|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
10.3.2015 9:39:33   
perla*
O moj Bog, čokoladka, mene bo kap! user posted image user posted image user posted image
Zdej napišem najdaljši post, pa v evforiji vse zbrišem!
O joooj tko mi je, kot da sem jst zagledala črtice! Bejš domov iz službe, reci da mas neki nujno osebnega za zrihtat, da mejbi prides nazajuser posted image
V lekarno pejt nabavit CB, baby chek mini, pa še kakšnega za povrhu, pa pejt lulat no, ceprav ni jutranji vec.
Ce gres pa lahk na krvnega pa tolk bols, pejt do svoje dohtarce, da te da v laboroatorij. Samo naredi prosim neki, ker nas je tolk zdej na trnih s tabo. Ajdeee akcija gas! Domančič je car! user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5801
10.3.2015 9:53:51   
ela23
Čokoladka, zelo zelo močno držim pesti, da si res nosečka!!! Pri vajinih diagnozah se to zdi kot čudež. Komaj čakam, da sporočiš veselo novico. user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5802
10.3.2015 10:05:11   
chocolatecake
Mene je kar strah verjet, da sem user posted image . Ves čas hodim na wc gleda, če je že prišla user posted image in če se črtica na testu še vidi.
Mislim, da bom definitivno danes še kakšnega ponovila.
Glede laboratorija pa nevem, če mi rata, ker je samo do 11-ih pri nas.
Zdaj me je pa tako grozno strah, da bom spet razočarana.

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 5803
10.3.2015 10:11:21   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Mene je kar strah verjet, da sem user posted image . Ves čas hodim na wc gleda, če je že prišla user posted image in če se črtica na testu še vidi.
Mislim, da bom definitivno danes še kakšnega ponovila.
Glede laboratorija pa nevem, če mi rata, ker je samo do 11-ih pri nas.
Zdaj me je pa tako grozno strah, da bom spet razočarana.

NEHI, NEHI in še enkrat NEHI!!!!!!!! K te bomo vse tuki po nagi riti .. dej ženska sprost se pa uživej .. ne bod paranoična, če bo kakšna kri prtekla al pa če bo test še vedno user posted image ... skulirej se, ucepej si v glavo, da je uspelo in začni živeti nosečniško življenje ... OK?user posted image
Magar pa jutr doma ustan in pejd narest krvni test ane ... ta ti bo najbolj pokazu kok hormona imaš že v sebi user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5804
10.3.2015 10:32:45   
perla*
Joooj čokoladka, samo izgovore in probleme iščeš! Kar takoj nehej, ker nas je tukej preveč, ki bomo zelo hude nate, če ne zamenjaš glave in mišljenja. user posted image Vse se da, če se hoče, tudi uro do 11h ujet! Sicer pa a izlet v LJ pridi na Adria lab user posted image
Kakršn koli že bo rezultat, ne moreš biti preveč razočarana, sej smo že vsega navajene, no! user posted image Saj se bomo potem s tem ukvarjale, zdej pa optimistično naredi neki! In sporoci cimpreje!

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 5805
10.3.2015 10:34:07   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Joooj čokoladka, samo izgovore in probleme iščeš! Kar takoj nehej, ker nas je tukej preveč, ki bomo zelo hude nate, če ne zamenjaš glave in mišljenja. user posted image Vse se da, če se hoče, tudi uro do 11h ujet! Sicer pa a izlet v LJ pridi na Adria lab user posted image
Kakršn koli že bo rezultat, ne moreš biti preveč razočarana, sej smo že vsega navajene, no! user posted image Saj se bomo potem s tem ukvarjale, zdej pa optimistično naredi neki! In sporoci cimpreje!

