malo vleče, ampak zgleda da ne bo treba do zdravnika). Teden brez atija je potekal super; mala dva sta bila zelo pridna, zvečer ju je bilo celo lažje spat spravit [sm=smiley36.gif].

Je že čisto prava jesen, pri nas že dva dni skupaj dežuje...sicer imam zelo rada jesen, za mene ima nek poseben čar. Upam, da bo ga za vas tudi imela - da čimprej katero tukaj razveseli z pluskom [sm=smiley1.gif] [sm=pikapoka2.gif].

Zdaj bomo spet malo več doma, pili čaje, gledali rumeno listje kako odpada...meni je to tako lepo [sm=smiley1.gif]...

Lep začetek tedna punce, bom se še probala malo naspat.

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (30.9.2013 7:21:01)

Jutro, punce[sm=smiley1.gif]

Tedy, brez besed. En velik objem tudi od mene. Močno držim pesti, da bo naslednjič vse ok.

Lili25, kakšno je stanje?[sm=smiley1.gif] Jaz sem še vedno optimistka.

Cikacaka, kam si se pa ti skrila? Upam, da je vse ok.

Žabinčica, tudi sama sem danes tako slabo spala[sm=smiley13.gif] Se prav čudno počutim. Drugače pa je tudi meni všeč jesen, res ima en tak poseben čar[sm=smiley1.gif].

Lep teden vam želim[sm=smiley1.gif]

savanah -> RE: Bodoče nosečke (30.9.2013 9:45:47)

hojlaa!

tedy[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] tudi jaz sem brez besed, pošiljam pa ti topel objamček. vem kako je in da nobena beseda ne more potolažiti in izbrisati bolečine ob takšni izgubi. Želim ti da se čim prej pobereš, in iz srca ti privoščim da ti uspe čimprej zagledati magični plusek, in da se srečno izteče. Drži se[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif].

no pri meni pa nič novega, no saj do M so še 3 dni (vsaj mislim[sm=smiley36.gif]). Včeraj me je tako špikalo v jajčnikih, najbolj pa ko sem se smejala[sm=smiley36.gif]. Pa še rdeča paprika se mi je tako zagnusila, sem zadnjič jedla en sendvič, pa niti ni bil tako slab, ampak tista rdeča paprika[sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif].

Mamica deklicam, kako ste praznovali? je bil pester vikend?[sm=smiley36.gif]
Lili25, kaj novega?
Cikacaka, pogrešamo te[sm=smiley36.gif], pridi nas malo pozdravit, z dobrimi novičkami seveda.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.9.2013 10:08:56)

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (30.9.2013 10:14:50)

Lili25, super[sm=bravo.gif] Kar tako naprej, sem zelo vesela zate[sm=smiley1.gif] Pa boš zdržala do petka?[sm=smiley1.gif] Pa srečno na razgovoru, držim pesti[sm=smiley1.gif]

Savanah, tudi zate držim pesti[sm=smiley1.gif]

Ah, pri meni en velik NIČ. Čakam na O, danes je že 43. dan[sm=zmeden.gif] Včasih me kaj špikne v jajčnikih, tako da predvidevam, da ni vse mrtvo[sm=smiley36.gif] Razmišljam, kako bi se dalo kaj zbuditi organe tam spodaj. Kakšna ideja? Čaji?

Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>