fraulein -> RE: Marčevke 2014 (23.7.2013 14:08:55)
|
drži se...[sm=smiley19.gif][sm=smiley27.gif] In sožalje vsem, ki vas že čuvajo angelčki. Verjamem, da je to bolečina, ki se je ne da opisati. Po naravi sem takšna, da ima vsaj zakaj, tudi svoj zato. Nisem panična, no mogoče malo. Ampak to zato, ker veliko stvari slišiš nekje površno, in si potem v dvomih ali so resnične ali ne. Torej moja radovednost je kriva, da vam zastavljam milijon, mogoče za vas neumnih vprašanj.To je moja 1. nosečnost, in ker dvomim v naključja, menim namreč, da za vsako stvar obstajajo določene razlage.[sm=smiley36.gif] Torej, kaj pravite? Je povišana telesna temperatura normalen pojav? Niha med 37 stopinjami in 37,5. to sem opazila kak teden nazaj.. Res pa je, da je to mogoče, zaradi hormonskih sprememb, kajti sedaj se v telesu odvija mnogo procesov. Od deljenja celic, do tega, da mora telo sprejeti, da se v telesu nahaja tujek, ki bo črpal telo. Če je malo višja temperatura normalna.. ne bom zganjala vika in krika, kajti drugih tako rekoč bolezenskih znakov nimam.. Hvala za odgovor. odgovore.. in se opravičujem za radovednost [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|