željica -> RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 (13.6.2013 10:08:23)
|
Lep pozdrav s hrvaske Istre! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za vse, ki ste zagledale [sm=rozacrtici.gif], mila in misamasa, kako danes zgleda? Upam, da je res [sm=rozacrtici.gif]! Vsaj vedve! Jaz sem tudi 2.postopek na zalost koncala neuspesno. [sm=smiley13.gif] V soboto me je nekaj zvijalo kot pred M, potem zatisje, v nedeljo so zaceli rjavi madezi, v torek pa se je ulil ta rdec hudic! [sm=smiley7.gif] Ah, kaj cmo. Vceraj sem se slisala z Resom, avgusta greva na posvet k njemu, kako in kaj naprej, septembra pa s polnimi pljuci naprej. Do takrat pa bom cist spremenila nacin zivljenja, shujsat, redno telovadit, mal drugacna prehrana itd. Sem se odlocila definitivno, ko si jaz kaj vbijem v glavo, je tako in vse bi naredila da koncno prideva do dojencka. Upam, da potem pa bo. Se opravicujem, ker se nisem prej nic javila a sem komaj nasla lokal z wi-fi-jem. Misamasa, mila, sem full vesela za vaju, upam da tako ostane! In seveda tudi za vse ostale, ki ste zagledale [sm=rozacrtici.gif]! Lepo bodite pa se slisimo se kaj, se javim v nedeljo, ko prispem domov!
|
|
|
|