Rina2 -> RE: Marčevke 2014 (31.8.2013 20:55:39)
|
Pozdravljene marčevke! Če dovolite bi se tudi jaz "pofočkala" pri vas. Sem v 12 tednu nosečnosti, NS imam v četrtek. Pričakujemo našega drugega [sm=duda.gif], doma imamo [sm=rozacrtici.gif] staro 14 mesecev, PDP imam 19.3. sem iz LJ, stara 35 in noro vesela ponovne nosečnosti, čeprav ponovno pričakujemo zaplete. A tokrat se jih bomo lotili veliko bolj pogumno in že zelo zgodaj zato verjamem, da bo vse OK. Sicer je to moja tretja [sm=nosecka.gif] in imam tudi že kar nekaj izkušenj s takšnimi in drugačnimi nosečniškimi tegobami. Nekje sem zasledila, da ste govorile o krvavitvah oz. rjavih izcedkih v prvih 2-3 mesecih. No, iz lastnih izkušenj vam povem, niti slučajno ni nujno, da napovedujejo splav. Sama sem krvavela v vseh treh nosečnostih, v prvi sem imela splav ko so izcedki že zdavnaj ponehali, v drugi je bilo vse OK in trenutno zaenkrat tudi vse OK. Sem se pa naučila še nekaj, čim bolj pozitivno razmišljaš in probaš biti sproščen, tem bolje se na koncu nosečnost izteče. Tako da nosečke, nasmeh na obraz in pogumno naprej! Če pa se vam zdi, da nekaj ni lih prav, pa to le omenite G. Lepo bodite!
|
|
|
|