|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 9 [10] 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2013
20.6.2013 6:16:31   
brioš
Jutro...mislim da pri meni ne bo nic po tisti rahli crtici sem naredila FS in ni bilo crtice. Potem sem s popoldanskin urinom naredila CB in ker se mi jje po cca 20 min zdelo da vidim crtico, sem ga odprla in notri lep plus, ampak to ni veljavno, zvecer sem naredila se BC ib spet sd mi je zdelo da vidim crtico. Zdaj zjutraj brez crti e. Tole rindk pa domislija in zelja delafa cudeze:(

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 226
20.6.2013 6:17:37   
brioš
Oprostite za napake, pisem na hitrco z mobijem

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 227
20.6.2013 6:38:58   
mamica deklicam
mene pa lahko obarvate modro, se moja user posted image najavlja, čeprav se še kar obotavlja. user posted image user posted image . Naj se ulije, da bo mir. Očitno bom morala moji G drug teden na rednem servisu zatežiti, da naj že enkrat ugotovi, kaj za vraga je z mojimi cikli

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 228
20.6.2013 6:49:59   
brioš
mamica deklicamuser posted image
Meni sedaj po prvem porodu n i nikoli zamujala, torej 3,5 let točno oz. max na 37 dni, sedaj pa tudi 43 dni pa še čudne situacije s testi. Eh...
Punce ali je možno, ker mi je O  kazalo na testih na polno začetek prejšnjega tedna, pa zdaj rahle črtice...da je kaj ?? Ali ma...saj ne vem razmišljanjem in domišljiji ni konca.
Ampak sem pa dobre volje, se ne dam

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 229
20.6.2013 6:52:46   
Radenska_
Jaz sem danes 12 dan po O (če je sploh bila...) Delala test in je minus.
Ne verjamem da bo v soboto plus, zato me lahko kar pomarvate v modro, če bo drugače pa javim.
Zdaj pa Femara...
Hudič je ker enostavno mislim, da meni pač ni namenjeno. Res sem pesimistična kar se tega tiče in se mi zdi enostavno nemogoče, da i meni uspelo zanosit.

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 230
20.6.2013 7:03:28   
brioš
Radenska_ uspelo ti bo, verjemi vaseuser posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 231
20.6.2013 7:11:52   
brioš
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=164731

tole je moj album...samo dodam

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 232
20.6.2013 7:24:53   
Radenska_
Brioš, bi ti rada rekla da je tole pozitivno, ampak te razne sence mam/vidim jaz vsak ciklus, pa bi morala že rodit, če bi bila tista prva senca v resnici plus ;(

Hvala ti za lepe želje, saj zdaj greva v MB julija...

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 20.6.2013 7:25:18 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 233
20.6.2013 7:41:18   
brioš
Sem dala samo za primer...vem, da ni pozitivno. Čakam, da pride user posted image  potem pa malo odklop od vsega. MOgoče mi pa tudi zamuja zaradi vsega razmišljanjauser posted image
Veliko sreče vama želim

Neposredna povezava do sporočila: 234
20.6.2013 8:49:43   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: brioš

mamica deklicamuser posted image
Meni sedaj po prvem porodu n i nikoli zamujala, torej 3,5 let točno oz. max na 37 dni, sedaj pa tudi 43 dni pa še čudne situacije s testi. Eh...
Punce ali je možno, ker mi je O  kazalo na testih na polno začetek prejšnjega tedna, pa zdaj rahle črtice...da je kaj ?? Ali ma...saj ne vem razmišljanjem in domišljiji ni konca.
Ampak sem pa dobre volje, se ne dam

meni se je pa vse zgodlalo od prvega poroda daljeuser posted image . prej je prišla točno kot ura, sedaj imam pa živo loterijo.

