MagicSpell77
|
Katekina86 in junij13 pozdravljeni med nami! Bombažka, jaz bi tudi spala cele dneve. Moj me je včeraj kar zbudil, da to pa en gre več tako naprej Jaz se tudi iz prve nič ne spomnem, da bi me kaj špikalo, zdaj pa me malo. AMpak po Mg neha. Koliko pa je star tvoj sinček? Moja bo julija 2 leti, pa mi tole dvigovanje res dela preglavice (zjutraj v sedež na kolesu, potem na previjalno, pa še v stolček za hranjenje) Sem patronažno vprašala kako je s tem, mi je rekla, da če ni nekih problemov, lahko tudi dvigujem, samo naj jo čisto k sebi stisnem pa potem vstanem. Tako,da upam, da ne bo problemov... Martyna83 me veseli, da ni več izcedka. Zdaj pa smao še uživat Morskazvezdica ne se tolko sekirat. Če bi bilo kaj narobe, bi hitro zvedla. Jaz sem v prvi nosečnosti doživela na začetku šok, ker sem v službi povedala, da sem noseča, mi niso podaljšali pogodbe. In to po dveh in pol mesecih nosečnosti. Sem mislila, da znorim. Po začetnem šoku sem pa ugotovila, da je to najboljše kar se mi je lahko zgodilo, saj sem imela tako mirno nosečnost kot si jo vsaka lahko samo želi. Še vedno sem brez službe in sem fulll zadovoljna, da bo spet vse na easy. Kdo bo pa poslušal zajedljive sodelavce in tečnega šefa Da malo zaslužim pečem unikatne torte in prispevam še kakšen € v družinski proračun. Poleg tega me to izredno pomirja. Ta teden delam Minnie Miško in Strelo Mcqueena Vem, da je lažje rečt kot nardit, ampak to je naše obdobje in ne se brez veze sekirat, ker vse vpliva na bebija... Poleg tega so veliki borci in ne bodo kar tako odšli od nas! Lep začetek dneva!