mišamašaa -> RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 (19.6.2013 11:44:57)
|
joj mila nevem.tud jaz si ga pomoje nebi upala vprašat. sploh, ker so dopusti in majo verjetno gužvo. je pa tko, da ponavadi partnerji pri prvih uz niso prisotni, ker so vaginalni. sicer nevem kako je to pri rešu. ampak drugje pa niso. nč ni rekla za uršulo kako ima. jaz mislim, da ker sem rekla, da je on rekel naj me k njej naročijo, da potem to brez problema naredi. ker pomoje se ga tudi one bojijo:) pa ta uz taprvi je res samo tak potrditveni, ker je to že zelo zelo kmalu. jaz se spomnin taprvič, ko sem šla tako kmalu in se ni videlo še bitja srčka in je moj smotani ginekolog, zdaj že bivši, kar nekaj bluzil, da bi se pa nujno mogel videti, da to je pa res čudno... no in jaz sem šla čist objokana domov in sem se tri dni sekirala ko hudič, potem sem imela pa pri rešu uz, se je pa srček že videl. tko, da sej vem, da smo vse ful neučakane, ampak včasih je bolje malce kasneje na uz. ali se boš ti mila preselila na drug forum?med februarke?in kdaj?ker jaz bi kar počakala do uz. za ostale pa še vedno pridno navijam in držim pesti.
|
|
|
|