Tale Adria lab je zakon ... edin mal manjši problem k ni pred bajto za prkirat user posted image sm vedno pr Piazzi parkirala user posted image user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5806
10.3.2015 10:48:39   
Tara9
Čokoladka strinjam se z ostalimi, pusti službo danes, naredi nekaj, ker se nam bo vsem skupaj s tabo zrolalo user posted image . Ne misli zdaj o razočaranju, preveč tega si že dala skozi in si močna ženska, ena najbolj močnih kar jih virtualno poznam. Ampak s tem se boš ukvarjala kasneje, ko in če sploh bo potrebno, čeprav ne bo. Poskušaj vrjet v čudeže, jaz vrjamem v tvoj čudež in se tako veselim, da je noro. Zato prosim sporoči čim hitreje na čem smo, da začnem še vpit po bajti user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5807
10.3.2015 11:00:20   
MauMow
Chocolatecake nujno na test. Me ne bomo zdržale več user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5808
10.3.2015 11:23:39   
Marčevka2010
Čokoladka resnično upam, da je test prav pokazal. Držim pesti, da si noseča. user posted image Čim prej na krvnega, bo najbolj ziher.

MD jaz bi tudi kdaj našo malo rentala. Je tako zganjala danes zjutraj, da smo prav fajn zamujali za v službo. Kar nekaj se obira, reče, da bi jedla čokolešnik, ga naštimam, potem pa sanja zraven. Pa zobe umit, kar nekaj pleše, ma za znoret. Sem mislila, da se bomo pobili zjutraj. Najbolj zanimivo je to, da je taka ponavadi ob polni luni, pa je bila prejšnji teden pridna kot bubica. Sedaj pa nazaj prinaša očitno. Za oblečt je pa različno, kdaj kakšne stvari ni šans oblečt, drugič pa nujno ravno tisto. Ja, je zanimivo, naša jih ima 4,5. Je pa tako že skoraj 2 leti. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5809
10.3.2015 11:35:04   
mamica deklicam

O ***, ***, *** ! Nisem zdržala in sem testkala in zagledala user posted image .
Uporabila sem first sign in je druga res zelo zelo svetla, moreš dobro pogledat od blizu, da jo vidiš in upam, da je res tam, da nisem jaz zmešana in si jo namišljam. Bi vam slikala in nalimala, pa je res samo obris svetlo svetlo roza barve in se na sliki niti ne vidi.
Prosim ne mi še čestitat, ker sem že imela veliko bolj jasen plus na CB lani ob tem času, pa potem ni bilo nič iz tega. Pa tudi za PCOS so značilni pomešani hormoni in tudi testi lahko narobe pokažejo, vsaj tako je rekel Pušenjak.
Sem čist paf, sploh nevem kako bom danes kaj naredila za službo.
Tako me matra, da bi šla kar v laboratorij testirat najrajši, čeprav je od tiste domnevne ovulacije šele cca 14 dni.

pojdi na krvnega in pusti tiste ostale teste na miru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bo 100% in bomo res vse skakale user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5810
10.3.2015 12:47:26   
chocolatecake
Punce moje drage, jaz sem v takih "rovtah" doma, (ok, niso ravno rovte) imam pa dobre pol ure do najbližjega laboratorija, 45 minut če štejem še, da je treba nekje parkirat. Tako, da potem nisem šla.
Sem pa naredila en baby check, ki je kao bolj občutljiv z 2. urinom potem, sem se nalašč zadrževala, da nisem preveč pila in je pokazal najprej bolj slabo, po dobrih 5 minutah pa kar konkretno drugo črtico. Torej sem verjetno res user posted image .
Kar ne dojemam! user posted image
Zanosila sem torej sredi nadpovprečno dolgega ciklusa, ki naj po pravilih sploh nebi bil ovulatoren.
Mojega bo pomoje kar kap reveža. Sem imela cele scenarije v glavi, zdaj pa sploh nevem kako mu naj povem in če naj še malo počakam al kar butnem, al kar postavim test pred njega.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5811
10.3.2015 12:48:59   
Janchek81
Postavi test pred njega ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5812
10.3.2015 12:51:06   
MauMow

Punce moje drage, jaz sem v takih "rovtah" doma, (ok, niso ravno rovte) imam pa dobre pol ure do najbližjega laboratorija, 45 minut če štejem še, da je treba nekje parkirat. Tako, da potem nisem šla.
Sem pa naredila en baby check, ki je kao bolj občutljiv z 2. urinom potem, sem se nalašč zadrževala, da nisem preveč pila in je pokazal najprej bolj slabo, po dobrih 5 minutah pa kar konkretno drugo črtico. Torej sem verjetno res user posted image .
Kar ne dojemam! user posted image
Zanosila sem torej sredi nadpovprečno dolgega ciklusa, ki naj po pravilih sploh nebi bil ovulatoren.
Mojega bo pomoje kar kap reveža. Sem imela cele scenarije v glavi, zdaj pa sploh nevem kako mu naj povem in če naj še malo počakam al kar butnem, al kar postavim test pred njega.

