Poka -> RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 (7.6.2013 21:35:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mila27 maj4 in poka uspešen začetek vama želim! Hvala! Tako kot sem napisala, naj bi naju poklicali okorg 20. junija na ta konzilij - a sem jaz to res prav razumela, da si dejasnko tam prisoten? Naj bi se podpisalo vsa soglasja. Potem sledi, da pokličem prvi dan mesntruacije in mi dajo nek datum, vse sem pomešala... da pridem tja in mi pokažejo kako se da injekcijo. Verjetno da to potem ob drugi menstruaciji. Se pravi bo čakanja vsaj dav meseca še... Ne da se mi kam mudi, men se glede tega sploh nekako ne - če sem tako dolgo čakala in odlašala, bom še malo - sam ne vem kake si anj plane naredim naprej. Pri meni doma niti ena oseba, niti moja mama ne ve, da greva z mojim na to. Edino mama sicer ve, zakaj sem bila na laparoskopiji... Ostali ne vedo, nisem sploh pustila mojemu povedat, niti če uspe, ne bom, dokler se ne vidi. Mislim sicer, da verjetno svakinja sumi... Nehala je vsako leto gnjavit s čestitkami za novo leto in rojstni dan, kdaj bo dojenček... So me pa vsi z nečim azposlili in bom mogla rečt ne... So pa ene stvari, ko je fajn, da jih povem. Pa še ena zoprna stvar... Da sem brez službe, jupi, no [sm=smiley36.gif] Saj na srečo moj dela in niti niso finance nek hud problem, ja mal bi bile že, sam po mojem se bo našel kak dodaten vir... Vseeno pa pomeni to manj dohodla 9 mesecev plus eno leto porodniške. To mi je pa nekako pod častjo... To je sicer že čist druga tema...
|
|
|
|