|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
22.8.2013 7:09:44   
sover
Dobro jutro.

Spet sem kot zombi. pa ne zaradi naše dojenčice, temveč zaradi malčka. Ta se je nekaj tednov nazaj začel ponoči zbujati. Najprej je bilo samo občasno, zdaj pa se to dogaja že skoraj vsako noč. Zvečer zaspi OK, potem je precej stokanja in tudi pravega joka med spanjem, nakar se okoli 1 zbudi in začne bluzit. Vse drugo, samo spat ne. user posted image Potem ga prepričujemo, naj zaspi. Včasih nam ratav pol ure, včasih pa smo tudi dve uri in pol pokonci. katastrofa! Imate kaj izkušenj s tem? Za kaj gre? Zakaj toliko joka v spanju? Je to reakcija na sestrico ali samo razvojna stopnja?

Barbapapa, naš prvi je imel takšno prebavo, da je kakal vsakih nekaj dni. Tudi meni to ni bilo OK, čeprav so vsi govorili, da je. HB je to minilo, ko je začel jesti GH.

Boleči sklepi - po prvi nosečnosti se mi je zgodilo enako. Menda zaradi pomanjkanja kalcija. Že po enem mesecu jemanja, je bilo OK, sem pa za vsak slučaj jedla kalcij še en mesec.

Evo, tudi moja princeska je že v akciji. Uf, bo naporen dan.

(odgovor članu Barbapapa77)
Neposredna povezava do sporočila: 401
22.8.2013 8:08:08   
filipinab
Zaspano jutro...user posted image

Mali spal pridno 5,5; 2;2 - superuser posted image user posted image user posted image jaz pa po prvem podoju nisem mogla zaspat, se je tamal že drugič tacajt zbudu. Tud jaz sem zombiuser posted image user posted image user posted image user posted image

sover : glede nespanja tavelikega - nimam izkušenj, no, pa upam, da jih tudi ne bom imelauser posted image user posted image kaj vse na še čakauser posted image

Naš mali vedno več čeblja, uživa pod lokom, se pogovarja z rožico in želvouser posted image user posted image Čez dan popase kravice, tolikokrat, da bi lahko bil pastirčekuser posted image user posted image user posted image

Filip vedno bolj zahteva, da je v pokončnem položaju, radoveden za dva. A je za to še prehitro? Ko je siten se samo na tak način umiri.

Dojenje in pivo - ne morem verjet, ampak pr men deluje. Mož je presrečn, ker mu čez noč ni treba vstajat, se pa zato čez dan res potrudi, da naju pocarta. Sem vesela, da se toliko ukvarja s sinkom, mali prav uživa, ko čebljata vse mogoče lumparijeuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa taaaaaaak utrujena, da se bom kar kmal pridružla Filipu pri spanju, če ne ne bo nič dans iz mene...user posted image user posted image user posted image

A je bila včeraj luna? Mislim dauser posted image user posted image user posted image

Kljub vsemu lep dan, mamice in tatkoti in otročkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 402
22.8.2013 8:39:39   
Saša33
Jutro še od mene,

čaakam kolegico, da pride. Se gremo kopat nekam na slo obalo. Odvisno od dretja otrok v avtu. Sem si ravno naredila sok (rdeča pesa, korenje, pomaranča, breskve).Super
Tamali je zaspal okoli 21h in se zbudil ob 3h, nato ob 6h. Sem čisto zalimana. Se mi pozna da redno gonim orbitrek in ni nobene kondicije.user posted image user posted image user posted image

Tamali spet visi na joški, Lara še spi. Zadnje dni se nič ne zbuja. Pojma nimam zakaj se otroci zbujajo na cajte. Se mi je zdelo da ji je blo vroče, nimam kakega pametnega posveta.

Jutri imamo posvetovalnico. Cepit ga ne bom še pustila, čez kakšen mesec, bomo vidli kako bo z soorom. Ima pa ziher okrog 7 kg, in nosimo 69, mu je malo preveliko a vsaj v pasu ga ne stiska. Drugače sem ga komaj not spravila v kakšen 62 bodi. Bajsiuser posted image user posted image

Ursonok: da nisi slučajno v slo, aaa, pogrešam tvoje oglašanje.

Drugače pa tiste, ki imate starejše otroke. Kje naj kupim kake pametne škorenjce in palerino za v dež za tamalo, kaj ste kaj nucale. Ravno včeraj sem se spraševala kako gre cajt hitr. Tamala bo naslj mesec stara leto in pol, mali bo v nedeljo tri. Noro, čas res minva u iber hitr.

nič, lep dan

(odgovor članu filipinab)
Neposredna povezava do sporočila: 403
22.8.2013 8:45:52   
ursonok
Ojla,
se včeraj nisem nič javljala, je bil čuden dan ...