JEJ JEJ JEJ user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš kaj naredi namesto kosila mu na krožnik serviraj test. Pa nam sporoči reakcijo.

Joj kaj sem vesela, huje kot da bi bila sama noseča.

Neposredna povezava do sporočila: 5813
10.3.2015 12:52:54   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Postavi test pred njega ... user posted image

podpis pod toleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5814
10.3.2015 13:08:49   
Bluegirl
O, kako lepo, chocolatecake! :) Zelo sem vesela zate!

In ko že omenjaš dolge cikluse, tudi meni je eden (mislim, da dolg okrog 70, 80 dni) prinesel plusek, ki danes šteje že 8 mesecev in mi kravžlja zivčke ;) Naj se tudi pri tebi tako konča!

Neposredna povezava do sporočila: 5815
10.3.2015 13:19:55   
Marčevka2010
Mogoče je pa krvomočnica pomagala. user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5816
10.3.2015 14:04:08   
Compass
Jeeeej user posted image user posted image user posted image

chocolatecake čestitke!!!!

že nekaj časa vas spremljam tudi tukaj, pa še nisem nikoli nič napisala, samo tale tvoj plusek me je pa tako navdušil, da sem mogla kej napisat user posted image

Ja, test mu dej na mesto kjer ga bo najprej vidu, pol pa poročaj user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5817
10.3.2015 14:12:53   
perla*
Oooouuuujeeee! Yes, yes, yes! user posted image
Zdej pa verjamem v čisto vse, vse je možno! Toooo! 😄
Jutr zjutrej pa pot pod noge in do laboratorija! Ali se boš za jutr tud kej smonila, da ne moreš? Rovte, pa 45min s parkiranjem vred! Dej, dej halo? Kam si že vse hodila in naredila, to ti je le še češnja na vrhu torte! Aja no, tvoje čokoladne torte! user posted image

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 5818
10.3.2015 14:18:21   
chocolatecake
Hvala vsem za čestitke in ker se veselite z mano, to je res čudež, sem mislila da nebom nikoli dočakala po naravni poti.
Sem naredila plan kako povedat, danes je 40. mučenikov, tako, da bom test zapakirala v prazno škatlo od bomboniere in mu jo dala za "njegov" praznikuser posted image .
Sej, če sta 2 testa pozitivna - baby check mini močno pozitiven, first sign pa z rahlo črtico, potem mu lahko povem ne? Ne pretiravam in prehitevam dogodke, ne?

Sem razmišljala kaj sem ta dva meseca počela drugače od prejšnjega leta.
1. Ogromno sem telovadila in bila večkrat z musklfibrom kot brez, hodiva na plesni tečaj, na vadbo pace in metabolični efekt ( sploh zadnje je zakon).
2. Pila sem krvomočnico in jemala maco, ampak mislim, da šele po dnevu D, tako, da če je pomagalo je pomagalo pri ugnezditvi, ni pa sprožilo ovulacije ali povečalo kvaliteto jajčeca.
3. Pila sem smoothieje iz sadja, zelenjave in lanenega semena, skoraj vsak dan.
4. 80% časa sem se strogo izogibala ogljikovim hidratom, sploh beli moki in sladkorju. V 20% pa sem si privoščila kakšen prekršek.
5. Že nekaj časa jemljem kombinacijo tabletk omega 3, matični mleček z vitaminom c, probiotik in Elevit že skoraj eno leto.
6. 3 zaporedne mesece sem hodila na bioterapijo po Domančiču (4x na mesec), moj drai pa 2 zaporedna meseca.
7. Po seksu sem vsaj eno uro ležala na miru z blazino pod ritjo oz nogami.
To je to, upam, da bo kateri kaj pomagalo.

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 5819
10.3.2015 14:21:45   
perla*
Če si pri volji, nam privošči kakšno slikco pozitivnega testa! user posted image ooouujeee!

