Maserji... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> Maserji... (18.6.2013 9:05:19)

Ste kdaj doživljale kaj intimnega z maserji? Moj problem je v tem, ker sem mu ga na nedolžni masaži potegnila... Mož ne ve. Daje me vest... Ja, običajna masaža, ampak vzdušje vmes je postalo tako napeto, da se je moralo sprostit. Zdi se mi, da me je kar začaralo...

Maleal -> RE: Maserji... (18.6.2013 9:35:39)

In kaj ti naj zdaj mi,ploskamo???Kaj bi sploh rada povedala,se hvališ s tem al kaj?Če si uživala nadaljuj ne,če ne pa te naj mož zmasira[sm=jezicek.gif]

tehnofil -> RE: Maserji... (19.6.2013 13:16:11)

čas kislih kumaric, pa se zmišljujejo

daddy -> RE: Maserji... (20.6.2013 9:18:14)

Potegnila si mu ga in ostala neposeksana? Razumem tvoje razočaranje. Da ni morda maser gay?

kalbo -> RE: Maserji... (1.7.2013 12:24:51)

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Potegnila si mu ga in ostala neposeksana? Razumem tvoje razočaranje. Da ni morda maser gay?

Ojoj :) Umiram od smeha.....za tole dobiš pa pivo, sam skupi mormo prit :)

daddy -> RE: Maserji... (2.7.2013 15:49:35)

Ja, res je cajt.

Vijoličarka -> RE: Maserji... (2.7.2013 15:58:15)

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Nekaj takega sem hotela sama napisati. Tako vroče in napeto vzdušje, vsa ta masaža... ona pa gre in zadovolji maserja in še plača za to. Fantje, to je sanjska služba. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Strinjam se s Tehnofilom - čas kislih kumaric.

mateyka -> RE: Maserji... (2.7.2013 17:06:32)

mogoče je pa maser seksal ravno eno seanso prej in je bila stranka veliko lepša od anonimne avtorice te teme? baje te pol nekak ne mika, razen če ti res ravno ne pade na tiča (kar se je v tem primeru dobesedno zgodilo)..

bugimajstr -> RE: Maserji... (7.8.2013 6:38:10)

hehehehehehe....kako lepo ste mi popestrili dan.:)po dolgem času grem spet na rr in se do solz nasmejem.:) no zdaj bomo spet malo več na tem forumu.:) aja..kje se lahko prijavim za maserja??:)

devo -> RE: Maserji... (2.9.2013 13:19:15)

Povej raje kje masiraš [sm=hudicek1.gif]

Stran: [1]