Zvečer sem moja dva poslala ven, sama sem morala pa ostat doma in delat - sem imela resno abstinenčno krizo, se človek enostavno navadi hoditi ven na tape. Pa lačna sem bila ful, sem se valda navadila zvečer jest user posted image . No, sme si naredila solato ... Pa laufat sem šla, okoli 22h - ravno prava temperatura user posted image

Sover
tega zbujanja tavelikega ti sploooh ne zavidam. Meni je to najhuje. Ko človek enkrat že prespi noč, vse ok, potem pa kar out of the blue neki nočno cirkusi ... Koliko je star? Že več kot 2? To bi moralo biti nekaj psihičnega ... Kar je ponavadi še težje odpravit.
Trenutno sem v branju homeopatije, zato bi ti svetovala, da si najdete enega dobrega homeopata. Take stvari so hitro ozdravljive, sploh pri otrocih, baje.

Filipa
čestitke za pivo in mleko user posted image . Ja, tudi meni je to najhuje, da ponoči ne morem nazaj zaspat. Ampam na srečo naš Aurorčič ponoči spi user posted image . Si pa dobra, da si živela pri tastih, uh, meni bi se zmešalo. Izola mora biti pa ok, sploh zdaj, huje je pozimi (dolgčas).

Sploh ne vem, ziher sem hotela še kaj pokomentirat, pa mi je ušlo iz glave. Jap, sem neprespana. A ni to absurd - otrok ni, jaz sem pa vseeno neprespana.
danes zvečer grem pa na Alhambro gledat nočno predstavo Flamenka! Baje je res huda zadeva. Bomo videli ...

Neposredna povezava do sporočila: 404
22.8.2013 9:26:35   
Lethe
Jutro.

Kako, kako?

Jaz sem totalno bedno. Ah, kako naj bi bilo drugače. Se spomnite, ko sem stokala zaradi psa pred nekaj meseci, ker je začel šepat, ko ga je med tekom podrl pes od zadaj? No, smo nekako uspešno to sanirali s počitkom in omejenimi sprehodi.
Včeraj pa...na sprehodu, je potegnil, nerodno stopil ali pa v kakšno luknjo, ne vem...začel na polno šepat. Šli takoj na pregled k ortopedu, pa ni mogel nič ugotovit, ker je bil pes preveč zakrčen, se ni sprostil (verjetno tudi zato, ker mene ni bilo zraven, le M)...in imamo danes slikanje. Danes ne stopi več na nogo. Ga je pa oče potem peljal lulat, in ko sta prišla na travo, je menda začel hodit...hmm...
Domnevno so strgane kolenske veziuser posted image Jaz sem takrat predvidevala, da so le natrgane, zdaj je pa očitno dokončal delouser posted image
Mi gre kar na jok...

Da ne omenjam, da je polna luna očitno spet vplivala na malo, ki se je celo popoldne nekaj drla in pritoževala. Pa tudi v prvem poskusu zvečer ni zaspala, ampak sem morala še enkrat ponoviti vajo (dojenje). Je pa potem ok spala - 3.5, 4.5 in zdaj že 2.5 pa še spi...

Drugače pa vse po starem, jutri imamo piknik s prijatelji in upam, da bo vreme zdržalo. Vedno je pa neka slaba napoved, ko se kaj zmenimo.
Nič, grem nekaj pojest (s težavo) in počakat, da se P zbudi.

Uživajte.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 405
22.8.2013 9:28:54   
Lethe
Sover, kaj pa kakšne sanje/more pri malem?
Sem najprej pomislila tudi na luno, pa vidim, da je to že nekaj tednov...

Zna biti tudi povezano z novo članico.

< Sporočilo je popravil Lethe -- 22.8.2013 9:33:05 >

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 406
22.8.2013 9:43:11   
dansas
Hej,

jaz se moram pa najprej pohvalit, oz. tamalo user posted image : prvič se je zbudila ob 4:30 (rekord) in naslednjič ob 7:45 user posted image , potem je uro in pol bedela, nato sem jo položila spat, zdaj pa spet spi, da lahko mami tudi kaj napiše user posted image - skratka krasno user posted image . Sem dobila odgovor, kaj se zgodi z zizkami doječe mamice, če otrok prespi noč. Pri prvem dojenju je pila samo na eni strani, tako da je šele zjutraj pila na drugi (po 12ih urah!). Sem mislila, da mi jo bo razneslo, preoblekla sem se pa itak 3x, ker mi je majico čisto premočilo.

