nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 Njena oblačila so res njena stvar, samo z živalskimi vzorci, dolgimi petami in šprekratkimi krili daje napačne signale. In zato, namesto, da bi jo poslušali, kaj govori, gledamo, kako izgleda. Grem stavit, da večina njenih kolegov nameni več pozornosti njeni spodnji polovici telesa kot pa njenim govorom in predlogom. Kako naj jo potem resno jemljejo? a misliš, da bi bilo kaj drugače, če bi bila oblečena"normalno" ,ali pa zavita v burko? večina jih glede na posnetke iz parlamenta tam pase dolgčas. na teh obiskih pa tudi dvomim, da se kaj pametnega dogovorijo, oz.kako se bi sploh lahko, ko pa je več ali manj vedno okli vse polno fotografov,ki škljocajo, bliskajo,...novinarjev,..in še in še,.. tako da še vedno stojim za tem, da obleka ne naredi človeka! Glede na moje izkušnje pa je to zelo pomembno. Delam v moškem kolektivu. Za na delo imam ponavadi hlače (največkrat temno modre kavbojke), na vrh bolj enostavno majico, balerinke .... Nič vpadljivega, pa gledam še na to, da je primerno tudi za v proizvodnjo, ker imam tam svoje projekte. Zadnjič sem se morala zaradi določenega dogodka bolj poslovno urediti (ampak ne ravno po protokolu) in sem zato oblekla fine črne hlače, reklc, imela sem pete ... Sem cel dan poslušala komentarje kako sem se zrihtala, da sem prav "štmana", da sem seksi ... Ni da ni. In sem se zato počutila zelo neprijetno, ker se mi je zdelo, da me samo zaradi obleke kolegi ne obravnavajo tako resno kot sicer.