Jezna sem tako, da kar piha od mene. Uboga moja G drug teden. Ker na neplodnostni v Lj me sploh ni hotel poslušati. Test, ki ga delaš 3-6 dan cikla je pokazal, da imam hormone v redu. Z rodili naj bi bilo tudi vse v redu. Glave pa ne morem odklopit in psiha dela na polno. Sploh ker je bratranec dva dni nazaj dobil še drugega otroka, jaz se pa za tretjega že dve leti matramuser posted image user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 235
20.6.2013 9:38:19   
oreh
Vsak dan berem, Radenska, tebe se še spomnim, pa seveda še kakšneuser posted image in ti moram odgovoriti.
Res je lahko huda, težka in nepredstavljiva borba za en jebeni plusek!In ko si v tej situaciji se ti zdi, da ti vsak mesec tisti minus potrdi, da pa ti res ni usojeno postati mamica. Biješ bitke sama s sabo, s partnerjem in z vsemi nosečkami tega sveta. pa se naslednji mesec spet pobereš polna optimizma, upanja, pa spet ta minus... in tako naprej.
Pa poglej ti nas, ki smo dajale isto skozi, pa smo prišle do pluska. Vem, vem, da ne pomaga dosti, sam ti povem, da se motiš, da tebi ne bo nikoli uspelo! Itak, da bo. Ko pa bo, boš rahlo hvaležna za to izkušnjo, saj s tem po mojem mnenju veliko pridobimo tako ženske kot moški in oba skupaj.

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 236
20.6.2013 9:58:40   
Radenska_
Oreh thanks.
Saj pri meni je tako veš, do vsake ovulacije se napolnim z upanjem, potem sem pa živčna razvalina 14 dni.
Teste delam praktično vsak dan od 10 dneva po ovulaciji dalje.
Ne vem zakaj, ker sama sebe mučim.
Samo zdaj jih tako moram delat tudi če jih ne bi želela...Ker mam Prometrium.
Tudi jaz se tebe spomnim pa še marsikatere, in ko vam takim uspe, pa Witch, športnici, Katte in ostalim, tudi jaz dobim nekaj upanja, da bo tudi meni enkrat uspelo. Samo ko vedno gledaš tiste beline na testih se ti pač zdi nerealno da bi uspelo.
Najhujše pa je da samo vidim razne znake v okolici - same vozičke, nosečke, takšne ki jim je uspelo "po pomoti", takške ki se odločijo in jim rata, potem pa rata še takšnim ki so se dolgo trudili...In potem rata že vsem samo še nama ne.
Pa povsod tisti napisi "otrok v avtu" in potem dobiš občutek da je otroka naredit nekaj najlažjega na svetu, ko jih je pa TOLIKO, pa v bistvu ni čisto tako.
In še razna vprašanja in vzpodbude iz okolice pa kakšna pametna v smislu "zdej bo pa čas" - to me najbolj pogreje...Ja čas ja, žal si svoje želje ne morem pričarat. To je pa res ena stvar na katero nimaš vpiva. Poleg recimo še tega, kdaj boš umrl.
Na vse ostalo se da vplivat, na zdravje, srečo, denar - vse to se da doeči, če imaš pred sabo cilj in plan do tja.
Tule se pa plani vsi poderejo.
Rada bi odmislila in živela za DANES tako pa skoz samo gledam po koledarkih kateri dan ciklusa je, delam O teste, baby checke, jemljem tablete, mislim kdaj "morva"...Katastrofa v glavnem. Dnevi pa bežijo mimo mene in sploh ne uživam v trenutkih. Vedno samo gledam NAPREJ na JUTRIŠNJI DAN.
Zelo vesela bi bila, če bi lahko živela za danes!

Sorry punce, malo sem se morala izpeti, imam en takšen, malo bolj žalosten dan danes. Tudi to pride....Bo pa jutri boljše user posted image

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 237
20.6.2013 10:13:47   
pižmovka
Glavo pokonci! Enkrat nam bo vsem ratalo! Boste videle! 