Jaz imam tudi probleme nazaj zaspat, če se zbudim (oz. bolje rečeno, če me zbudi user posted image ) tam nekje od 2h do 6h; od 6h dalje pa zaspim v 5ih sekundah, če mi je dano - samo mi ponavadi ni, ker glih zjutraj mala najbolj nemirno spi in se zbuja na 20 min. Ma, nismo čist usklajene user posted image

zbujanje starejšega otroka - naša tadruga je imela (krajše) obdobje tam okrog drugega leta, ko se je zbudila sredi noči in ne nazaj zaspat user posted image . Sem jo samo ignorirala, ker če sem se z njo ubadala, je imela še večje veselje. Je pela in si čebljala in nasploh bila budna kot čuk. Ko je videla, da je nobeden ne obrajta, se je le nehala zbujat. Samo jokala pa ni, tako, da ne vem user posted image

papa

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 407
22.8.2013 10:34:21   
ursika_ursi
Ja ja, včeraj je bila luna. Ne rabim niti gledat na koledar, vidim kar pri sebi in zdaj še pri tamalčku. Cel dan smo meli joška time, grozauser posted image Ne vem če je v celem dnevu prespal vsega skupaj 2 uri. Je bil pol zvečer že ko zombi, čist krvave oči, ampak zaspat pa ne in neuser posted image No, ga je pol zmanjkalo že ob 20:30 in je lepo spal do jutra do 7huser posted image user posted image Drugače pa lethe, dojim polno ja. So pa po tako prespani noči zizike čist nabite, da na začetku komaj zagrabi, pol pa steče in to tako, da se mu vmes 15x zaletiuser posted image user posted image
Na dopustu smo pa bili v Pakoštanih (blizu Zadra).

Jok...šibam user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..."

30.7.2012- plusek
21.8.2012- si odšel med angelčke
18.10.2012- plusek
21.6.2013 se je rodil Aleksej <3

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 408
22.8.2013 12:42:46   
girl79
Čao user posted image ,

Mi smo bili skoraj 2 urci na sprehodu...oz. malo na sprehodu, potem smo pa malo še pred našim blokom bluzili, jaz sem malo čvekala z drugimi mamicami, Neža se je igrala, Filip je gledal okrog sebe user posted image Nas je pa na sprehodu "zasačil" Googlov avto, ki snema!! user posted image

Ja, jaz si tudi po eni strani ne želim da bi mali noč prespal, ker bi si itak mogla it črpat...moje joške so navajene vsake 2 uri se spraznit, no v bistvu vsaki 2 uri, ker vsakič dojim samo na eno...tako da že kakšna 5 urna nočna varianta jih kar fajn napolni z mlekom....sicer se mi pa zdi da mali zadnje čase spi čez dan malo manj, zato pa potem ponoči tudi kakih 12-13 ur...seveda v 3-4 kosih! user posted image

Včeraj je bila pa Neža po mojem prvič v življenju res lačna in to načrtno! Ja, sem jo zlobna mama pustila lačno in sicer iz vzgojnih namenov...zelo velikokrat noče jest takrat ko je zajtrk, malica itd. in potem čez pol ure teži da je lačna in sem se odločila da mora dobit malo lekcije....spet ni hotla jest malice in sem ji že takrat 2x povedala da če bo potem lačna ne bo dobila jest do kosila...no in je res potem kmalu začela težit da je lačna in sva šli šele čez pol ure delat pizzo in potem še pol ure, da sva jo naredili in spekli, tako da je morala dobro uro zdržat lačna, no edino malo paprike, ki sva jo dajali na pizzo sem ji dovolila pojest....bomo videli če bo lekcija kaj zalegla user posted image

Zbujanje otroka ponoči - naša se je zbujala nekje do 1,5 leta in bila tudi po 2,5 ure pokonci...še najbolj je res pomagalo ignoriranje...no v moji postelji seveda, če je bila v svoji je bilo huuudo dretje! user posted image Nimam pa kakega recepta, pri nas je preprosto prerasla....

Lethe - user posted image za tvojega kuža...upam da se bo kmalu tačka pocelila...

Lepo se mejte user posted image

< Sporočilo je popravil girl79 -- 22.8.2013 12:43:32 >

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 409
22.8.2013 19:42:05   
Lethe
Živjo.

