Dorotheia
|
A sira naj se tudi ne bi jedlo? whistle, do katerega pregleda bosta počakala, da povesta novico? Do prvega (potrditvenega) pregleda ali do nuhalne? Midva nameravava počakati do nuhalne, samo ne vem, če bo zneslo. Sploh v službi se mi kar že zdaj zdi, da me določeni gledajo v trebuh (sem bila ful napihnjena), pa kar občutek imam, da se drugače obnašam in kot da se jim že sanja malo. Upam, da ne no (nisem pa nikoli prej kaj govorila o tem ali da planirava). Ker bi vsaj do nuhane rada počakala, da vsaj vidim, če je res vse ok. Edino šefu bi mogoče povedala pred nuhalno, ker mu 100% zaupam in vem, da ne bi širil novice okrog. Ostalim vsem pa pač po nuhalni. Upam, da bova lahko prikrila do takrat. Dajte mi povedat, pije katera kavo? Večinoma pravijo nosečke, da jim v prvih mesecih sploh ni pasala. Meni pa paše. In prej sem vedno zjutraj, po zajtrku spila šalco kave z mlekom in je bil to idealen začetek dneva zame. Pa mi še vedno paše. Sem se ji sicer odrekla, ker sedaj ne vem, ali lahko. Pa mi je moj zatežil, da če bom 1 kavo na dan spila - sploh če mi paše, da že ne bo nič hudega in da preveč kompliciram. Kaj menite ostale? Aja, migamo pomoje lahko normalno, če se počutimo ok. Jaz tu ful poskušam poslušati telo. Včeraj sem bila npr. na 5km teku. Drugače pa jaz jemljem redno folno in šumečko magnezija (ampak magnezij šele zadnja dva dneva). Pa šumečko kalcija tudi, ker me malo zobje matrajo. Za vsak slučaj. In kapsule omega 3 jemljem. Menda je fajn že od začetka, ne samo zadnji 3 meseci.
< Sporočilo je popravil Dorotheia -- 2.6.2013 12:25:11 >
|