Neposredna povezava do sporočila: 5820
10.3.2015 14:22:59   
perla*
Super hvala, za telih 7. točk. Pri vseh lahko naredim kljukico. In jih še ene par dopišem...na rezultat bom pa zgleda še mejčkeno čičala pa čakala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5821
10.3.2015 14:38:24   
lily32
moja draga čokoladka, če si mene spravila v jok s svojo novičko, bo tvojega res kap.user posted image

Čestitke, čestitke! user posted image user posted image user posted image

Močno, močno stiskam pestke, da bo vse dobro še v naprej. user posted image Poročaj, kako bo tvoj dragi odreagiral. user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5822
10.3.2015 14:55:35   
lily32

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

jaz dajem v brezplačen najem dva otrokauser posted image ali katera hoče?

Sploh 6-letnico bi oddala za nekaj dni. Mi že tri dni po glavi skače in bom vsak čas znorela. Prvo danes je bil špetir, ker ji zobna miška ni prinesla denarja. Se je moj hitro znašel in ji je rekel, da ga je skrila za ene lončke. Potem žabe niso bile pravih barv. Po novem ona hoče imeti vse samo roza. Ja in na žalost te barve hitro zmanjka, ker nimam vseh stvari v rozauser posted image . Potem čevlji niso lepi, bi imela take kot mlajša.

Kako otroku, ki je težak karakter, dopovedat, da enostavno nimamo denarja za njene muheuser posted image .

Če najdeš koga, ki vzame tvoje, bom dodala še svoje.user posted image user posted image

S to roza barvo tudi naša pretirava, a ji namensko zadnje čase kupujem različnih barv. user posted image
Otroci poskušajo izsiliti svoje, a se morajo pač sprijazniti, da ne bo vedno tako, da bo vse po njihovo. Ne glede, ali imaš denar ali ga nimaš, je prav, da vidijo, da si pač ti tista, ki odloča o teh stvareh. Tudi naše se nekaj časa grdo držijo, potem pa se sprijaznijo. Pri nas pa je bila včeraj zgodba obratna - sem kupila pižamo večji in bi hotla še manjša tako, čeprav je ne rabi, ker svoje še ni prerasla. In potem je bil pol ure jok ... user posted image

MD, čestitke za službo. user posted image Sem prebrala, a še nisem utegnila čestitati.

Neposredna povezava do sporočila: 5823
10.3.2015 16:11:13   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Če najdeš koga, ki vzame tvoje, bom dodala še svoje.user posted image user posted image

S to roza barvo tudi naša pretirava, a ji namensko zadnje čase kupujem različnih barv. user posted image
Otroci poskušajo izsiliti svoje, a se morajo pač sprijazniti, da ne bo vedno tako, da bo vse po njihovo. Ne glede, ali imaš denar ali ga nimaš, je prav, da vidijo, da si pač ti tista, ki odloča o teh stvareh. Tudi naše se nekaj časa grdo držijo, potem pa se sprijaznijo. Pri nas pa je bila včeraj zgodba obratna - sem kupila pižamo večji in bi hotla še manjša tako, čeprav je ne rabi, ker svoje še ni prerasla. In potem je bil pol ure jok ... user posted image

MD, čestitke za službo. user posted image Sem prebrala, a še nisem utegnila čestitati.

hvala za čestitke, se bom morala še izkazat, predno bo služba moja. user posted image Komentar moje mame je bil: a ravno na poletje moraš dobiti službo? Halooooooouser posted image , a misli, da rastejo kar na drevesih.

Pri nas je enako. Če kupiš eni nekaj, je najbolje, da dobi druga isto. Drugače je špetir.
Saj je meni tudi jasno, da poskušajo, kaj in pri komu lahko kaj dosežejo. A mi včasih kar zmanjka energije in bi res kar eksplodirala. In kako se vedno umažeta, jima čim manjkrat dajem roza barvo oz. kakšno svetlejšo. madonca saj oblačila kar barvo spremenijouser posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 5824
10.3.2015 16:35:20   
tia12
Jaz pa se vam zopet pridruzujem...
Ni nam uspelo...SS.

Cestitke za pluske in tebi MD za sluzbo user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 5825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.