Evo nas, mi smo že nazaj z izleta v Topolšico. Smo psa peljali na pregled in rtg. Na žalost bo potrebna operacija, ker si je popolnoma pretrgal križne kolenske vezi. Prvič jih je verjetno dobro natrgal, včeraj pa dokončal delouser posted image No, je bil pa ekstra priden in najbolj vesel vseh veterinarjev in tehnikov okoli njega. Bumbaruser posted image
Polona je bila tudi zelo pridna, očitno nas podpira...na poti tja je večinoma gledala in opazovala, tam je malo spala in bila malo na roki, za nazaj spet spala. Kar pomeni, da je ves čas zdržala brez dojenja! user posted image Res je vse skupaj trajalo le dobri 2,5 uri, a vseeno, ponavadi nam to ne uspeuser posted image

Aja, ko sem zjutraj napisala, da še spi - spala je potem 4,5 ure!user posted image Torej 3.5, 4.5 in 4.5

Girl79, Google? Za kaj se to gre?

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 410
22.8.2013 21:37:02   
sover
Will we sleep or will we not sleep? That is the question. user posted image user posted image user posted image Pustimo se presenetiti...

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 411
22.8.2013 21:53:19   
filipinab
Evo, mi bili na večernem sprehodu, se podojili na plaži, mali je bil taaaaaaak budn, da je šele malo nazaj zaspal.
Drugače pa čeblja, da je kaj, ta teden se mu je odprlouser posted image user posted image user posted image

Naj otročki dobro spijo, mamice in tatkoti pa še kužek tudiuser posted image

Nočkouser posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 412
22.8.2013 22:12:16   
Lethe
Pri nas smo imeli ponovitev včerajšnjega večera = jok, ker ji ni nič prav in je preveč zaspana. Posledično kar naprej priklopljena in potem pol tega bruhnit, ker je čisto preveč...pa spet priklopljena in nato končno konec. Zaspala ob 21 30, upam, da za malo dlje...

Dobro spite, se beremo spet jutriuser posted image

p.s. res, še dobro, da imamo tale forum, da se kdaj "zjokamo" hehe

Neposredna povezava do sporočila: 413
23.8.2013 6:22:33   
sover
Spali smo!! user posted image user posted image user posted image user posted image Jazbi sicer rabila še kakšno tako noč, da si v celoti opomorem, ampak tudi ena sploh ni slaba user posted image .

Saša, kako je blo na posvetovalnici?

Škorenjci in pelerine - lani jih je moja sestra kupovala v MC Centru v Šiški. V zgornjem nadstropju je zraven Kakduja ena trgovina, mislim, da je Iana.

Zbujanje - mali je zdaj star leto in 8 mesecev. Edina sprememba v njegovem življenju zdaj je Karla, tako da njbrž je to zarad nje. Definitivno pa ponoči sanja in se od hudega zbuja (včasih se tudi smeje v sanjah, ampak od tega se ne zbudi). Ursonok, definitivno ga bom peljala k homeopatu, ker ima ševedno težave s kožo, pa bomo sproti uredili še tole, če bo še aktualno.

Lethe, upam, da si kužek čimprej opomore. Pa user posted image za vožnjo. Res je fajn, če se tamali radi peljejo - je svet takoj večjiuser posted image .

Luna menda zdaj malo popušča (še dobro) in upam, da nas danes čaka en miren, lenoben dan (da niso to le pobožne želje ...)

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 414
23.8.2013 8:18:53   
filipinab
Jutro, ne dobro ne slabouser posted image

Spali smo dobro do 4:30 z vmesnim dojenjem, potem naprej pa ne večuser posted image user posted image user posted image
mali je neki cvilu, jokcu, zjutraj ko ga je preoblekel M pa v tak jok, da sem mislila, da me bo kap - iz smeha v obupno dretje, pomagala sam joška. In potem kot da ni bilo nič. Smo ga uštimal, podojil, ni zaspal na joški. ga dam pod lok, pol ure čebljal in potem na joško, zaspal, da se je sam stisnil k njejuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa se kar mal čudn počutim, tako kot bi bila prehlajena, pa v bistvu nisem. Matra me dihanje, kot da bi imela čist zabasana pljučauser posted image eh, po temle porodu se mi je vse neki na glavo obrnil. Ja, potrjena alergija na alkohol - ne sam na teran. Saj ne, da sem veliko pila, po moje 1 l v enem letu, zdaj pa še tega ne bomuser posted image pa so šli koktajli...

Jah, dobr da lahk mal počvekam... če ne sam M poslušauser posted image user posted image user posted image

Mali zdaj spi, tak da mam pol urce zaseuser posted image user posted image user posted image

Jutri mamo en mini družinski piknik po moževi strani. Upam, da bo vreme zdržalo, napovedujejo poslabšanje.

ursonok : Živela pri tašči in tastu - 1,5 meseca sama, ker je bil M še v Lj. Sama v popolnoma novem okolju, sam do službe sem znala prituser posted image user posted image user posted image Sem bla pa res usekanauser posted image user posted image user posted image No, ja, pač je treba sprejet stvari, če imaš pred seboj določene cilje. Če ti povem, da sem imela pri njih bolj mirno življenje kot pa če bi živela z mojimi starši, potem veš, da je bilo ok. Sem pa zdaj presrečna, da sva sama zase, pa še tolk km in 82 stopnic stranuser posted image user posted image user posted image

Kje pa ve živite, ste po večini zase al pri katerem doma?

