zlatolasek
|
Dober dan moje sočakajoče na Tippi: no, če M še ni prišla, je to samo pozitivno, naj tako tudi ostane. Ne obupaj prehitro! Jaz še vedno navijam zate (in seveda za vse ostale) Radenska: uuuu, super za Klomifen, jaz sem tudi v prvo z njim zanosila. Močno držim pestke *tedy*: zveni zeloooooo dobro,moj edini znak v prvi N je bil boleče bradavice. Upam, da kmalu zagledaš Kdaj delaš test? Neala: ah ne sekirej se, nisi me spravila v slabo voljo, sploh ne! Kot sem že napisala, si me samo spravila nazaj na realna tla, točno to sem potrebovala Zdaj nekako že čakam in upam, da bo vsaj prišla čim prej, da lahko na polno začnemo z drugim krogom Pri meni pa nič novega....še vedno sem brez znakov. Upanje sicer še vedno ostaja, a pričakovanja so realna. Sej ne, da sm šla pol dans zjutrej z jutranjim urinom delat test (11 dni po O), ITAK je bil - , pa si nisem mogla pomagat Sm tolk jezna nase, res no. Sicer pa še vedno čakam pošiljko O testov, ki sem jih po e-bayu naročila iz kitajske že skor 1 mesec nazaj (50komadov za 5€ ), ker pač glede na moje cikle nikoli nisem vedela kdaj na bi bila O. Pol pa preberem nekjem, da pri PCO, redko pokažejo prav oz. da so lahko velikokrat lažno pozitivni, ker reagirajo še na druge hormone. Jao sem smotana, še dobro da so bili poceni. Nisem bla pa tok pametna, da bi si zdraven naročila še kakšen N test, ne to pa ne, rajš tle dnar stran mečem, ker sem neučakana. Nič, grem delat kaj produktivnega, da malo odmislim vse skupaj
|