|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maserji...
18.6.2013 9:05:19   
Anonimen
Ste kdaj doživljale kaj intimnega z maserji? Moj problem je v tem, ker sem mu ga na nedolžni masaži potegnila... Mož ne ve. Daje me vest... Ja, običajna masaža, ampak vzdušje vmes je postalo tako napeto, da se je moralo sprostit. Zdi se mi, da me je kar začaralo...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maserji...
18.6.2013 9:35:39   
Maleal
In kaj ti naj zdaj mi,ploskamo???Kaj bi sploh rada povedala,se hvališ s tem al kaj?Če si uživala nadaljuj ne,če ne pa te naj mož zmasirauser posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2013 13:16:11   
tehnofil
čas kislih kumaric, pa se zmišljujejo

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2013 9:18:14   
daddy
Potegnila si mu ga in ostala neposeksana? Razumem tvoje razočaranje. Da ni morda maser gay?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.7.2013 12:24:51   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Potegnila si mu ga in ostala neposeksana? Razumem tvoje razočaranje. Da ni morda maser gay?

Ojoj :) Umiram od smeha.....za tole dobiš pa pivo, sam skupi mormo prit :)

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2013 15:49:35   
daddy
Ja, res je cajt.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.7.2013 15:58:15   
Vijoličarka
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Nekaj takega sem hotela sama napisati. Tako vroče in napeto vzdušje, vsa ta masaža... ona pa gre in zadovolji maserja in še plača za to. Fantje, to je sanjska služba. user posted image

Strinjam se s Tehnofilom - čas kislih kumaric.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.7.2013 17:06:32   
mateyka
mogoče je pa maser seksal ravno eno seanso prej in je bila stranka veliko lepša od anonimne avtorice te teme? baje te pol nekak ne mika, razen če ti res ravno ne pade na tiča (kar se je v tem primeru dobesedno zgodilo)..

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2013 6:38:10   
bugimajstr
hehehehehehe....kako lepo ste mi popestrili dan.:)po dolgem času grem spet na rr in se do solz nasmejem.:) no zdaj bomo spet malo več na tem forumu.:) aja..kje se lahko prijavim za maserja??:)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2013 13:19:15   
devo
Povej raje kje masiraš user posted image

(odgovor članu bugimajstr)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti med 20 in 30 eur (23%)

NE, ker ne vem kaj je v darilu (77%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!