Bodte fajn, izkoristite današnje lepo vremeuser posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 415
23.8.2013 8:39:41   
ursonok
Ojla,

Aurorec se ja danes zbudila ob 5h!!! No, to je za nas seveda precej slabo, ker ponavadi spi do 7h. Se je dojila, in to na obeh straneh (nič vihala nos), potem pa še malo flaše in nazaj spat.
Jaz sem malo bolj zalimana - sem šla včeraj zvečer na flamenko, predstava na Alhambri, malo po Lorci ... Traja 2 uri brez premora (ja, sem zehala vmes), potem pa ob polnoči peš domov. (In ful lačna; je bil tam sicer bar in ful hrane: pršut, več pršuta, sir, majoneza, pa še ene par vrst mesa user posted image user posted image Sem "večerjala" olive, palčke in malo pivo.)
Flamenko pa ok, sploh muzika in petje, pa solo nastopi. So mi šle na trenutke kar kocine pokonci. No, zdaj pa tudi vem, zakaj je tukaj toliko nasilja v družini oziroma moških nad ženskami. Pojejo namreč skoz o ljubezni, strasteh, življenju, smrti, krivdi in podobnem. user posted image

Filipina
alergija na alkohol? Kdo ti je to potrdil? Kako se to kaže?

Sover
ja, pojdite k kakšnemu klasičnemu homeopatu. Zanimali ga bodo vsi simptomi (koža, zbujanje itd - to so vse simptomi) in na podlagi tega vam bo dal zdravilo. Če bo pravo, se mu bo splošno počutje zboljšalo, s tem pa tudi spanje in koža.
A baje so v Slo čakalne vrste tudi do 5 mesecev ... user posted image

Lethe
user posted image user posted image Bogi revček kuža. Res mu ne privoščim operacije. Verjetno je to kar psiha za vas ... Kot da bi imeli še enega otročka user posted image

Saša
ne, nisem še v Slo, ostalo nam je še 5-6 dni, jaz imam pa še KUP dela user posted image Seveda bi imela zdaj že vse narejeno, če se prej dva tedna ne bi večinoma cmerila in travmirala itd. Bo treba kar ene dva-tri dni še za računalnikom sedet - za vikend, ko bo moj z malo.
Še ene nosečnosti, ki jo planiraš, ti pa prav nič ne zavidam, uf. Je pa res, da so trije kar fajn user posted image

Nič, letim, zadnji dan tečaja!

Neposredna povezava do sporočila: 416
23.8.2013 9:35:15   
Lethe
Dobro jutro.

Ja, prav ste prebrale, DOBRO user posted image Polona je podrla rekord v spanju in sem vsa srečna. Seveda sem tudi jaz full spala in očitno je lahko preveč, ker me boli glava. No, zna biti, da ni krivo spanje...
Torej, zvečer je zaspala ob 21 30 in se zbudila, pazi to, ob 5 50!!!user posted image user posted image Sem se jaz vmes zagotovo ene 3x zbudila in preverjala, če je še živa user posted image In ob 4ih je M vstal, da je moja starša peljal v Lj, ker sta šla z neko agencijo na izlet...sem mislila, da se bo zbudila, pa nič...
Anyway, sem jo podojila, previla, še malo dojila in zdaj še kar spiuser posted image Mogoče pa bo le odkrila, da je spanje zakon. Verjetno je bil to enkraten dogodek, ampak pašeuser posted image

Sem mislila, da si bom doma lahko prebrala še kaj več o tej pasji operaciji in ugotovila, da na netu praktično ni nič napisanega.
V vsakem primeru pa je, sem prepričana, precej bolečauser posted image Veterinar sicer pravi, da ni hujšega in tudi potem dobi za en teden protibolečinska sredstva...samo se spomnim, kako je mene grozljivo bolelo, ko so mi navrtali golenico.
Da ne omenjam, da je eno operacijo moral prestati že pred dvema letoma, kot mladič, sicer drugačna poškodba, pa vseeno. Res je štor oz. tokrat je imel smolo, ker res ni nič sam kriv.

