RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (26.9.2013 10:15:14)

mala jagodka dobrodošla [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

punce, mi imamo doma novo pridobitev. Ko rečem mojemu, da si je kupil novo igračko, mu kar pritisk dvigne, ker trdi, da je meni kupil novo televizijo. In to za 720€. Potem mi pa pravi, da kmalu še za kruh ne bova imela, halo[sm=smiley36.gif]. Saj vem, da si jo je že dolgo želel. Ima celo dvoje očala za 3D gledanje. Bila je zelo ugodno, ker je bila še znižana in v akciji. Tamalidve sta pa čisto ubrisani, ker je sedaj ekran ene 2x večji in potem je tudi risanka večja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

cunje so se mi posušile in sedaj imam ogroooooooooomen kup za pospravit. In novo žehto, mi je mlajša včeraj dvakrat lulala v hlače, ker ji ni uspelo priti do kahlice, zvečer mi je pa še celo posteljo in sebe pobruhala. Ni bilo nič hujšega, samo preveč raznih stvari je pojedla in potem moji dve bruhata[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.9.2013 10:55:44)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

savanah -> RE: Bodoče nosečke (26.9.2013 13:52:55)

lili25, sigurno je minus zato ker ni delan s prvim jutranjim urinom, držim pesti za jutri zjutraj[sm=bravo.gif], če ga boš delala seveda[sm=smiley36.gif]. resnično upam da je to to!!

mala jagodka dobrodošla[sm=bravo.gif]. ti pa si naslednja za lulanje[sm=smiley36.gif]. upam da nas razveseliš, držim pesti in ti pošiljam[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] za srečno.

mamica deklicam super pridobitev[sm=smiley36.gif]. kako pa je s tem 3D? ali moraš potem kupovati filme, ali jih lahko snameš z interneta? nevem nisem nevem kaki tehnični tip, pa me zanima, ker morava midva tudi v kratkem zamenjati tv[sm=smiley36.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (26.9.2013 14:03:03)

IZVIRNO SPOROČILO: savanah

mamica deklicam super pridobitev[sm=smiley36.gif]. kako pa je s tem 3D? ali moraš potem kupovati filme, ali jih lahko snameš z interneta? nevem nisem nevem kaki tehnični tip, pa me zanima, ker morava midva tudi v kratkem zamenjati tv[sm=smiley36.gif]

jaz imam trenutno televizijo prižgano in teh očal ne rabim. Domnevam, če bi bil kakšen film v 3D tehniki predvajan, bi ga morala gledati z temi očali. Očitno ima televizija že to dodatno opcijo zagotovljeno. Je pa včeraj dragi lepo sedel v fotelju in preko TV brskal po internetu.

Tudi jaz nisem preveč tehnični tip, čeprav sem hodila na tehničen faks in se še ne spoznam nanjo.

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (27.9.2013 10:24:51)

Dobrodošla, nova članica[sm=smiley1.gif]

mamica deklicam, ste pa moderni s to TV[sm=smiley36.gif]

lili25, samo zate sem pokukala na forum. Kako kaže?

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (27.9.2013 10:54:17)

ja, modreni. Sedaj je pa potrebno preurediti celo dnevno, ker trenutno imamo kar dve TV v njej. Je na stari mlajša včeraj gledala lokomotivčka tomažka na DVD- ju, midva z dragim pa na velikem ekranu poročila in film.

Je ugotavljal, da bo moral za novo kupiti oz kje dobiti širšo omaro[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Saj ne rečem, da mi ni všeč, samo take stvari vedno vse živo za seboj potegnejo. Bi morale vi videti, kako sva se včeraj mučila na eno okno dati gor rolo, da ga bomo imeli kot zaveso. Narediš iz tega cel doktorat, moj je itak priklical cel živalski vrt[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], a nama je uspelo in pri naslednjih oknih bova že prava mojstra.

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (27.9.2013 10:57:19)

Haha[sm=jezicek.gif] Mislim, da je to vedno tako. Ko se nekaj lotiš in imaš v glavi, kako naj bi vse steklo, potem se pa zaplete na 100 koncih. Še malo pa bosta mojstra za montažo rolojev[sm=smiley36.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (27.9.2013 11:17:21)

IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl

Haha[sm=jezicek.gif] Mislim, da je to vedno tako. Ko se nekaj lotiš in imaš v glavi, kako naj bi vse steklo, potem se pa zaplete na 100 koncih. Še malo pa bosta mojstra za montažo rolojev[sm=smiley36.gif]

sva že [sm=smiley20.gif], na navodila pozabi, so napisana tako, da rabiš nekoga da ti jih sploh prevede v razuljivo vsebino, gor in dol z okna sva ga dala pa tudi tokrat, da bo naslednji zmontiran v petih minutah.

