RE: Marčevke 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

MAFiN5 -> RE: Marčevke 2014 (13.10.2013 19:32:28)

Punce pozdravljene,

res, res se opravičujem, ampak sem bila kar nekaj časa odsotna, ker nisem vedela kje se me glava drži. Zdaj sem vam vsem odgovorila na zasebna sporočila kako se lahko pridružite forumu in vas bom tudi v kratkem po registraciji potrdila, obljubim [sm=smiley1.gif].

Na zasebnem forumu se je pridružila še ena uporabnica tanchi, ki pa je nimam med sporočili. Prosim oglasi se, da te potrdim - da ni kakšen čisto mimojedoči [sm=smiley2.gif].

Če še katera ni dobila sporočila naj mi piše na ZS ali pa kar na forumu bom zdaj malo bolj redno spremljala vse kanale.

mojci13 -> RE: Marčevke 2014 (14.10.2013 10:56:12)

Pozdravljene nosečke,

Malo vpadam v vaš forum, sicer sem bila junijka 2013 in moj malček bo jutri star 5 mesecev.

Če slučajno katera potrebuje kaj nosečniških oblačil, naj se mi javi. Malo mer za orentacijo. 165 cm, pred nosečnosto 60 kg, na koncu 73.

Prodam pa tudi skoraj nerabljeno črpalko Medela Swing, zapakirano v originalni embalaži z računom in garancijo. Nova cca 160 €, prodam za 80 €.

lp in uživajte v nosečnosti.

Gizmica -> RE: Marčevke 2014 (22.10.2013 11:08:44)

Lep pozdravček vsem Marčevkam ;)

Se jaz bi se pofočkala v to skupino. [sm=smiley1.gif]
Sem iz Kopra, PDP imam 24.3. in je to moja prva nosecnost. Stara pa sem 32 let.

Huh zdaj pa akcija in veselo prebiranje foruma... [sm=bravo.gif]

*tedy* -> RE: Marčevke 2014 (24.10.2013 16:39:00)

Tippi kako si? vse ok? odkar ste na FB ni ne vem kaj se dogaja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]nisem nič na tekočem[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

žanpaty -> RE: Marčevke 2014 (27.10.2013 19:43:38)

ojla,

se javljam po daljši odsotnosti. Nosečnost je OK, otročk brca, buši se veča [sm=smiley36.gif]samo jaz nisem OK. [sm=smiley19.gif]

Je imela katera sum raka na materničem vratu in v primeru spremembe fleka tudi odščip tkiva? Baje da na plod ne vpliva,samo me vseeno skrbi.

Bodite fajne in uživajte.

Tippi -> RE: Marčevke 2014 (28.10.2013 7:30:39)

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

Tippi kako si? vse ok? odkar ste na FB ni ne vem kaj se dogaja[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] nisem nič na tekočem[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

Ooooo tedy [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]  
Tukaj nas res več ni, smo na zasebnem forumu, ne na FB. Drugače se pa vsake toliko časa oglasim na temi Nosečke 2014, kjer te tudi pogrešam in trdno držim pesti, da prideš čim prej nazaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Pri meni zaenkrat vse ok. trebuh mi raste, mali brca, sem že čez polovico, opravila morfologijo, vse ok, tako da, samo čakamo, da bo novo leto, da si še za eno stopnjo več oddahnemo. potem bo šlo pa itak hitro in se res že močno veselimo!

kako je s tabo?

žanpaty a to so ti postavili samo sum na raka, ali je že diagnosticiran? Joooj grozno eno in drugo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] nimam izkušenj, ti pa močno želim, da bo vse dobro z nosečnostjo in tudi potem, če je karkoli na bolezni...ostani pozitivna!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

*tedy* -> RE: Marčevke 2014 (30.10.2013 10:40:16)

tippi mi smo super, ravno iz kratkih počitnic. Drug teden imam G in upam da je vse ok, sicer sem pa M že dobila 27 dan po ss in upam, da bo tudi naprej tako.... kar nočem nič brat v temah nosečnosti dokler ne bom spet tam.....
Sicer sem pa pridna in tečem skoraj vsak dan, meni je to res en ful užitek, zjutraj vstanem ob 5 grem tečt in sem do pol sedmih ko začnejo otroc vstajat že nazaj, sem cel dan ful dobre volje potem. Upam da bom tud potem ko bom noseča loh tud mal migala in ne bom kot en sodček ležala cele dneve na kavču[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]
Uživaj v [sm=nosecka.gif] in da ti čimprej mine......sej še malo pa boš pogrešala trebušček, čeprav jest nisem v nobeni nosečnosti ( no mogoče prvi) prav posebej uživala k sem velik trebuh okrog nosila sem vedno komaj čakala da rodim in crkljam naše male štručke[sm=smiley1.gif]

polančevka -> RE: Marčevke 2014 (30.10.2013 11:22:23)

