RE: Spolnost v bližini otrok (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

nusi -> RE: Spolnost v bližini otrok (6.7.2013 13:06:05)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ja, sej po moje je glavni faktor pri ženskah to, da se ne morejo sprostiti, ko so otroci v bližini (budni) in te lahko vsak moment prekinejo, če bi kaj začel (da ne govorim da se itak še vse sliši). zdej, zakaj bi travmiral žensko s tem, da naj se že enkrat sprosti in začne na silo občevat, ko ji dete konzumira zajtrk, če je bolj humana rešitev na dlani - da pripraviš situacijo kjer tega faktorja (da so budni otroci, ki nimajo nadomestne varuške, okoli) zraven ne bo. sej če je kriza, pa naj mož pokliče svojo sestro, mamo, teto, očeta, brata, da jih majo za nekaj ur in se po moje nobeni ne bo problema stisnit v strastne objeme z možem, če ve da so otroci bizi drugje in je ona fraj. [sm=smiley1.gif]

meni se tudi zdi to še najbolj fer. Se spomnim kako je bilo meni, ko sta bila še manjša, torej, ko je bil tamali dojenček, tud slučajno mi ni pasalo, da če sem imela celo tolk "frej", da sem lahko samo ležala in opazovala sceno ali kaj pripravljala brez enega v naročju, da bi še moj začel migat okol mene [sm=hudicek1.gif]. Tolk sem bila v negovalni sceni čez dan, da nisem niti razmišljala o sexu, šele zvečer, ko sem vedela, da bo par ur mir sem lahko razmišljala o tem. Zelo zelo redko je bilo, da mi je sedel kakšen na hitro medtem, ko sta tamaladva okol rogovilila in vsako minuto " mami...to.. pa mami...". Moj se je pač moral sprijazniti, da ni več enako kot prej, da tudi jaz nisem ista kot prej. Sedaj se pa vrača star scena in libido [sm=smiley36.gif], z veseljem med kuhanjem kaj izvedeva ali med pospravljanjem perila v omaro, kljub kakšni prekinitvi vmes. Ampak če bi mi moj prej skos težil s tem, ko nisem bila pripravljena ne vem če bi bila tudi sedaj za.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]