ursonok
|
Živijo, naša noč je bila super, zaspala je že na avtobusu na meni, doma smo jo samo odložili okoli 22.30, zbudila se je pa malo čez 8h Sem skoraj naspana, čeprav sem šla spat ob 1h ali še pozneje Sem šla pa zjutraj že laufat, bravo jaz! Je pasalo. Me pa FUL boli hrbet, komaj diham, sploh v nekaterih pozicijah. Tako je bilo pred osmimi leti, pa sem šla v Krakovu k nekemu fantomoterapevtu, ki "operira z energijo". In me je po eni seansi minilo - prej pa par mesecev nisem mogla spat, ker me je v leže najbolj bolelo. V torek imam homeopata, bomo videli, kaj poreče. Zdaj delam, Aurorka spi, ko se zbudi, gremo v vinjarno po zelenjavo in nekaj pojest. Prej se bomo, upam, še z otroki slišali. Uf, še par dni, pa v Slovenijo! Danes zvečer imamo mini piknik pri kolegih - čuvajo hišo nekih drugih kolegov, ki so na dopustu. Stari, včeraj sem bila kar malo zamorjena ... no, skoraj. Super hiša, velika, 4 sobe, salon, kuninja, jedilnica, dve kopalnici, vrt z bazenom. In to v mestu, 10 minut peš do centra. Tiho okolje. Ma za dol past, res. Jah, se je treba pa sprijaznit z dejstvom, da tega ne bomo nikoli imeli, a ne. Se tolažim, da to itak ni najpomembnejše - glavno, da sta zdravje in ljubezen! Da ne bom prepametna - grem delat. Vsem želim lep vikend. Barbapapa - upam, da pridno goniš kolo! Saša, ti nadaljuj z orbitrekom, dansas, ti se nam pa pridruži Tudi meni še vedno nagaja par kg, pa nagravžen trebuh. Ampak ne gre na bolj sploh Bo treba čisto nehati pit pivo, očitno. No, morda, ko se vrnemo iz Slo ... Filipa, ti mi pa povej že no, kako je s to alergijo na alko ...
|