IZVIRNO SPOROČILO: mravljica13

JEEEE![sm=bravo.gif]
Pa je tudi meni uspela registracija! Upam da me sprejmete med "klepetulje" [sm=smiley17.gif]

JEEEE!user posted image
Pa je tudi meni uspela registracija! Upam da me sprejmete med "klepetulje" user posted image
[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Girl1 -> RE: Marčevke 2014 (9.11.2013 17:56:19)

Čaw...jst vas tud berem že od samega začetka in bi se vam tudi jaz pridružila na zasebenm forumu [sm=smiley1.gif] PDP imam 19.3.2014. Drugače pa imam doma punčko, ki bo ta mesec stara 19 mescov :D

talytha -> RE: Marčevke 2014 (17.11.2013 17:21:56)

Pozdravljene drage Marčevke!!!
Odkar ste se preselile na zasebni forum nič ne vem kaj se s katero izme vas dogaja.....! Večina vas je sedaj že dala tudi morfologijo čes. Upam da ste vse ok, da vas mali nabrcavajo kot je le možno in da se do konca vse lepo izied.
Tako, želela sem vas samo malce pozdravit [sm=smiley27.gif]

ne mine dan, da ne pomislim kako bi moral biti že trebušček velik

Bela_Marjetica -> RE: Marčevke 2014 (17.11.2013 20:18:54)

Zivjo vse nosecke marcevke! Ce je sploh se katera tukaj aktivna :/ Ker imam tudi sama rok 3.3.2014, bi se vam rada pridruzila na zasebnem forumu ali fb stran. Upam, da se vam kmalu lahko pridruzim :) zdaj grem pa brat stare poste..... Lp

Gizmica -> RE: Marčevke 2014 (18.11.2013 12:36:02)

Zdravo bela_marjetica! Tudi jaz sem med novejsimi uporabnicami foruma in upam da naju se sprejmejo medse :)
Mafin5 a si morda prejela moje ZS? Nisem ziher al sem ga korektno poslala al kje zamočla hehe

pihka -> RE: Marčevke 2014 (19.11.2013 15:13:23)

Tut jest bi z veseljem čvekala z vami. PDP imam 18.3. in je druga nosečnost.
Upam, da me sprejmete medse:)

žanpaty -> RE: Marčevke 2014 (28.11.2013 10:36:50)

ojla,

kako? Jaz se že dolgo nisem javila [sm=smiley13.gif]
Včeraj sem imela prvič UZ pri dr. Blejčevi v LJ porodnišnici v patološki ambulanti. Otročk je lepo zdrav in pridno raste.

Ta ženska ni normalna. Dela z nosečnicami kot z živalmi. Ker imam epilepsijo, me zato pošilja ginekologinja do vseh dohtarjev na dodatne preglede (internist, genetik,...)
In ko je odprla mojo materinsko me nadrla da zakaj mam tolk dohtarjev, da bi mogla takoj k njej pridt... Potem, lani decembra sem rodila zdravo punčko in potem sva se odločila z možem za še enega otročka (predhodno pogovor z nevrologom, svojo ginekologinjo....) me je nazjala da kdo je men sploh dovolu zanost.... Uglaunem... skos je zjala, vmes klicala internistko, mojo ginekologinjo, da kaj me pošilja ke ukol, da ona vse to obvlada in da se to vse k njej pošilja.... Naredi te z zjanjem tako nemočno, da nič ne moreš. Vmes sem ji rekla, da zakaj sploh
name zja, če sem jaz dobila napotnico in prišla sem....

Pri prejšnji hčerki sem imela enako vse te dohtarje, samo da sem imela v patološki prim. Cerarja in me ni nič nadiral (sedaj je moral v penzijo)...

Je imela še katera dr. Blejec?