Neposredna povezava do sporočila: 238
20.6.2013 10:16:17   
Katte
Radenska_, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katte -- 20.6.2013 10:17:30 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 239
20.6.2013 10:25:38   
Neala
Draga radenska, sicer jaz nisem ena tistih, ki so se matrale. Nama je punca ratala v prvo, ko sva se odločila.... Bi ti pa rada rekla, da se strinjam, da je na svetu toliko "nezbalansiranega": nekomu rata v prvo, pa si otroka recimo sploh ne želi, nekdo drug se matra leta in leta.. Spet komu drugemu otrok umre, nekomu drugemu se zapije ali zadrogira... Nekdo zboli za rakom pa je vedno zdravo živel. Nekdo živi sto let pa je bil baraba in pridanič, ki je naredil več slabega kot dobrega, spet nekdo drug umre pri 20-ih v prometni nesreči, nič kriv..... Vse to me prizadene, resnično in iz srca. Nekaj takih primerov imamo tudi v družini, ko res ne razumeš kako in zakaj!! Pa se potem vprašaš, kje je zdaj tisti Bog nad nami, ki naj bi dobro poplačal z dobrim - zakaj dopušča vse to, če je res kje in če bi obstajal?? Nekdo dočaka svojo nagrado, nekdo drug pa nikoli ne... tega ne razumem.
Vem pa to, da ne smeš obupat in da moraš verjet, da bo tudi tebi uspelo!! Verjet tudi v medicino, ki navsezadnje dandanes pomaga toliko parom, kot si kdaj v preteklosti niti zamisliti nismo mogli. In če vse to zataji in če si na koncu še vedno res močno želimo otroka, nekoga, ki bo samo tvoj, potem pa je dosti sirot po svetu, ki čakajo nekoga, ki bo skrbel zanje, ki čakajo na posvojitev.

Objem zate in za vse vas, ki se trudite! user posted image user posted image user posted image . Iz srca vam želim, da čim prej uspe!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 240
20.6.2013 14:41:41   
kyl24
Radenska user posted image user posted image
Tudi tebi Brios in mamica deklicam user posted image
Glede na to, da se že dolgo matraš (in vse ostale ki se) a je katera mogoče poskusila s kako homeopatijo? Jaz sem slišala primere, da jim je na tak način uspelo? user posted image Pač razmišljam na glas...Mene do dneva D čaka še 4 dni...Jz bi že kr zdj nardila en test...user posted image
Ne upam, da se zadržim, ker prejšni mesec sem nardila 2, potem je pa itak točno kot urca prišlauser posted image user posted image

Se tipkamo, lep dan

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 241
20.6.2013 15:42:46   
snika

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.6.
user posted image Pomladnauser posted image user posted image

2.6.
Snika

4.6.
user posted image Martyna83user posted image

5.6
Tippi
user posted image Shana86user posted image

7.6.
*tedy*
Dekca

8.6.
user posted image lizika86user posted image

9.6.
user posted image Tamala86user posted image
Giotti

10.6
Sisley

11.6.
Neala

12.6.
user posted image Kaličopka6user posted image

16.6.
Brioš

18.6.
Anonimna bb

20.6.
Arual
mamica deklicam

21.6.
Radenska_

24.6.
kyl24

28.6.
**Zvezdica**

29.6.
pižmovka

x.6
user posted image Mišamašaauser posted image
bluk
miska**

SKUPAJ NAS JE : 23
user posted image NOSEČK: 7
ODSTOTEK: 30,44%

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 242
20.6.2013 16:46:45   
*tedy*
radenska user posted image user posted image user posted image vem , da je tole za tebe slaba tolažba, samo po mojem mnenju moraš nehat delat skoz teste, moraš se odklopit, morda tudi na forum nekaj časa ne hodi, moraš drugače razmišljat moraš bit pozitivna, moraš nehat mislim samo nato in seksat samo za to da ga bosta naredila...............sej vem meni je lahko govorit, ker imam že 4 sončke doma, ampak psiha dela svoje verjemi. Glavo pokonciuser posted image user posted image in pozitivne misli . Morda res probaj še homeopatijo, sicer pa verjamem, da vama bo uspelouser posted image
držim pest in verjemem da vama uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 243
20.6.2013 20:44:24   
Tippi
Radenska in vse ostale razočaranke user posted image Z mano vred. Bodimo optimisti in za vse bo posijalo sonce! Takšno ali drugačno! V to sem prepričana!user posted image