Ko je moj klical vse živali, sem mu lepo obrazložila, da naj neha, če ne bo zgubil pomočnico[sm=smiley24.gif]. In se je celo malo umiril[sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]

Wishes -> RE: Bodoče nosečke (27.9.2013 12:24:36)

Končno spet jaz :)
Zadnjič sesalci, zdaj pri televiziji :) Midva sva kar oboje novo že lani kupila. Sesalec je naenkrat tih kot še nikoli in sesa tako dobro, da avto že dolgo ni bil tako čist, tv je pa ogrooomeeen ampak ni bil tako ugoden kot vajin pa niti 3D ni :) Sem precej tehničen tip in obvladam vse te zadeve. Torej za 3D boš rabila posebej filme zlovdat iz neta ali pa jih kupit/izposodit. Na nekaterih programih mislim da imajo že opcijo 3D ali pa jo še uvajajo (nisem prepričana ker imata moja starša 3D, midva pa samo navaden LG :) Najbolje da stestirata 3D s filmom Avatar, ki je zame eden najboljših filmov v 3D. Js mam pa težave s temi očali ker me hitro glava boli če 3D gledam, ker je slika v več planih, podnapisi pa nekje "zadaj" ne znam razložit če ne vidiš :)
Kaj je novega? Po tem ko sem ovulacijski testek po prenehanju tabletk naredila in je bil pozitiven na datume kjer imam predvideno ovulacijo, je menstruacija prišla dan pred predvidenim dnevom (lepo redno kot je treba). Sicer brez običajnih bolečin, je pa v običajni količini [sm=smiley13.gif] sem že pozabila da je to cel crime scene ko grem na stranišče ali pa čez noč. Ginekologinjo imam naročeno direkt na datum ko naj bi dobila naslednjo. Moram poklicat v ponedeljek [sm=zmeden.gif]
Odštevalnik na telefonu pa pravi 88 dni do začetka delanja na [sm=duda.gif]
Haha res sem tehnični tip :) Vsi ti android programčki za načrtovanje menstruacije in ovulacije in odštevalnik do začetka tazaresnega [sm=sloncek.gif] pa vse :)
Punce dejmo kšne črtice končno :) Tako sem vesela za vse ki se jim pokažejo :) Moram it malo pogledat v teme pričakujemo črtice septembra pa to, mogoče je bil pa uspešen mesec :)

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (27.9.2013 12:39:57)

Hehe, Wishes, sem sama tudi mahnjena na vse te aplikacije pa računanja itd. (rahel control freak[sm=smiley1.gif]). Samo mi ne pomaga ravno veliko pri tej zmešnjavi od ciklusa...

Punce, leeep vikend vam želim, tudi jesen in dež imata svoje čare[sm=smiley1.gif] Kakšen topel čaj, kavica, knjiga, crkljanje[sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.9.2013 12:47:57)

Wishes -> RE: Bodoče nosečke (27.9.2013 12:53:58)

Now you see me (triki pa neki, ma je zanimiv za moške sploh, meni pa iz vidika ker ne veš čisto točno za kaj se gre do konca :) )
To sem nazadnje gledala :)

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (27.9.2013 12:55:40)

jaz sem ravno včeraj gledala Mojster za dež. Imam kjigo in mi je bila že ta dobra, film je bil tudi v redu, samo malo pozno, sem se morala prav prisilit do konca, da sem zdržala.

Pri nas bomo imeli jutri torto, ima danes starejša pet let. tako, da bo pester vikend. Pa umpam, da bo gospa [sm=hudicek1.gif] odšla nazaj na Krvavec, da se bo lahko dragi še meni kaj posvetil, ne samo novi TV [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Danes je 5 dan in sem zjutraj mislila, da se je krvavitev že nehala. Močno upam, da so to zadnji zdihljaji.

če se nič ne pišemo, potem se lepo imejte, pa kakšno [sm=rozacrtici.gif] bi prosila[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (27.9.2013 12:57:36)

Jeeej, lili25, superca, naj se tako nadaljuje[sm=smiley36.gif] Pa čim prej sporoči kakšno veselo novičko[sm=smiley1.gif]

Jaz sem tudi bolj za serije, pri filmih sem pa kar obupala, v poplavi vseh ameriških komedij, ki mi sploh niso več smešne. Mogoče par predlogov filmov, ki sem jih že pred kratkim pogledala in so mi bili super: 3 idiots, The help (joj, pa toliko jih imam na zalogi, a se jih ne morem spomnit).