Zaenkrat z vremenom dobro kaže in bo piknik morda le v suhem vremenu. Nameravam speči še kruh, upam, da bo uspel. V planu je polnozrnat...

Uu, alarm...letim...uživajte

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 417
23.8.2013 10:04:19   
dansas
Hej, hoj!

Sem pozabila omenit, da se je naša pupika pred kakim tednom obrnila iz trebuha na hrbet! Se mi je zdelo,da je bilo bolj po (ne)sreči, pa je potem (gimnastično user posted image ) vajo ponovila še včeraj.

Nas je tudi luna dajala - predvsem je imela večji učinek podnevi! Ne in ne zaspat!

ursika_ursi
- kje v Pakoštanih? Mogoče v Pine beach-u? To je naša priljubljena destinacija, smo bili tam 5x zapored; letos bi verjetno tudi šli, če ne bi imeli male miške.
Sem pozabila pokomentirat slikico: zelo zvedavo zgleda ta tvoj plažni princ user posted image

sover - zgleda, da je treba samo pojamrat, da ne spite - očitno že deluje user posted image

filipinab - jaz bi se verjetno tudi s taščo bolje razumela kot z mamo (če bi šlo za krajši čas skupnega bivanja user posted image ).
Z mojo mamo sva se najbolje razumele, če nisva skupaj živele user posted image . Sva se grozno kregale, ko sem bila v srednji šoli (pa mislim, da ne samo zaradi mojega najstniškega obdobja), ko sem šla študirat v Lj, se je pa odnos občutno izboljšal. V petek, ko sem prišla domov, je bilo prav fajn, sobota je bila tako-tako, v nedeljo sva si šli pa že na živce in mislim, da sva bili obe veseli, da bova spet cel teden vsaka zase user posted image .

ursonok - meni je bila tudi Alhambra zelo všeč, oz. nasploh cela Granada! Prav simpatično mesto - samo z mojim sva bila tam maja, v tej vročini mi po moje ne bi tako sedla user posted image

Lethe - user posted image čestitke za noč! Zdaj se mora pa samo še mami čustveno pripravit, da bo mogoče lahko celo celo noč prespala user posted image .
Joj, bogi ta vaš kuža user posted image

papa

< Sporočilo je popravil dansas -- 23.8.2013 10:10:40 >

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 418
23.8.2013 12:43:27   
girl79
Čao user posted image ,

Pri nas povprečna noč, zaspal sicer že ob 19.30, nato pa dojenje ob 24.00, duda ob 2.00, dojenje ob 3.00, 6.00, pokonci do 7.00 in nato spanje do 9.15....no bi bilo fino, če bi danes tisto prvo rundo potegnil recimo nekje do 1.00 vsaj, ker sem se odločila da grem s prijateljicami na koktejlčke - brezalkoholne, ampak bo vseeno pasalo user posted image user posted image Sem najprej rekla da ne grem zraven, potem sem si pa mislila, pa za koga šparam jaz tisto moje mleko v skrinji, če ne za takšne NUJNE primere kot so koktejli s prijateljicami user posted image user posted image Tako da sem že dala moje mleko iz skrinje v hladilnik, no idealno bi pa itak bilo da dam malega recimo ob 20.00 spat, grem ven, pridem okrog 1.00 domov in se ravno prvič zbudi za jest - ha, ha...I wish! user posted image user posted image

Lethe - Google snema celo Slovenijo, vse ulice itd...je bilo nekaj časa nazaj po TV-ju, no in smo srečali avto z kamerami na sprehodu...Neža je rekla da je "smešni avto" user posted image Sicer pa čestitke za noč...ja ko ti otrok prvič spi dlje časa se ti itak zbujaš pa čekiraš če diha user posted image user posted image Pa upam da bo kuža po operaciji čim hitreje okreval!! user posted image

Sem bila pa prejle že v knjižnici, gremo v kratkem na morje....sem pa optimist kaj, grem na morje z dvema majhnima otrokoma in pričakujem da bom brala knjigo user posted image user posted image No, upanje umira zadnje...user posted image No pričakujem da bo letos še kar ok na morju, drugo leto bo še bolj naporno ko bo mali verjetno že hodil in ga bo treba lovit...No čez ene 5 let bo pa mogoče že možen tisti dopust ko poležavaš na brisači in bereš knjigo user posted image

Lepo se mejte user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 419
23.8.2013 20:28:43   
Saša33
Dober večer še do mene,

zadnje cajte tako leti dopoldan, da zase ne vem. Dans je Lara za veselico že vstala 6.30.

Smo imeli posvetovalnico. Cepili ga bomo konec septembra. Drugače pa ima 7kg, 63cm in 41 cm obseg glave. Je ornk dečko. Se obrača iz trebuha na hrbet in spet na bok. Vse je ok.

