qqqq -> RE: Marčevke 2014 (3.9.2013 8:52:45)
|
Dobro jutro, Tippi hvala za pozitivne misli. Drugace sem sama vecni optimist in se raje nasmehnem kot pa ne, ampak danes pa vseeno celo noc nisem spala[sm=jezicek.gif]. Caka me najlepsi pregled v nosecnosti, pa me je kar malo strah vsega. Upam da bo vse okej[sm=smiley36.gif] Martina23 zate pa nekaj podatkov glede genetskega posveta....super je. Nic takega sploh. Najprej prides do sestre, ki je super faca, ona vzame tvoje splosne podatke, in partnerjeve, potem pa obrne list na hrbto stran in sama zrise nekaksen "provizoris" druzinski nacrt. Vprasa ali je pri kom, ali je bilo pri kom kaj posebnega, kot so kaksne bolezni (mislim da le zato da so potem bolj pozorni na to pri tvojem testu) in to je to. To se zmenis kar s sesto, ona pa s kulijem narise par crt na list papirja. Potem gres do zdravnice, ki je tudi super faca in ti ona razlozi kaj lahko pricakujes od tega testa in kaj ne, potem razlozi razliko med AC in tem neinvazivnim testom, pove ce gre kaj narobe pri koncnem rezultatu, da ti potem AC pripada na napotnico....skratka, vprasas pa lahko vse kar te zanima. So res ful prijazni, to je bila moja izkusnja. Potem pa se stegnes roko in oddas 20ml venske krvi. Dobis racun in gres placat na banko, posto, preko neta....nic gotovine nocejo[sm=smiley36.gif] Cez 14 dni pa naj bi prisli rezultati. No, teh pa se nimam. Bom pa porocala, ko bodo prisli.[sm=smiley1.gif] Upam da sem kaj pomagala. Sedaj pa letim pocasi v pisarno, nato pa v dravlje na nuhalno. Lep dan vsem, Pa pa
|
|
|
|