jagodka80 -> RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 (6.6.2013 20:25:44)
|
Pozdravljene vse! Občasno vas še berem, pišem pa skoraj ničesar, ker sem se v zadnjem postopku malo odmaknila od forumov. Malo vsem za vzpodbudo: v 5. ICSI je tudi nama uspelo, sedaj sem v 8. tednu, pod srcem pa nosim dvakratno srečo [sm=smiley1.gif] Torej je bil, kot ste ugotavljale, maj res čaroben mesecec.[sm=bravo.gif] Kar nekaj vas ta čas trepeta, vem, kako je to, sama sem to doživljala kar osemkrat (z zamrznjenčki vred) in naj gredo k vragu vsi tisti, ki se delajo pametne in govorijo, da moraš vse odmisliti, potem pa bo. Tisti, ki smo dali vse to skozi, vemo, kako to gre. Odmisliš lahko kvečjemu za dve minuti, potem pa ne gre več. V zadnji postopek sem šla dobro "fizično in psihično pripravljena" in enostavno se je vse "poklapalo". Čudežne formule seveda ni, sem pa imela že po parih dneh od transferja čisto drugačne občutke kot prej sedemkrat. In nekako sem že kar vedela, da tokrat pa bo. Ampak s plusom na testu se, kot vidim sedaj, vsa kalvarija šele začne. Zdaj šele trepetam, kako bo. Verjetno bomo mirne šele, ko bomo prinesle otroke iz porodnišnice :) Torej, punce, držim pesti za vse, da vse zagledate [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]
|
|
|
|