Martyna83 -> RE: Februarke 2014 (7.6.2013 21:53:18)
|
caw punce vidim da ste vse dobro,..tudi jaz prezivela lep dan,.. hehehe tudi jaz sem napihnjena in se mi pozna trebuh kot da bi bila 4 mesec ali se vec,.. Dorotheia meni je blo danes zjutraj isto,.nic nisem mogla jest,..samo jogurt sem popila,...cez nekaj casa pa laaaaakotaaaaa[sm=jezicek.gif] da sem pojedla kosilo za dva [sm=jezicek.gif] Bombazka to bos najbrz imela neko mlado sem slisala da je fajn pa vidla sem jo, govorila z njo in izgleda v redu,...se posveti pacientki to je meni full pomembno,.. uauuuuu morskazvezdica ze za nuhalno ves,... jaz imam slabe izkusnje z prvo nosecnostjo in si ne upam nic v naprej studirat,narocat,..komaj bom prezivela te tedne do prvega pregleda,... pol na pregledu pa nam bodo ginekologinje rekle da se narocimo na nuhalno,... sej veste punce nuhalna se placa in zato prides na vrtso prakticno takoj,..zalostno ma resnicno,.. ahhh tako pac je v nasi drzavi,... Veseli me da smo vse v redu uziiivajte veste kako pravijo uzivajte v nosecnosti ker nikoli vec ne bo tako kot je bilo,..no jaz pravim da bo z novim clanom samo se lepse,...
|
|
|
|