zari -> RE: Marčevke 2014 (26.7.2013 8:28:13)
|
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za uspešno opravljene preglede. bucka2 lahko pa da si dobila rjav izcedek zaradi vaginalnega pregleda in je samo kakšna žilica počla, v glavnem držim pesti da bo danes vse uredu, v bistvu ne dvomim[sm=smiley1.gif]. anonimna[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] za naslednji teden, pozitivno!!! ker je res lahko prišlo do kasnejše vgnezditve. sinea sem tudi jaz prejšni teden imela take napade lakote[sm=jezicek.gif], sem celi dan samo razmišljala kaj bi jedla, vendar se je hvala bogu ta teden malo umirilo, ko mi začne po trebuhu nekaj krčkat včasih tudi do pol ure razmišljam kaj bi jedla[sm=zmeden.gif]in potem ko dofilozofiram kaj bi jedla, mi pa sploh ni dobro, se mi je pa mal meso ustavlo. Glede vode so tud mene opozorili da moramo v [sm=nosecka.gif] 2-3 litre tekočine spit dnevno, no sedaj še gre ko je tak vroče, me pa mal skrbi kako bo potem ko se bodo začele prave slabosti, v prejšnji nosečnosti se mi je voda popolnoma ustavla in mi je šla bolj gor kot dol, sem pa zato dobla bakterijsko vnetje mehurja in posledično terapijo z antibijotiki, predhodno se mi je pojavil rjav izcedek, drugih težav nisem čutila. Imam pa tudi jaz eno vprašanje, zvečer ko grem spat imam občutek ko da mi bo vse ven padlo, ko da mi nekaj tišči dol, ne poneha tud ko se uležem in nekaj časa ležim v postelji[sm=zmeden.gif]. biba22 [sm=bravo.gif] dobrodošla, sedaj pa srečno do konca in bilokakšni izcedek resno vzami.
|
|
|
|