Me je pa opozoril, da ga več na d stran polagam zvečer v posteljo kot na L stran, se mu pozna na obrazu, no na licih. Ima prav, vedno ga dam na d, mi tako bolj gre na roko. Bom sedaj bolj pozorna.

Razumevanje z mamo: ma jst sem tudi vesela ko pride in vesela ko gre. (sva obe). S taščo je pa prav tako. Ona pa ni neki ravno terenski tip, bolj klasična gospodinja, ki ima cel kup talentov, a se bolj dri doma. No jst sem glede tega bolj na terenu. Tako, da nikoli nisem nikjer živela in hvala bogu, da sva na svoje.

Ursonok: Upam, da pridno delaš. Čim bolj mirne noči. Aurora je pa tako ali tako pridna, da spi cele dni. Punčke so glede tega bolj pridne kot fantki.

Filipinab: Upam, da nisi zbolela. Meni je tudi fino tuki gor jamrat, me vsaj tako kot tebe ne posluša prav zgovotni možuser posted image user posted image user posted image .

sover: Hvala za informacije. Mi je že mami neki iz Pikepoke prinesla. Bomo vidli kako bo sedaj ko bo dež.

Nič, nimam kaj pametnega več napisat. Razen tega da sem skurjena do maximuma. Danes so mi še šive ven pobrali in rana je kar ok.

Lahko noč

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 420
23.8.2013 21:38:41   
filipinab
živijo!

Danes smo bili pa sitni. Verjetno zarad tega, ker je kaku po 4 dneh, 3x na polno. Bogiuser posted image

Jaz sem še vedno nekje na meji z energijouser posted image user posted image user posted image upam, da ostanem na zgornji polovici.

Dans sem cel dan samo dojila, bravo jaz oz midvauser posted image user posted image user posted image zdaj se pa sprašujem, ali se je dovolj najeduuser posted image bomo vidli, kaj bo s spanjemuser posted image

Lepo spiteuser posted image

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 421
24.8.2013 10:18:39   
dansas
Hej,

današnja noč? Hm... ne bi je glih uvrstila med TOP10, v TOP20 je pa sigurno user posted image

boleči sklepi - ko ste ostale jamrale, da vas sklepi bolijo, sem si mislila, uf, vsaj nekaj, kar mi je prizanešeno! user posted image Pa zgleda, da se ne bom tako zlahka izmazala... so me začeli členki na prstih na rokah bolet. Zgleda, da bo treba spet donat pit.

girl 79 - bravo user posted image za izhod s prijateljicami. Kako je bilo? Pa ne zunaj s prijateljicami. To vem, da je bilo super user posted image . Očka in Filip?

hujšanje - sem se nepreklicno odločila, da bom začela hujšat! Jutri user posted image
Ne, ne, se samo hecam. Bo treba kar takoj začet, ker to je že grozljivka. + 10 kg in raste! Seveda krivim presneto vreme, ker mi ni bilo nikamor za it. Najprej neznosna vročina in žgoče sonce, potem dež, zdaj pa... uf, mi je izgovorov zmanjkalo!
Plan je, da eliminiram vse sladkarije, ki jih res preveč pojem user posted image in povečam aktivnosti (upam, da mi bo šlo vreme res na roke :).
Mi je res grozno, da sem kot prašiček pred zakolom user posted image , ker po prvem in drugem porodu nisem imela nobenih problemov s kilami.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 422
24.8.2013 10:47:19   
ursonok
Živijo,
naša noč je bila super, zaspala je že na avtobusu na meni, doma smo jo samo odložili okoli 22.30, zbudila se je pa malo čez 8h user posted image
Sem skoraj naspana, čeprav sem šla spat ob 1h ali še pozneje user posted image user posted image

Sem šla pa zjutraj že laufat, bravo jaz! Je pasalo. Me pa FUL boli hrbet, komaj diham, sploh v nekaterih pozicijah. Tako je bilo pred osmimi leti, pa sem šla v Krakovu k nekemu fantomoterapevtu, ki "operira z energijo". In me je po eni seansi minilo - prej pa par mesecev nisem mogla spat, ker me je v leže najbolj bolelo. V torek imam homeopata, bomo videli, kaj poreče.

Zdaj delam, Aurorka spi, ko se zbudi, gremo v vinjarno po zelenjavo in nekaj pojest. Prej se bomo, upam, še z otroki slišali. Uf, še par dni, pa v Slovenijo!

