janaž -> RE: Februarke 2014 (2.3.2014 12:03:07)
|
Hej, Shana vem kako to izgleda... naša mala ni skoraj nikoli budna in umirjena, da bi jo lahko kam odložila in bi se sama zamotila, vseskozi jo nekaj muči. Trebušček ji kar otrdi in precej joka. Mi dajemo že par dni BioGaja kapljice - to so probiotične kapljice in naj bi pomagale šele čez nekaj časa (to sem nekje prebrala, čeprav ne vem zakaj), paše ji, če jo nosimo tako, da imamo roke na trebuščku in gleda proti tlem, pa masaža trebuščka, pa itak je skos po rokah in menjavamo položaje kotji ustreza. Fino je čimbolj podreti kupčka, da je zrak ne moti... so pa baje eni dojenčki zelo občutljivi na vsakršno dogajanje v črevesju in trebuhu... in mislim, da je naša ena izmed njih. Mi se tudi ponoči matramo zaspati nazaj..., danes je spala kar pri meni. Mi se še ne kopamo, ker ji popek še vedno krvavi...po mojem od vsega zvijanja in napenjanja... Aja baje naj bi bile zelo dobre kapljice proti krčem od Gorenskih Lekarn, najbrž bom v ponedeljek moža poslala ponje. Vidim, da imate kar precej izdelan urnik.. no mi smo čisto brez, ko joka poskušamo z joško, pa z nošenjem, tako, da se doji čisto različno, na pol ure do 3 ure(ko spi), ..... bomo že, je pa hudo, ko se ti mala cel dan tako zvija...in tudi s tavečjim ne morem narediti nič, je bil včeraj že čisto jezen na dojenčico, kaj tako joka [sm=smiley13.gif]. ... pa pa
|
|
|
|