ursonok -> RE: Junijke 2013 (24.8.2013 10:47:19)
|
Živijo, naša noč je bila super, zaspala je že na avtobusu na meni, doma smo jo samo odložili okoli 22.30, zbudila se je pa malo čez 8h [sm=bravo.gif] Sem skoraj naspana, čeprav sem šla spat ob 1h ali še pozneje [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] Sem šla pa zjutraj že laufat, bravo jaz! Je pasalo. Me pa FUL boli hrbet, komaj diham, sploh v nekaterih pozicijah. Tako je bilo pred osmimi leti, pa sem šla v Krakovu k nekemu fantomoterapevtu, ki "operira z energijo". In me je po eni seansi minilo - prej pa par mesecev nisem mogla spat, ker me je v leže najbolj bolelo. V torek imam homeopata, bomo videli, kaj poreče. Zdaj delam, Aurorka spi, ko se zbudi, gremo v vinjarno po zelenjavo in nekaj pojest. Prej se bomo, upam, še z otroki slišali. Uf, še par dni, pa v Slovenijo! Danes zvečer imamo mini piknik pri kolegih - čuvajo hišo nekih drugih kolegov, ki so na dopustu. Stari, včeraj sem bila kar malo zamorjena ... no, skoraj. Super hiša, velika, 4 sobe, salon, kuninja, jedilnica, dve kopalnici, vrt z bazenom. In to v mestu, 10 minut peš do centra. Tiho okolje. Ma za dol past, res. Jah, se je treba pa sprijaznit z dejstvom, da tega ne bomo nikoli imeli, a ne. Se tolažim, da to itak ni najpomembnejše - glavno, da sta zdravje in ljubezen! [sm=jezicek.gif] Da ne bom prepametna - grem delat. Vsem želim lep vikend. Barbapapa - upam, da pridno goniš kolo! Saša, ti nadaljuj z orbitrekom, dansas, ti se nam pa pridruži [sm=smiley36.gif] Tudi meni še vedno nagaja par kg, pa nagravžen trebuh. Ampak ne gre na bolj sploh [sm=zmeden.gif] Bo treba čisto nehati pit pivo, očitno. No, morda, ko se vrnemo iz Slo ... Filipa, ti mi pa povej že no, kako je s to alergijo na alko ...
|
|
|
|