Danes zvečer imamo mini piknik pri kolegih - čuvajo hišo nekih drugih kolegov, ki so na dopustu. Stari, včeraj sem bila kar malo zamorjena ... no, skoraj. Super hiša, velika, 4 sobe, salon, kuninja, jedilnica, dve kopalnici, vrt z bazenom. In to v mestu, 10 minut peš do centra. Tiho okolje. Ma za dol past, res. Jah, se je treba pa sprijaznit z dejstvom, da tega ne bomo nikoli imeli, a ne. Se tolažim, da to itak ni najpomembnejše - glavno, da sta zdravje in ljubezen! user posted image

Da ne bom prepametna - grem delat. Vsem želim lep vikend. Barbapapa - upam, da pridno goniš kolo! Saša, ti nadaljuj z orbitrekom, dansas, ti se nam pa pridruži user posted image Tudi meni še vedno nagaja par kg, pa nagravžen trebuh. Ampak ne gre na bolj sploh user posted image Bo treba čisto nehati pit pivo, očitno. No, morda, ko se vrnemo iz Slo ...
Filipa, ti mi pa povej že no, kako je s to alergijo na alko ...

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 423
24.8.2013 14:45:45   
Barbapapa77
hej,

če bom tole do konca napisala v miru, bom lahko ploskala z ušesi user posted image

Danes sta obe malo tečni - pa tako lepo se je zjutraj začelo, tamala ob pol 7ih, tavelka ob pol 8ih. Tako dolgo nismo spali že celo večnost. Samo to pač neizogibno pomeni, da bodo z opoldanskim počitkom težave, vsaj pri taveliki, tamala pa danes nič ne zaostaja, emogoče celo zmaguje v tečnarjenju... bomo že.

Vikendi zato niso najboljši čas za rekreacijo in šport - ker mi enostavno ne znese - zvečer samo še dol padem in ne morem nič več. Čeprav je moj trebuh tudi prav nagravžen, mehek in celulitast, pa 15 kil me še čaka, da jih spravim dol. Sej ene 2 sta šli zdaj v zadnjem tednu, samo kaj, ko je še veeeeliko zaloge user posted image No, počasi bo menda šlo, sej nosečniški kilogrami so šli, teli ki ostajajo nimajo prav nobene zveze z nosečnostjo, ampak s totalnim prenažiranjem pred nosečnostjo. Sem pač eden od ljudi, ki imajo večno težave s hrano - preveč rada jem, mogoče se na momente celo prenajedam in v tem je glavni problem - in to me spremlja že iz otroštva. In si velikokrat rečem, če resno mislim preživeti celo življenje "v hujšanju" ali bi enkrat naredila red na podstrešju in rešila problem. Ja, sej potem drži nekaj časa, pa me spet zanese...

Grem zdaj obesi perilo in ignorirat škatlo s piškoti user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 424
24.8.2013 21:09:41   
sover
za nami še ena katastrofalna noč. Zčelo se je ob pol polnoči in trajalo do dveh ali pol treh. Ob štirih se je pa zbudila Karla. Sicer smo potem spali do 7, ampak zame je to enostavno prehud minus. Čisto sem sesuta. Z M sva se pogovarjala o tem in se strinjava, da je težava vnovi članici. Enostavno mu manjka pozornosti oziroma se mora še prilagoditi na novo situacijo. Zdaj se oba trudiva, da se mu dovolj posvečava, da poskušava biti čim bolj mirna, ko naju meče iz tira, in da mu poskušava olajšati ta stres, čeprav nama ni kaj preveč jasno, kako naj to narediva. Očitno pri našem prihod sestrice sovpada z razvojem lastne identitete. Zdi se mi, kot da se je v teh dveh mesecih ful začel zavedati samega sebe in dobesedno misliti s svojo glavo. Kar v prkasi seveda pomeni, da se ne strinja vedno z nama in da hoče stvari početi po svoje. Zaradi tega je velikokrat razočaran al jezen in mislim, da od tu prihaja precej frustracij. Da bi mu to olajšala, poskušam biti sočutna, vendar znotraj discipline. Mah kaj vem ... večino časa se mi zdi, da tavamo v temi. Majhuje je to, ker si želiš, da bi naredil, kar je nabolje za otroka, a ne veš kako.

Še dobro, da je naša mala princeska takooo pridna. Danes sem bila dopoldne sama z njo, pa sva bile vtrgovini, na kavi, spekle pecivo in naredile kosilo. In to brez nekega hudega tečnarjenja. Bravo midve!!! Popoldne smo šli na dva piknika. Potem smo otroke spravili spat, oči je šel nazaj na zabavo, mami pa gre zdaj spat, da ulovi nekaj spanca.

Bodite fejst še naprej user posted image

(odgovor članu Barbapapa77)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?