Dorotheia -> RE: Februarke 2014 (5.9.2013 17:57:48)
|
Zdravo punce! Evo, za mano je ultra naporen dan. sem čisto fertik zdaj. Pregled je za mano, vse izgleda ok. Mojega ginekologa ni bilo in me je zato en drug pregledal. Je sicer vse ok (tokrat je bil tudi urin vredu). Zredila sem se pa malo več kot sem mislila (mi moja tehtnica očitno narobe kaže) in sicer v 1 dobrem mesecu kar za 2,5kg. [sm=smiley13.gif] Je pa res, da je to to do sedaj, ker na prvem tehtanju je bila teža skoraj ista kot pred nosečnostjo. Sem pa v 19 tednu še kar (mislim, da mi je narobe napisal - 18t 1d, ker bi morala biti 18t 3d), ampak ok.... Pa tak stari ginekolog je bil, ful smotan. Me je sicer tudi vaginalno pregledal (ampak na žalost ne otročka) in je vse na svojem mestu. Pa vprašal me je že čutim gibanje otroka in sem rekla, da že slab teden vsak dan po malo, čisto na rahlo (danes ponoči sem ga recimo ful čutila, ker sva se z mojim spet nekaj skregala in sem bila ful razburjena). Je samo odvrnil, da mi ne vrjame, da ga že čutim ker je ful zgodaj, glede na to, da je to prva nosečnost. [sm=zmeden.gif] [sm=smiley23.gif][sm=smiley29.gif] Sem samo debelo pogledala. Haloo, ja vem, kaj čutim. Pa res vsak dan bolj očitno in močneje, tako da ja. Saj ja vem, kaj se mi dogaja v trebuhu. Kar nekaj, sem prav na hitro želela opraviti in samo iti. Ampak glavno, da je vse ok. Zaenkrat. Sladkorne ni (do sedaj), urin je bil tokrat bp, vse ostalo tudi ok. Kako ste ostale? Tako, da zdaj pa komaj čakam morfologijo.
|
|
|
|