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.9.2013 13:02:46)

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke (27.9.2013 13:03:55)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Zdravo,

redno vas spremljam in malo štrajkam, ker imam gužvo v službi. Ampak toliko si vseeno vzamem, da pofirbcam kaj je tukaj novega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Pri meni nič novega, sem dober teden po ovulaciji in čakamo na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Imam že neke čudne bolečine tam spodaj, kot da se nekaj kuha. Sem nekako prepričana, da pride, ampak se tolažim s tem, da bom vsaj začela s Klomifenom, ki bo itak obrodil sadove, sem se kar prepričala, da bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Lili25 navijam zate, naj se ne prikaže [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Lep vikend tudi od mene, veliko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] da bo veliko dobrih novičk.

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (27.9.2013 13:05:17)

Sem tudi sama prebrala knjigo pa mi je bilo oboje všeč.

Jaaaa, bom mogoče naredila izjemo in samo zate prišla kaj na forum, lili25[sm=smiley1.gif]

Sedaj pa res: adijo in lep vikend[sm=smiley1.gif]

savanah -> RE: Bodoče nosečke (27.9.2013 15:00:40)

no punce pa da se še jaz malo oglasim[sm=smiley36.gif]
vidim da še ni novih novičk[sm=smiley36.gif] lili25 jutri bomo vse nestrpno pričakovale tvoj post[sm=jezicek.gif]

jaz pa zadnje čase sploh nimam časa ne brati knjig, ne gledati kakšnih dobrih serij...pa sploh nevem kako da ni časa, sem doma, pa ko pomislim, saj nič takega ne počnem da si nebi mogla vzeti malo časa zase. eh...[sm=smiley36.gif].

mamica deklicam, čestitke petletnici[sm=bravo.gif]

mala jagodka -> RE: Bodoče nosečke (27.9.2013 19:00:20)

Hejla

Lili25, jutri bom prav čakala, da poveš lepe novičke [sm=smiley1.gif] držim pesti da boš lulala en velik plusek.

_pika_ -> RE: Bodoče nosečke (27.9.2013 20:36:37)

Lili25: Držim pesti za [sm=rozacrtici.gif]. Sem kar nestrpna, kot bi šlo zame.[sm=jezicek.gif] Moraš takoj zjutraj sporočit, ker veš da bomo šle najprej to preverit ... sej smo ženske [sm=smiley36.gif].
Tara9: Mogoče je pa le ne bo kakšno leto [sm=smiley36.gif].

Kdaj ve ponavadi delate test?

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (27.9.2013 20:54:38)

mislim, da bomo vse jutri gledale na forum, kaj je lili25 nalulala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

jaz se zadnje čase kar zadržujem glede testov in prej pride[sm=hudicek1.gif], preden ga porabim. Ker imam različno dogle cikle in je bil najdaljši 40dni, sem se odločila, da se prej ne testiram več, ker je škoda denarja

savanah -> RE: Bodoče nosečke (28.9.2013 8:30:33)

dobro jutro punce[sm=smiley36.gif]
lili25 kako kaže??[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

joj tako sem bila nestrpna, da sem takoj zjutraj skuhala kavico in priletela za računalnik[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

držim pesti za plusek[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]
pa hitro sporoči[sm=jezicek.gif]

mala jagodka -> RE: Bodoče nosečke (28.9.2013 8:47:25)

Jutro [sm=zaspan.gif] na tak deževen dan bi sam spala [sm=smiley1.gif]

Lili25, čakamo novičko [sm=smiley36.gif]

Meni pa vse dela 100 na uro, prsa, spodnji del trebuha mam občutek, da mi bo al kukr da lije, pa je sam beli tok...[sm=zmeden.gif] ne vem, ali nakazuje da prihaja al pa ne vem.

savanah -> RE: Bodoče nosečke (28.9.2013 9:30:57)

Mala jagodka, tudi pri meni je tako...spikanje v jajcnikih,bolece prsi, in obcutek da mi nekaj tece...ko pa grem na wc in obrisem pa samo beli tok.ampak ga je kar veliko, nekako tako kot bi bila sperma, pa sploh nisva[sm=sloncek.gif][sm=smiley9.gif]. Ko vse to povzamem, je enako pred vsako M[sm=smiley36.gif]. Do testa pa imam se 4 dni, ce me prej ne preseneti.
Mala jagodka kdaj pa ti delas test? Dobra si da se se zadrzujes[sm=smiley36.gif]

mala jagodka -> RE: Bodoče nosečke (28.9.2013 9:47:16)

Savanah ja enako imam jst, danes je 29.dan, navadno jo imam na 30 ali max na 31, tako da do pondeljka ziher ne nameravam delat...čeprav sm že večkrat šla pokukat test in ga gledala, al bi al ne bi, ampak tokrat res počakam, če ne prej kaj priteče. Tako da imam namen v ponedeljek, al pa torek...ti kdaj boš?
Ta mesec sva pridno [sm=sloncek.gif] ampak to še ne pomeni nič [sm=zmeden.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>