Za vse nosečke pa, iskrene čestitke in srečno do konca!! user posted image

In seveda še navijam za vse ostale, ki še čakate user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
21.6.2013 6:33:33   
brioš
Jutro...stanje pri meni, nobenih znakov za prihod user posted image ...hm mogoče 3 mozoljčki ??
Malo sem pogledala BC mini ( kar sem jih delala za nazaj ) in se povsod vidi rahla, rahla črtica, ampak to je verjetno posledica tistega komentarja, ne glej po preteku 10 min.
Punce vsem nam bo uspelo, moramo verjeti v to...

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 245
21.6.2013 11:41:42   
Night
Brioš, zakaj ne greš na krvnega? A ponoči sploh lahko spiš? user posted image
Nočem ti vzbujati lažnega upanja, ampak pri meni na nobenem od XX narejenih testov nisem zasledila nobene črtice po pretečenem roku, takrat ko sem pa že zelo zgodaj delala test, se je pokazala črtica po 10 minutah in je ostala tam. Enako je bilo naslednji dan. Ampak, kot pravim, vse je možno.

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 246
21.6.2013 12:28:15   
LittleSun
user posted image user posted image
pridem malo podeliti objemčke
se mi zdi, da tema potrebuje malo smeha, dobre volje in optimizma
Bo potrebno spet ustanoviti kak klub belih gat ali kaj podobnega, zažgati kak testek in spiti kako pivo user posted image user posted image

Punce vse bo prišlo ob svojem času, življenje je prelepo, da bi ga zapravile za čakanje. Meni je tako žal celega dolgega leta ali še več, ko sem živela za lulanje na palčko, od jutra do večera s pritiskom čakala na znak, za ovulacijo, za vgnezditev, za nosečnost, edino to so bile moje misli in vsak mesec znova so bile črne, postajala sem vedno bolj pesimitična, slabe volje, potrta, brez energije.
Pa glejte me sedaj, uživam, seksam ker mi je fajn, nimam pojma kdaj imam O, ne kdaj bi morala priti M. Prisežem, častna na klub, da že nekaj časa nisem opazila enega špika v jajčnik, mozoljčka ali bolečih jošk. Bravo zame, ponosna sem nase, da se to dosegla in to delim z vami, zato da boste vedele, da se da.
Ne da odklopiti želje, seveda si še vedno NORO NORO NORO želim videti plusek in k sebi stisniti mali čudež, ampak ODLOČILA sem se zapeljati na izvoz in izbrala življenje...ki je tukaj in zdaj.

brioš ponovi test!

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 247
21.6.2013 13:05:03   
Kaličopka6
Punce moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 248
21.6.2013 13:12:01   
Radenska_
Punce, lepa hvala vam za tople besede.
Sem že boljše. V naslednjem ciklusu sem se odločila da ne bom gledala nič. jedla bom femaro, to je pa tudi vse. ostalo pa naj se zgodi, ali pa ne zgodi - kotm i je pač namenjeno. Hvala vam user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 249
21.6.2013 13:46:12   
brioš
Radenska_ zagledala bosta +, res. Glavo na off pa bo uspelo takrat ko boš mislila,da ni možnosti. user posted image

Punce malo smo res obupale, jst sm za klub belih gat :):)

Night če ti po pravici povem, se ne obremenjujem ali bo ta mesec + ali -, ampak se hotela slišati vaše mnenje iz slikic, ali samo jaz  nekaj vidim.

Drugače pa...se nekaj doigaja. Malo se vidi rahlo rahlo rjavo, med sluzjo zako, da verjetno bo prišla. Vam bom javila, za 1x pa ni potrebno pobarvati modro. Čez cca. 2 dni pa verjetno...

Punce poletje, petek...gremo pozitivčkiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 9 [10] 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 9 [10] 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.