BellaB -> RE: Stil oblačenja naše premierke (15.6.2013 0:13:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: BellaB NUJNO nuca stilista!! Sicer je bila tista obleka pr papezu meni zelo lepa, ampak s tisto tancico je cist mimo vsekala, ker je izpadlo kot da bi sla na pogreb, ceprav je obleka temno modra. Nevem kak protokol imajo tam, ampak mislim, da s kakim detajlom barvanim bi malo pozivila vse skupaj. Na sprejemu pri papežu bi še verjetno angleška kraljica morala izgledati tako, kot da bi šla na pogreb....ni tam požitve v smislu kakih rdečih in rumenih modrih detajlov.......[sm=smiley36.gif] Drugače pa mene pri njenem stilu moti zgolj to, da nosi prekratka krila......pač ne zdi se primerno za njen položaj, da ima ženska krilo nad kolenom......zelo elagantna bi lahko bila tudi v krilu do kolen...... vzamem nazaj svoje besede, ker nisem vedla kak protokol imajo glede oblacenja v Vatikanu. Mislim, sej meni je tista obleka lepa, sam mi je blo cudno, ker je bla resnicno kot za na pogreb. Drugace mi je imela lep stil Katarina Kresal. vedno zelo elegantna, pa kar je dala nase.
|
|
|
|