zlatolasek
|
Radenska: ko gledam ljudi okoli sebe in vidim, da niso srečni, kljub temu da imajo vse in jim nič ne manjka, me kar srce boli. Jaz sem se sicer tudi šele po rojstvu mojga piščančka začela zavedati malih, a nadvse lepih trenutkov, ki jih je vsak dan polno, samo odprt moraš biti za to. In lahko rečem, da sem kljub temu, da nimamo vsega, nam kdaj tut kaj manjka, zelo srečna in se tega zavedam in znam to cenit. Nikoli nebi menjala tega kar imam zdaj, za nič na svetu. Sem živi dokaz za to, da življenje ne gre kot po planu in včasih sem mislila, da si lahko samo tako uspešen in posledično srečen. Danes, ko je življenje naredilo kar nekaj ovinkov vidim, da ni tako. Zato tudi ne bom preveč razočarana, če glih ta mesec ne bo +, ker vem , da takrat ko bo, bom presrečna in verjamem da je en razlog za to. Joj, malo preveč sem zafilozorirala Moji znaki: sem pogooglala te bolečine v jajčniku in sem prišla do zaključka, da gre najverjetneje za t.i. bolečine zaradi corpus luteum-a, ki v tem času proizvaja progesteron, kar pa je v primeru zanositve lahko le pozitivno, tako da sem pomirjena. Našla sm pa tudi eno stran, pa ne vem več kero, kjer ti dejansko izračuna na podlagi O, kdaj je navečja verjetnost za vgnezditev in posledično prvi možni čas testiranja. Meni je pokazalo, da bi lahko bila vgnezditev v ponedeljek, testek pa bi potem lahko že v sredo kaj pokazal.... Anyway...sem se odločila da ne bom delala testa do vikenda, niti ga nimam še doma, ker se mi zdi, da bi na prejšno N lahko prej že zaznala kakšne morebitne zanke N (slabost, boleče bradavice itd), če jih pa ne bo, pa tudi M ne bo, potem pa grem v nabavo. Skratka, moj pišče je šel danes prvič na morje z dedkom in babico, tako da sva z dragim sama......zvečer bo akcija Punce, glavo po konci, pozitivne misli in sem prepričana, da bomo vse prej ali slej prišle do najlepšega + in potem male štručke! Pa lep vikend
|