No lep sončkov dan še naprej in lepo se imejte!

letalo -> RE: Marčevke 2014 (17.12.2013 12:41:51)

Pozdravljene, tudi sama imam rok 19.3.2013. Prosim za vpis v zasebni forum in navodila, kako se do njega dostopa. Hvala in lp!

Lilla81 -> RE: Marčevke 2014 (27.12.2013 20:00:25)

Zdravo punce,jaz sem bla do ponedeljka aprilčica po morfologiji pa mi je spremenil datum na 28.3 tako,da se še vam pridružim:)...smo pa v pričakovanju drugega škrata,stara 32 let in iz Kopra..upam,da me sprejmete medse,če pa imate kako skrivno na fb bi se vam tudi pridružila:)

andreejaa -> RE: Marčevke 2014 (11.1.2014 16:24:42)

Živjo!

Evo še ena Marčevka :)
moj PDP 25. marec, 25 let, Celje, moja prva dojenčica :))

Zanima me, ali imate kakšno skupino tudi na FB ustvarjeno? Ali je to to? :) Lep pozdravček

Mateia. -> RE: Marčevke 2014 (12.1.2014 12:23:16)

Na fb je skupina MARČKI 2014, moglo bi vam najdt :)

remy -> RE: Marčevke 2014 (20.1.2014 11:16:40)

Živjo,

še ena marčevka. PDP imam 28.3., to je moja druga nosečnost. Poslala sem prijavo na zasebni forum, prosim za sprejem.

Pozdravčke vsem!

sara1986 -> RE: Marčevke 2014 (30.1.2014 14:42:21)

UGODNO Globinsko temeljito čiščenje preprog- na domu

V pričakovanju novega člana, vam na območju Ljubljane ugodno nudim :

Z vrhunskim globinskim sesalcem vam očistim tepih, sedežno garnituro, vse vrste preprog, tapisona, itisona.. Globinsko čiščenje jogijev, s profesionalno krtačo, ki nadomesti stepanje.. Čiščenje s profesionalnimi čistili in čistilcem Sakura.

ugodno 20 EUR

saracolpa86@gmail.com

Kako77 -> RE: Marčevke 2014 (1.2.2014 15:58:28)

Punce pozdravljene!!

Jaz sem čisto nova tukaj, zato bom prosila za kakšna navodila za telebane [sm=smiley36.gif]
PDP imam 24.3.2014. Se Vam lahko tudi jaz pridružim na zasebnem forumu oziroma ali ste na FBju??

Lepo bodite nosečke moje.
Katja

sonček85 -> RE: Marčevke 2014 (2.2.2014 16:30:59)

Če bi katera potrebovala .Res lepo ohranjeno in kot novo .
Klik na link spodaj pišete pa lahko na mare.mateja@gmail.com
http://www.mojalbum.com/matejaaleks/cotke-za-otroke/foto/21428321

Dorotheia -> RE: Marčevke 2014 (2.2.2014 21:03:18)

Malo "vdiram" v vašo temo.
Ker je moje nosečnosti konec, pa mi je ostal še en cel zapakiran paket vložkov Vir 80 in nekaj mrežastih hlačk, jih podarim, če bi katera imela. Prav tako imam še skoraj nov sirup železo iz lekarne, ki ga sedaj zaradi dodatka vitamina c ne smem jemati zaradi malčka in ga tudi podarim, če bi kateri prišel prav. Bi pa najraje videla osebni prevzem, tako da če je katera iz okolice Kranja in bi to imela, rade volje podarim. Naj se mi javi na zs.

Butterfly987 -> RE: Marčevke 2014 (3.2.2014 8:27:29)

Drage nosečnice,

Jaz sem tudi ena izmed telebanov, ki je komaj sedaj odkrila to temo :( Na FB sem vam tudi poslala prošnjo za sprejem v skupino, saj bom tam bolj dejavna in bi vam bila neskončno hvaležna za sprejem. PDP imam 23.03., pričakujeva pa fantička :)

Lep pozdrav vsem,
Butterfly987

bugimajstr -> RE: Marčevke 2014 (10.2.2014 14:00:00)

pozdravljene!! no mi imamo rok 4.4 samo po pregledu danes bo dete najverjetneje že marca..tako da če je kaka možnost bi se rad priključil med marčevke.:) seveda če me sprejmete.. imam enako ime..bugi majstr. če me dodate.:)hvala....

Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 53 [54] 55   Naslednja stran >   >>